Kimi11 0 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre nedelju dana sam skinuo filter vazduha oprao ga i vratio ali nisam ga lepo vratio i imao je fals vazduh i nije hteo da ide,to sam namestio i isto je isao kao i pre.I posle ja msm sutradan poceo da gubi snagu na uzbrdici tj nece da uhvati 2 rezonu i pada brzina pada,pada i motor se ugasi.Povucem vakum i on upali,sta mu je ?? I ponekad ujutru nece da upali moram da vucem vakum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 9, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre nedelju dana sam skinuo filter vazduha oprao ga i vratio ali nisam ga lepo vratio i imao je fals vazduh i nije hteo da ide,to sam namestio i isto je isao kao i pre.I posle ja msm sutradan poceo da gubi snagu na uzbrdici tj nece da uhvati 2 rezonu i pada brzina pada,pada i motor se ugasi.Povucem vakum i on upali,sta mu je ?? I ponekad ujutru nece da upali moram da vucem vakum. Šta povučeš, kakav vakum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano April 9, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pre nedelju dana sam skinuo filter vazduha oprao ga i vratio ali nisam ga lepo vratio i imao je fals vazduh i nije hteo da ide,to sam namestio i isto je isao kao i pre.I posle ja msm sutradan poceo da gubi snagu na uzbrdici tj nece da uhvati 2 rezonu i pada brzina pada,pada i motor se ugasi.Povucem vakum i on upali,sta mu je ?? I ponekad ujutru nece da upali moram da vucem vakum. Verujem ti Kimi da si na muci zbog problema i voleo bih da mogu da ti pomognem, ako nista vise onda zato sto me je tvoj opis problema brate nasmejao do suza ... Ali ja te iskreno nista ne razumem osim da to motorce nece da ide na uzbrdici...a to moze biti zbog vise stvari...predpostavljam da je problem u karburatoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 9, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ako se problem javio posle skidanja, čišćenja i vraćanja filtera, onda je tu i problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha dobro mozda nisam lepo objasnio al uglavnom gubi mi snagu,vakum ljudi sta je vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan ono crevce sto ide u vakum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 9, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ono crevce sto ide u vakum Izvinićeš ali termin "povučem vakum" malo zbunjuje, ajd pretpostaviću da je u pitanju vakum slavina, crevcetom povezana sa karburatorom na priključak sa strane gdje se karburator spaja sa usisnom granom, jel? I skineš crevo i "povučeš" vakum na tu slavinu i motor pali, znači ili ti vakum crevo pušta negdje između karba i slavine, ili ti slavina ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sta je tu nejasno,skinem ga sa karburatora povucem ustima i on upali nije crevo busno,vrv se sjebala slavina ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 9, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sta je tu nejasno,skinem ga sa karburatora povucem ustima i on upali nije crevo busno,vrv se sjebala slavina ?? Ako crevo nije oštećeno ili ispucalo, nema šta bit nego slavina, mada mi čudno da kada povučeš ustima vakum ona ipak radi. Probaj prvo da staviš novo crevo, jeftino je a svejedno je potrošna stvar, pogotovu na kinezu. Bilo koja prodavnica autodjelova bi trebala da ima crjevo tog presjeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 10, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Oprao filter... Nadam se da nije papirni vec sundjerasti! Ako jeste da li si ga posle toga nauljiio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne uzbudjujjte se, kimi je to:):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 10, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i kompresija. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 10, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i kompresija. . Možda da proba da naspe malo tečne kompresije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tecna kompresija pomaze samo ako su otisle karike,ali ako su u pitanju semerinzi radilice tu vec ne pomaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...