miljan_tracer 466 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pripremamo se za put po istocnoj Srbiji posto nismo do sada to obilazili pa mi treba bilo kakvih info.Prvo me interesuje kakav je put od Donjeg Milanovca prema Boru.Tu bi se i nocilo kod jezera.Ne znam kuda bi dalje da se nesto vidi i provoza ali hteli bi i da se spustimo do sela Vrmdza posto sam citao taj putopis pa da se i to vidi...Dajte neke predloge , neka iskustva bilo sta ,pa cu nesto od toga odabrati.Gde da se spava gde da se jede sta da se obidje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6740 Napisano April 19, 2016 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha. Drugari, ja sam u selu Vrmdza! Ovde bi isto mogli da kampujete.. moze da se organizuje i smestaj po kucama. Mi jos uvek nismo u potpunosti spremni za prihvat gostiju...radimo na tome. Ako biste zaista na ovu stranu, da znate da ima "nasih" i ovde . Pratim dogovaranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno svratite u Etno kuću "Vodenica" u Vrmdži, na pastrmku iz potoka. Ako možete negde da prenoćite, obavezno to uradite i gledajte noću u nebo Supruga i ja smo mnogo toga neobjašnjivog videli, sa Bovanskog jezera, ali je to za temu "Vanzemaljci". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno svratite u Etno kuću "Vodenica" u Vrmdži, na pastrmku iz potoka. Ako možete negde da prenoćite, obavezno to uradite i gledajte noću u nebo Supruga i ja smo mnogo toga neobjašnjivog videli, sa Bovanskog jezera, ali je to za temu "Vanzemaljci". Jebote ne zelim susret za vanzemaljcima samo dobru klopu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ako je vanzemaljska klopa po kvalitetu, onda... A i nisu nametljivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6740 Napisano April 19, 2016 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vodenica pocinje sa radom...zvanicno od 1. maja. Do tada moze da se popije nesto, eventualno da se uzme brasna,meda, neki drugi domaci proizvod...ali klopa tek o prvog. Pastrmke jos nisu stigle...ovih dana treba da se porine kavez u vodu . Prosle godine, kada su bile na otvorenom, maznjavale ih rode . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vredna informacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Put od Donjeg Milanovca do Bora je ok,ja ga peglam cesto sa mojom kavom tako da za tebe ne verujem da ce biti problema,od Bora do jezera je verovatno najlosija deonica puta u celoj Srbiji ali nije dugacka mnogo oko 15km tako da ni to nije strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12789 Napisano April 19, 2016 Ne silazi, 7388 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si dana planirao i kada? Ako ste za drustvo ja bih se eventualno pridruzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 19, 2016 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Put od Donjeg Milanovca do Bora je ok,ja ga peglam cesto sa mojom kavom tako da za tebe ne verujem da ce biti problema,od Bora do jezera je verovatno najlosija deonica puta u celoj Srbiji ali nije dugacka mnogo oko 15km tako da ni to nije strasno... A bogami ni dalje od jezera nije bolje...sve do Petrovca na Mlavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno Doco,na dalje preko crnog vrha i Zagubice je ned'o Bog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano April 19, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam Vrmdza je blizu (bio tamo) Soko Banje. Najgori put u Srbiji deonica Bor,Zagubica, pa ti vidi sta ces. Idi lepo pored Dunava do Kladova i tu prespavas (najlepsi gradic) a sutra preko Zajecara i Knjazevca do stare planine. Vratis se do Soko Banje (posetis Ozren, Rtanj i Lefteriju) i sutra za Vrmdzu. U sezoni ovuda prodjem bar dva tri puta, i nikad nije isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si dana planirao i kada? Ako ste za drustvo ja bih se eventualno pridruzio. Planiramo 29 -og pa do 02.05 ali moram jos da se usaglasim sa ostalim clanovima ekipa posto smo svi privatni preduz. pa ko ima kakve obaveze... Tacno Doco,na dalje preko crnog vrha i Zagubice je ned'o Bog... Sada si me pokolebao.A htedoh na izvor Mlave...Meni nije problem ali neki iz ekipe su malo svileniji znam da im to smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam Vrmdza je blizu (bio tamo) Soko Banje. Najgori put u Srbiji deonica Bor,Zagubica, pa ti vidi sta ces. Idi lepo pored Dunava do Kladova i tu prespavas (najlepsi gradic) a sutra preko Zajecara i Knjazevca do stare planine. Vratis se do Soko Banje (posetis Ozren, Rtanj i Lefteriju) i sutra za Vrmdzu. U sezoni ovuda prodjem bar dva tri puta, i nikad nije isto. Jel to onda na Negotin ako se ne varam?Pimnice i te stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes od Negotina i preko pimnica ali ni taj put