Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 360 postova
  • Motocikl: TDM 900

Samo napred, decko je odustao. Menjan je korman i plastike, tabla je lepljena. To je saznao od vlasnika, bez gledanja. Cena jeste niza od drugih, ali ne bez razloga. Ima neki u Cacku, ako se ne varam, planira da ga pogleda cim se vrati u Srbiju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 136 postova
  • Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY

Da li neko može da mi prenese iskustva vezano za HEIDENAU  K60 SCOUT gume?

Trenutno imam na motoru HEIDENAU K76 i moram da priznam da nisam previše zadovoljan sa njima, Uvek imam neki čudan osećaj da će da proklizaju,Nikako mi ne odaju sigurnost od prvog dana.

Osim toga prednja se potpuno neravnomerno troši.

Čitam po netu ovih dana i prilično nahvališe ovu K60 SCOUT, ali ipak verujem najviše informacijama ,iz prve ruke :)

Meni se na k60 ,na zadnjoj odvajaju kramponi,iako je stara 2-3 god.,iako nije mnogo vozena...

Na prednjoj K76 su mi kramponi u smeru vožnje potrošeni skoro do kraja,a kontra strana im je na 90%..potpuno su kosi,,,sa pravilnim pritiskom u gumama..

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: z1000sx

Да ли је неко имао искуство са tubeless гумама за КЛЕ-500? Пре неки дан је купљена и стављена нова МИТАС Е-08 којој на ободу пише tubeless, али је због флене морала бити угурана и унутрашња гума.

Да ли би то могло да прави проблем на дуже стазе?

• Ja sam FAP mašina, 755 postova
  • Motocikl: apn 6 i Transalp

Да ли је неко имао искуство са tubeless гумама за КЛЕ-500? Пре неки дан је купљена и стављена нова МИТАС Е-08 којој на ободу пише tubeless, али је због флене морала бити угурана и унутрашња гума.

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: z1000sx

Ок, тера се онда са унутрашњом.

А има ли за КЛЕ-а уопште фелни које су дизајниране за tubeless пнеуматике?

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04

Teram K60 scouta od 2012, presao preko 20K bez ikakvih problema, cak se i nisu potrosile mnogo. Pritom dosta vozim van asfalta, ali nisam bas jak na gasu kada krecem sa semafora kao ni previse manijakalan na kocnici (jer na kleu ni ne mozes biti :D), ja sam prezadovoljan. Doduse, uskoro cu da ih menjam zbog starosti, 3 sezone je dosta.

Definitivno preporucujem.

• U prolazu, 67 postova
  • Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500

Da li neko može da mi prenese iskustva vezano za HEIDENAU  K60 SCOUT gume?

Trenutno imam na motoru HEIDENAU K76 i moram da priznam da nisam previše zadovoljan sa njima, Uvek imam neki čudan osećaj da će da proklizaju,Nikako mi ne odaju sigurnost od prvog dana.

Čitam po netu ovih dana i prilično nahvališe ovu K60 SCOUT, ali ipak verujem najviše informacijama ,iz prve ruke :)

U potpunosti se slažem sa tobom. Meni su k76 proklizale u krivini, tako da sam pao. Sledeće gume će opet biti Metzeler :care:

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

TL guma ide na TT felnu, a unutrašnju moraš da staviš jer točak ima žbice ( žice ) 

....

....

Nisi balansirao točak prilikom montaže !

Ma jesam ,sve po PS, troši se po celom točku, doslovce svaki srednji krampon, potpuno kos u smeru vožnje, biće slika za par dana, A kao što neko reče, i ja vozim prilično penzionerski, niti start ,niti kočenje.. slika će objasniti bolje :) i hvala svima na predlozima i iskustvima

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04

Meni se tako trosila dunlop trailmax (2 seta njih sam koristio od kada sam uzeo motor), tj fabricki tip gume, sa K60 nemam takav problem.

• čeka dobru titulu, 1377 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Taj sam.

Da li si siguran da je sajla ispravna? Ako jeste, onda je crk'o puzz, fabricka boljka KLE-a. Relativno lako resivo i, vrlo vazno, za dz. Javi se za dogovor, 063/624-540, sigurnija varijanta je sms, poziv skoro nikad ne cujem a na nepoznate brojeve ne uzvracam pozivom, dakle - sms pa te zovem.

Pozdrav i vidimo se.

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

Ako si odlučio za KLE onda ok, al tu negde možeš naći i Stroma pa možda nategnuto i par evrića više i Varadero ili Transalp sve za bar klasu bolji motori od KLE mada upo sam u sektu sad će napadi. Odi sam na oglase pa pogledaj i sam, računaj da je kraj sezone i da sve te cene idu dole a kad se izvadi keš još malo na dole ako umeš da se pogađaš.

p.s. evo ti varadero motorčina http://www.polovniautomobili.com/motori/5000858/honda-varaderoza 3000e a transalpova imaš veći izbor i da biraš za te veće i manje pare.

poz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja