mrle 8463 Napisano Februar 27, 2021 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Pingvin37 je napisao: Kad sam prvi put otisao pre koju godinu kod Rajka i video zapaljen (skroz sprzen) motor kod njega u radionici, i Rajka koji je na istom radio instalaciju, pomislio sam, ovaj covek nema sta ne moze da osposobi sto se struje tice. Svaka cast. Promenio Februar 27, 2021 član mrle 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Februar 27, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E vidis Mrle, nisam, baš naprotiv! Radi se o Suzukiju koji je spaljen zbog ljubavnih jada. Devojka i momak se posvađali i raskinuli a ona, da mu se osveti, polije motor benzinom i zapali. Sreća pa su videli plamen i brzo ga ugasili tako da nije puno toga stradalo osim elektroinstalacije... 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga pitala sta najvise voli a on bio iskren Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Februar 27, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Dobri moj Rajko zato i jesi najbolji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Februar 28, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično se izvinjavam mom matorom, post koji sam napisao je bila moja glupa šala, da malo "se zezamo". Ni na kraj pameti mi nije bilo da će neko pomisliti da je to istina. Jbga, takav mi je smisao za humor. IZVINAVAM SE ŠTO SAM NEKE NAVEO DA VERUJU DA JE TO ISTINA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Mart 1, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma u redu je moj dobri Mrle, pa znamo se skoro 15 godina... Kad cemo na pivo, ne pamtim kad smo zajedno otresli po jedno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16907 Napisano Mart 1, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Arakis je napisao: Ma u redu je moj dobri Mrle, pa znamo se skoro 15 godina... Kad cemo na pivo, ne pamtim kad smo zajedno otresli po jedno? I ja se ne sećam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Mart 1, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kuku... Sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Mart 1, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imate lokaciju, Muška sigurna kuća 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Može li se znati cena podmazivača lanca? Može odgovor i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 15, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas montaže LED lampi, Versys i VStrom plus neke sirene, plus druženje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Maj 15, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sirena svira, čisti ulice.. Hvala Arakise.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Jun 10, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napali me pregoreni statori alternatora, odlepljeni magneti... Resavamo polako 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 31, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Povezana led traka u koferu na zice od stopa, znaci kad kocim treba da sija. I radi, ali sta sam sad provalio, kad ugasim svetla na prekidac (levo) i stisnem kocnicu, radi traka u koferu, upalim svetla, ne radi traka kad stisnem kocnicu. A stop radi i sa upaljenim i ugasenim svetlima. Sta moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Jul 31, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Negde se zatvara strujno kolo pa zato zeza. Najbolje da na red sa plusom LED trake zalemis jednu 1N5401 diodu, katoda prema LED traci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 31, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Arakis said: Negde se zatvara strujno kolo pa zato zeza. Najbolje da na red sa plusom LED trake zalemis jednu 1N5401 diodu, katoda prema LED traci Sad cu strucnjaku da objasnim to, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1656 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Rajko ajd da vidim da li si rad da pogledas i pomognes/popravis ako je moguce. Prekopiracu tekst iz teme o popravci ovog motorica net se tamo niko ne javlja Problem drugari pomagajte, nece da upali motorce. Sipao frisku mesavinu, iskurblao par puta i upali kao i uvek, medjutim posle par sekundi se ugasi i ni da cuje vise. Otkrio sam ubrzo da nema varnice na svecici i poceo da trazim uzrok. Sa jako malo znanja oko struje, peske, korak po korak sam eliminisao sam deo do deo. Najvise sam sumnjao na prekidac za gasenje jer ima tri polozaja START/ON/OFF. Mislio sam da je u toj sklopki nesto pobrljao. Na Start se motor samo upali ali ne prima gas, na On se vozi i na Off gasi, logicno. Medjutim kako sam je otvorio unutra sam zatekao sve prilicno uredno, malko prljavo ali sve na mestu. Sve sam lepo ocistio i odmastio ali nece da pali i dalje. Dalje sam krenuo i pratio kablove koji idu od tih prekidaca i ubrzo stigao do nekih froncli lepljenih izolirom. Neko je ranije tu popravljao zice jer su se prekinule češući o vrat volana. Bio sam ubedjen da sam nasao problem jer je jedna zica ispala iz "luster" kleme kojom je bila spojena. Sve sam to lepo raspetljao i ponovo spojio kako treba ali i dalje nista, nema varnice. Polako vec ocajan nalazim jednu bobinu i montiram je u nadi da ce svecica za zaiskri. Nista, ċorak, mrak.. Kao jedino sto sam jos mogao da uradim je to da sam opet pregledao celu instalaciju, sve dzekove vise puta razdzekao i naprskao WDom. Za sve dalje morace ovo da pogleda neki pravi majstor, da se vidi da nije paljenje otislo ili Cdi ne daj Boze. Ako neko ima predlog sta bih mogao sam jos da probam neka kaze pa da vidimo Citat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 7 Napisano Septembar 26, 2021 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na meniju je juce bila jos jedna sirena, a gosn Arakis me primi i ljubazno saslusa problem iako sam maxi skuteras Sirena naravno popravljena, jer kako bi drugacije, samo bi malo 'natezanje' za placanje (obojca imali nekomplementarne apoene). Znanja i iskustva ima na pretek, pa me to podseti na sledeci clanak (fokus je na znanju, a ne na iznosu da neko ne protumaci pogresno). Promenio Septembar 26, 2021 član 357_97 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Novembar 20, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se i danas. Malo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imam take grejače ručica, kupio u Luisu u naletu ludila jednom prilikom... Nikako da se nakanim da turim na skudžu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Novembar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Gos'n čika Rajko, molim da se fotografije retuširaju, motor mi je lepo crven, a ne ova rozle nijansa! Hvala još jednom, meni je vreme proletelo, motorić spakovan ko fabrika, nema šta Prvo smo povezali ručice i skontali da ne mogu da stoje ovde, ne može sedište da se vrati: Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Rajko onda rekao "sad ćemo mu nanu naninu, sad ćemo mi to", ne može da uhvati kamera da izoštri, to je bilo hop hop i ručica dole. hop hop, legla nova. Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL @Andrej_Hotstepper, to su te, pisao sam po forumu neđe, raspitivao se pre nego sam naručio. Greju kao lude, mislio sam da su prethodne Saito vrh (za koje i dalje stoji preporuka), na 2/5 je baš fino grejalo, pa sam na 1 nivo stavio, stavljaj i teraj celu zimu P.S. Prilikom montaže ručica i spotova, nijedna nana nije stradala Promenio Novembar 20, 2021 član nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Znam imam iste... Negde... I hteo sam da ih stavim na VFR, ali sad se razmišljam da će "magare" da ih dobije (skuter) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Novembar 20, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su grejači ručica nešto najbolje što treba svakom motociklu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da sam do sada video da se ugrađuju samo grejači za ručice, pretpostavljam da prave momčine voze bez grejača, te s'toga nemamo i "grejače ručerdi"...Ne zameri što dođoh da razmišljam u ovoj cenjenoj temi, poštovani čika Rajko Послато са M2101K6G помоћу Тапатока 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...