nije bajan,mada kazem ti ja to peglam Kawom bez vecih problema...A od Negotina postoji i dobra magistrala do Zajecara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano April 19, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Da to je Kladovo,Negotin, Zajecar (obidjes Romulijanu) pa Knjazevac, Kalna (put prema Pirotu) Balta Berilovac i skrenes za Babin Zub na Midzor. Do Babinog Zuba asvalt, a za Midzor mogu samo endurasi. Celarevo,NS,Titel, Pancevo, Kovin,Smederevo pa pre Pozarevca za V. Gradiste, pored Dunava do Golupca i D. Milanoca za Kladovo. U Kladovu spavanje 500d ,u S Banji 500-600d rucak restoran Zupan 320d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da to je Kladovo,Negotin, Zajecar (obidjes Romulijanu) pa Knjazevac, Kalna (put prema Pirotu) Balta Berilovac i skrenes za Babin Zub na Midzor. Do Babinog Zuba asvalt, a za Midzor mogu samo endurasi. Celarevo,NS,Titel, Pancevo, Kovin,Smederevo pa pre Pozarevca za V. Gradiste, pored Dunava do Golupca i D. Milanoca za Kladovo. U Kladovu spavanje 500d ,u S Banji 500-600d rucak restoran Zupan 320d. Preporuka za spavanje u Kladovu ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan U selu Novi Sip na 7 km od Kladova. http://www.tookladovo.rs/turist-info/smestaj/privatni-smestaj/kuca-za-odmor-zikica-carojevic/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano April 19, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Da to je Kladovo,Negotin, Zajecar (obidjes Romulijanu) pa Knjazevac, Kalna (put prema Pirotu) Balta Berilovac i skrenes za Babin Zub na Midzor. Do Babinog Zuba asvalt, a za Midzor mogu samo endurasi. Celarevo,NS,Titel, Pancevo, Kovin,Smederevo pa pre Pozarevca za V. Gradiste, pored Dunava do Golupca i D. Milanoca za Kladovo. U Kladovu spavanje 500d ,u S Banji 500-600d rucak restoran Zupan 320d. Preporuka za spavanje u Kladovu ...? Zavisi dali vas je puno, zato se najavi. KL Dusanka 065 5155037 ako ona nema mesta zna ko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 19, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram u ove krajeve.Dajte predloge za smestaj i klopu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3471 Napisano April 20, 2016 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Put od Petrovca do Bora preko Žagubice jeste lošiji, ali ima mnogo lepih predela.. Ja išao poslednje tri godine CBR-om na motorijadu-gitarijadu u Zaječar, preživi se ja bih vam predložio sledeću relaciju: od Bora do Borskog jezera, Crni vrh, Žagubica i vrelo Mlave, onda preko Krepoljina u Milanovac (prelepo Krupajsko vrelo link, u restoranu Zov homolja obavezno da se proba vlaški kačamak, i pastrmka je ekstra, cene su skroz ok), zatim nastavite do vodopada Veliki buk, Strmosten link, tu vam je odmah i Resavska pećina, u Despotovcu možete da obiđete manastir Manasiju. Posle možete bilo gde, tu vam je blizu i autoput. Ovi putevi jesu malo lošiji, ja sam više puta išao motorom i sa suvozačem i preživi se, i ićiću sigurno ponovo čim budem mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano April 20, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu se Shokli i meni možete javiti u vezi smeštaja u Kladovu!! Ne izdajemo ali vam mozemo pomoci oko organizovanja istog!! Na kraju krajeva se javite da popijemo piće i upoznamo ako ne noćite u Kladovu!!! Prijateljski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano April 20, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Eto i nas uskoro, na burek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano April 20, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Uvek dobrodošli dobri ljudi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 20, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Put od Petrovca do Bora preko Žagubice jeste lošiji, ali ima mnogo lepih predela.. Ja išao poslednje tri godine CBR-om na motorijadu-gitarijadu u Zaječar, preživi se ja bih vam predložio sledeću relaciju: od Bora do Borskog jezera, Crni vrh, Žagubica i vrelo Mlave, onda preko Krepoljina u Milanovac (prelepo Krupajsko vrelo link, u restoranu Zov homolja obavezno da se proba vlaški kačamak, i pastrmka je ekstra, cene su skroz ok), zatim nastavite do vodopada Veliki buk, Strmosten link, tu vam je odmah i Resavska pećina, u Despotovcu možete da obiđete manastir Manasiju. Posle možete bilo gde, tu vam je blizu i autoput. Ovi putevi jesu malo lošiji, ja sam više puta išao motorom i sa suvozačem i preživi se, i ićiću sigurno ponovo čim budem mogao. Vise nego dovoljno... Na forumu se Shokli i meni možete javiti u vezi smeštaja u Kladovu!! Ne izdajemo ali vam mozemo pomoci oko organizovanja istog!! Na kraju krajeva se javite da popijemo piće i upoznamo ako ne noćite u Kladovu!!! Prijateljski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...