Arakis 5766 Napisano Maj 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pali direktno na bobinu?? Nesto tu nije u redu Javi se kad uzmes motor da vidimo kada ima mesta u radionici pa da sredimo to sto ne valja. 063269759 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vkrstic 6 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Cujemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, napali me Kuferi Ovaj je za XX, kao i što se vidi po LED. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14086 Napisano Maj 17, 2020 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I krilima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 18, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, napali me Kuferi Ovaj je za XX, kao i što se vidi po LED. Tako je čika Rajko... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 18, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Muka sa ugrađivanjem LED u kofere, mora vrlo pažljivo i precizno, lemljenje svih kontakata i obavezna zaštita svakog lema toplim lepkom i sve traje i 5 - 6 sati ponekad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Eto me za jedno 2h taman da ti razbijemo monotoniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Akumulatori su danas baš lošeg kvaliteta, nema brenda za koji nisam čuo ili video da je "zveknuo" posle nekoliko meseci korišćenja. Juče drugar poslao slike svog aku koji je prespojio ćeliju i vukao struju toliko da se sav naduvao i iskrivio. Najgora stvar je što tek kada zamiriše kiselina shvatiš da nešto nije u redu. Preporučujem ugradnju malog digitalnog voltmetra na kome ćete pratiti napon na akumulatoru, na KP je baš jeftin a može mnogo da pomogne i da spreči veći kvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano Maj 24, 2020 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Auu, ovakav akumulator još nisam video ! Ako je regler ovo preživeo, trajaće večno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ako prespoji ćelije trebalo bi da padne napon, zar ne? Svaka ćelija je 2,x volti * 6 ćelija = 13v Neka proveri regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Kad se prespoji dve celije, ili jedna crkne, što su dva najčešća primera, napon bude oko 10.5v i to je siguran znak da je za smeće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Forest je napisao: Ako prespoji ćelije trebalo bi da padne napon, zar ne? Svaka ćelija je 2,x volti * 6 ćelija = 13v Neka proveri regler I prespojio je jednu ćeliju a struja punjenja se raspodelila na "čitave" ćelije, regler prati napon i pošto je pao na 11 V povećava struju punjenja... Cikličan proces koji je doveo do naduvanog akumulatora. Regler je živ i zdrav, sa drugim akumulatorom zakucao je napon na 14 V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Znači ovo se desilo u toku jedne vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 24, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da svi koji su upoznali čika Rajka znaju ko je i kakva je to ljudina! Ali za one koji ga ne poznaju jos uvek.. Ja sam juce svratio kod njega da resimo problem sa migavcima i odusevila me njegova pozitiva, lepo se ispricasmo, pored toga da je covek sve rasklopio i sklopio za 20min, lepo upakovao.. probali smo da resimo i moju suludu ideju sa maglenkama za gsxf, medjutim, maglenke odlazem u ormar dok ne dodje neki drugi motor kome bi pristajale.. Ps. Prekinuo sam ga u jutarnjoj kafi.. izvinjavam mu se! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vkrstic 6 Napisano Maj 24, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da dodjem do kompijutera pa sa malim zakasnjenjem da pohvalim majstor Rajka koji je sredio sve dugmice (jer nista nije radilo), tako da sad palim, pratim temperaturu, svetlim i zmigam na sve strane. A tek led svetla sijaju , da moram da se pitam ko je upalio dan. A tek sto zna sa lepkom.... Hvala jos jednom velikom majstoru i jos boljem coveku. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 27, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lep Tracer, još lepša LEDilizacija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 27, 2020 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ti migavci su ozbiljno dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 27, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski. Zadnji imaju migavce i crveno polje za poziciju (ili kočiono) a prednji migavce i belo polje za poziciju - dnevno svetlo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16907 Napisano Maj 27, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kolk'o ja mogu da vidim, na kraju ima svi d'izginemo (ili da budemo osmuđeni) od struju zbog ovog Rajka. Ja bi da se ovo njegovo veštičarenje po hitnom postupku zabrani i sankcioniše! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16907 Napisano Maj 27, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan To što mi neki udeljuju osmehe (zlurade) na moj komentar neće da omekša moj čvrst stav po ovom pitanju. Mene inače zovu Žika nepodmitljivi (mada bi možda neko pivo, ako je baš hladno ....), ali do tada nema odstupanja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Maj 31, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.5.2020. at 22:54, Arakis je napisao: Dakle, napali me Kuferi Ovaj je za XX, kao i što se vidi po LED. Gosn Rajko,kada biK mogao da naiđem sa ovakim istim kuferom,da dobije nešto poput ovoga,džek i instalacija već postoji (Vaših ruku delo kod prethodnog vlasnika) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Maj 31, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovijeh danova, može i sutra. Donesi i ostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Maj 31, 2020 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2020 at 7:00 PM, Arakis said: Lep Tracer, još lepša LEDilizacija A i maglenke su top 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze sa ovim led migavcima da se registruje motor bez problema na tehničkom pregledu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...