CIKA MK 18 Napisano Decembar 22, 2019 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Stigle torbe za bocne kofere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Februar 1, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sezona je pocela juce 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene pre nedelju dana pod obroncima Suve planine: Kako je to bilo dobro, posle skoro 4 meseci neaktivnosti... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam parkirao krajem oktobra pa se provozao dva puta u decembru. Nasao sam odlican nacin da se lako prevrodi pauza. Dobijes dijete krajem sezone i onda nemas kada da mislis o motoru do pocetka sledece Salu na stranu...brzo mi je nekako prosla pauza mada o ozbiljnoj voznji nema jos rijeci bar do polovine marta. Hladno je i prljava je cesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja parkirao motor početkom septembra pošto jedan period nisam bio u zemlji, pa eto, pauziralo se dugačko. A počeli smo sa jednom standardnom turom od oko 160km. Posle tolike pauze i po ovako lepom vremenu to dođe jako osvežavajuće. No, dva dana kasnije pao je sneg i u gradu, pa nam je pokvario sreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16634 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 26, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2020 at 3:11 PM, mali_veseljak said: Sezona je pocela juce Vidim sliku i mislim se "nemoj da te đavo nanese da sipaš gorivo kod Neškovića, inače si naje*ao!" Ili kako to moj stari reče: "Ne bih sipao na Neškoviću pa da je džabe." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam lud Samo kontrola pritiska u gumama...a i to im ne vjerujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12564 Napisano April 9, 2020 Ne silazi, 7338 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prošao ovih dana neko od vas kroz Smederevo? Crni Tracer, dvoje na istom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano April 10, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje Sezona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 10, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sezona je pocela u februaru Danas je i zena isla sa mnom na kracu voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao na red servis. ( 20000km) Lep dan a ne moze da se vozi, pa da ga iskoristim. Pripremio materijal, alat, kaficu, muziku, dvoriste je spas. Menjam tecnosti, kociono ulje, motorno ulje i antifriz. (Antifriz ne mora na 2 godine, to mi je i Dare potvrdio ali sam ga vec kupio, pa reko ajde i ovako ubijam vreme) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam od motornog ulja i filtera. Prvo zagrejem agregat pa sledi ispustanje starog ulja. Po boji se vidi da je dobro ispralo agregat, inace ulje menjam na 5000km. Po knjizici se menja na 10000km. Za nas bezosecajne, moment kljuc je spas. Sipam 100% sintetiku. Staro ulje ide na reciklazu ili u selo za mazanje neke drvenarije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sledi zamena kocionog ulja. Krenuo sam od zadnjeg tocka. Bocicu drzi jedan sraf i ja sam je privremeno izvukao ka spolja zbog lakseg dosipanja ulja. Ulje u bocici deluje kao novo, medjutim kada se ispusti iz sistema, i ne izgleda tako. Moj princip je da ispustam ulje dok ne dodje skoro do dna posude i onda dospem do vrha novo ulje. Pazim da na vreme dospem da ne bi slucajno povukao vazduh u sistem. Na sisicu stavim procidno crevo i flasicu u koju se sliva staro ulje. Ponavljam postupak dok ne krene cisto ulje. Prednji tocak se razlikuje Samo po tome sto ima dvoja klesta, princip je isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan A sada antifriz, tacnije rashladna tecnost. U sistem ide 1,6 L a u prelivnu posudu 0,25L. Po ispustanju starog antifriza, sipao sam vodu i upalio masinu da provrti istu. Sledi ispustanje vode i sipanje novog antifriza. Palim motor i cekam da upali ventilator par puta. Uvek pali isti na 105 stepeni. Ako se ne varam, nema ispustanja vazduha. Cep hladnjaka je ovde najvisa tacka. U sistem je stalo mozda 100 -200ml manje nego sto pise u uputstvu. Praticu situaciju i doliti po potrebi. Inace, na ovom motoru je vecina stvari pristupacna za rad. Prelivnu posudu sam skinuo, oprao i sipao 0,25L. Svidja mi se plava boja antifriza, doslo mi je da ugradim sijalicu koja osvetljava posudu. Na 20000 je predvidjena zamena svecica. Mislim da cu odloziti zamenu do stelovanja ventila na 40000km. Kada nesto radim oko motora, iskoristim priliku i da podmazem sajle, copu, rucice, itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume, ura!:) Sa Miselinkama predjoh 20 000km. PR4 je odlicna guma, zadovoljan sam i drzanjem i predjenom km. Prednja je za nijansu potrosenija, stigla je do onog repera. Za Mitas sam se odlucio po preporuci a imao sam i ogranicen budzet. Tako