aca-pn 6663 Napisano Mart 5 Enduraš, 6509 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ili je neko imao slobodan keš na raspolaganju, pa pametno investirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 457 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku) Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege da li je neko upgrade-ovao vesanje u smislu kupovine novih opruga ili zamene celokupnog vesanja itd Zanimaju me iskusta, ko je imao sa kakvim proizvodjacima? Koliko ih je to kostalo itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 668 Napisano Mart 31 Drug član, 1400 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.3.2025. at 20:35, OgiBG je napisao: Pitanje za kolege da li je neko upgrade-ovao vesanje u smislu kupovine novih opruga ili zamene celokupnog vesanja itd Zanimaju me iskusta, ko je imao sa kakvim proizvodjacima? Koliko ih je to kostalo itd Ja sam stavljao jače opruge dok sam imao T7, bilo je bolje ali realno revalve je nužan ako hoćeš neke offroad performanse. I nemoj kupit progresivne opruge za off, one su samo za cestu dobre. Imao sam priliku provozati T7 sa Tractive ovjesom naprijed/nazad, potpuno drugi motor, ne znam koliko si spreman potrošiti za ovjes, ali Tractive je TOP !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 457 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjem odgovarajucu polovnu, da kazemo da je budzet 1000-1500€ Vise ka gornjoj cifri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20079 Napisano April 9 Integrisan, 6266 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2512 Napisano Maj 22 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2038 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 20 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao tenere 700, 2024 godište, 1200km na satu. Od opreme ima stitnik za pad, stitnike ruku, hyperpro federe napred, hyperpro ogibljenje nazad, quickshifter, ful akrapovic titanium liniju, kn filter vazduha i odradjeno mapiranje. Prvi utisak je da je teška i da se ne bih usudio na neki ozbiljan ofroad, mada to mi i nije namera, makadam da.. i naravno asfalt. Koliko vredi ovaj motor, još mi nije garazista rekao cenu posto je to njegov lični motor, pa kao da se preračuna..Postavio bih slike ali ne mogu, kažu potrosio sam limit.. Promenio Jun 20 član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20079 Napisano Jun 22 Integrisan, 6266 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/20/2025 at 10:59 PM, Gajo Sevojno said: Danas sam probao tenere 700, 2024 godište, 1200km na satu. Od opreme ima stitnik za pad, stitnike ruku, hyperpro federe napred, hyperpro ogibljenje nazad, quickshifter, ful akrapovic titanium liniju, kn filter vazduha i odradjeno mapiranje. Prvi utisak je da je teška i da se ne bih usudio na neki ozbiljan ofroad, mada to mi i nije namera, makadam da.. i naravno asfalt. Koliko vredi ovaj motor, još mi nije garazista rekao cenu posto je to njegov lični motor, pa kao da se preračuna..Postavio bih slike ali ne mogu, kažu potrosio sam limit.. Uradis upload slika npr. na ovaj sajt Postimages — free image hosting / image upload POSTIMAGES.ORG Provides free image upload and hosting integration for forums. Free picture hosting and photo sharing for websites and blogs. I onda kada ih postavis, kopiras direktan link ovde. Dva klika svega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, nadam se da sam uspeo. https://postimg.cc/Ff9dx8kv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20079 Napisano Jun 22 Integrisan, 6266 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Gajo Sevojno said: Evo ga, nadam se da sam uspeo. https://postimg.cc/Ff9dx8kv Moze i tako. Ako hoces da se odmah vidi na forumu, kopiraj onaj red ispod, koji se zavrsava sa .jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan 20250620_164528 — Remove this image? POSTIMG.CC Provides free image upload and hosting integration for forums. Free picture... Promenio Jun 22 član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, glup sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi izlazi samo ova slika prednjeg amortizera, a uploadovao sam 5-6 slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20079 Napisano Jun 22 Integrisan, 6266 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo , kada postavis, za forum koristis jedan od ova dva linka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 22 član Gajo Sevojno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jun 22 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2512 Napisano Nedelja u 06:02 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2038 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ste propustili, ali kako stvari stoje Tenere okupljanje "preti" da preraste u tradiciju! Dva dana jula ili Tenere veekend 12. - 13. jul rezime: Ekipa mala al' zajebana ko kratko ćebe!!! Kada se skockaju lepo vreme i dobra ekipa onda je provod zagarantovan bez obzira na činjenicu da je reč samo o dva dana. Ovoga puta tačka okupljanja je bio Donji Milanovac, pansion Jonović za koji se pobrinuo naš kolega Darko 012. Nažalost vreme u kome živimo, trka i jurnjava su omeli neke koji su planirali ovo naše druženje, ali ima dana. Ako nije reč o trenutnoj euforiji ovo naše okupljanje, na kome su dobrodošli i nekadašnji Teneristi koji su u međuvremenu promenili firmu, "preti" da postane tradicionalno, poput onih koje organizuje Tenere klubovi u Grčkoj i Italiji. Istovremeno kada se u obzir uzmu one teške "bitke" na BJB Forumu između Tenerista i Afrikanaca, koje su vremenom zamrle, kada se u vidu ima onoliko ispisanih stranica u nastojanju da jedni druge ubedimo čiji je veći, odnosno da li je bolja Super Tenere ili Africa Twin moj predlog je da od iduće godine to bude zajedničko okupljanje i druženje. Jer bilo kako bilo reč je o dva legendarna motora koja su ostavila dubok trag u moto svetu i još uvek uprkos godinama krstare putevima širom planete, a uz sve to dobili su i naslednike koji sa ponosom nose njihova imena, čiji vlasnici su takođe dobrodošli. https://www.facebook.com/matejka.davidovic/posts/pfbid04madv71Tkng24b72xWxmGufse5kz5PpGp6JrBR1dZvNH7tPibDu5pE6QrBgYuMQol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...