da nije bilo dileme. Mitas set je 19600, a Michelin oko 36000din. S obzirom na visak slobodnog vremena, pomislio sam da sam zamenim gume. Odustao sam zato sto bih morao da pravim balanser, mozda se i usudim neki sledeci put. Ne bih sam menjao zbog ustede, vec zbog izazova a i volim da ceprkam oko motora. Dodje mi kao hobi i rekreacija. Za sada cu sam skinuti tockove i odneti kod vulkanizera. Mitas Turing Force su dvokomponentne. Dubina sare: Prednja 4mm, zadnja 6mm. DOT odlican. Gume kupljene online kod "Baki"-ja, isporuka preko Bex-a, besplatna. Pisacu o utiscima posle par voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume, ura! Sa Miselinkama predjoh 20 000km. PR4 je odlicna guma, zadovoljan sam i drzanjem i predjenom km. Prednja je za nijansu potrosenija, stigla je do onog repera. Za Mitas sam se odlucio po preporuci a imao sam i ogranicen budzet. Tako da nije bilo dileme. Mitas set je 19600, a Michelin oko 36000din. S obzirom na visak slobodnog vremena, pomislio sam da sam zamenim gume. Odustao sam zato sto bih morao da pravim balanser, mozda se i usudim neki sledeci put. Ne bih sam menjao zbog ustede, vec zbog izazova a i volim da ceprkam oko motora. Dodje mi kao hobi i rekreacija. Za sada cu sam skinuti tockove i odneti kod vulkanizera. Mitas Turing Force su dvokomponentne. Dubina sare: Prednja 4mm, zadnja 6mm. DOT odlican. Gume kupljene online kod "Baki"-ja, isporuka preko Bex-a, besplatna. Pisacu o utiscima posle par voznji. Znam da nije ista guma, ali... ja mitas imam na skuteru. Nikad u zivotu nisam imao losiju gumu. Po kisi kao po ledu -.- A to sam cuo i za neke mitas modele za velike motore, da su isto katastrofa po kisi... tako da, pripaziPoslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Jos od nekoga sam cuo da su Mitas skuter gume lose. Satelis ima ove Turing Force vec 10 000km i zadovoljan je. Cesto vozimo zajedno pa sam se i uverio u drzanje po suvom. Od kise, kao i od rizle imam strah pa vozim bas sporo kada su takvi uslovi. Miselinke su se dobro pokazale na mokrom asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano April 13, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume, ura! Sa Miselinkama predjoh 20 000km. PR4 je odlicna guma, zadovoljan sam i drzanjem i predjenom km. Prednja je za nijansu potrosenija, stigla je do onog repera. Za Mitas sam se odlucio po preporuci a imao sam i ogranicen budzet. Tako da nije bilo dileme. Mitas set je 19600, a Michelin oko 36000din. S obzirom na visak slobodnog vremena, pomislio sam da sam zamenim gume. Odustao sam zato sto bih morao da pravim balanser, mozda se i usudim neki sledeci put. Ne bih sam menjao zbog ustede, vec zbog izazova a i volim da ceprkam oko motora. Dodje mi kao hobi i rekreacija. Za sada cu sam skinuti tockove i odneti kod vulkanizera. Mitas Turing Force su dvokomponentne. Dubina sare: Prednja 4mm, zadnja 6mm. DOT odlican. Gume kupljene online kod "Baki"-ja, isporuka preko Bex-a, besplatna. Pisacu o utiscima posle par voznji. Ma mogla je ta miahelinka jos malo Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]GAGI74 [/mention] Cao kolega, upravo cekam da mi stignu gume od Baki doo, bas iste takve, do sad sam cuo samo dobre preporuke ali me je sada ovaj komentar kolege na temu Mitas guma po kise malo razocarao. Super bi bilo ako mozes da postavis neki utisak prvom prilikom na temu ovoh guma, kako leze i prijanjaju, da li hvataju dobro i da li se oseca razlika velika izmedju miselinka i mitasa? P.S. Baki doo za svaku preporuku, sjajna saradnja! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano April 13, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 22K terao Bridgestone 501-502 23K terao Pirelli Angel GT 10K sad gonim Mitas Sve na jendom te istom motoru i sto se Mitasa tice, po suvom asfaltu, bio ladan il vruc, guma odlicno drzi. Nema apsolutno nikakve razlike u odnosu na gore pomenute brendove. Kad je mokro, kisa... vozim dalekoooo opreznije, na obaranje ne pomisljam tako da ti tu ne mogu pomoci kakve su joj performanse u tim uslovima. Stanje Mitasa na 10K je bolje od gore pomenutih sto se izgleda i potrosenosti tice, dokle ce biti sve tako vidcemo, pratim situaciju. Ako dobace do 20K, bez razmisljanja uzimam ponovo Mitas TF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala [mention]Satelis [/mention] , nacelno ne vozim cesto po kisi a i jako sam obazriv u tim situacijama, ali ne bih bas zeleo da se osecam kao po ledu ako me slucajno zadesi kisa. Gume bi trebale ove ili sledece nedelje da stignu, tako da javljam utiske. Do sada od mnogih kolega sam cuo da su terali mitas bez ikakvih problema do i preko 20k, imam dosta prijatelja u Italiji koji voze Mitas i prezadovoljni su, a tamo one vec ozbiljno dobijaju zasluzenu paznju. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...