Nemkec 3 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan uf mos misliti hajabusa, aj da vidim kako ce uhvatiti neku enduracu pa samo sidje s puta u prvi sumarak ili park ili dovoljno da se popne na bankinu u gradskom slucaju, ova s hajabusom moz samo da ga gleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan uf mos misliti hajabusa, aj da vidim kako ce uhvatiti neku enduracu pa samo sidje s puta u prvi sumarak ili park ili dovoljno da se popne na bankinu u gradskom slucaju, ova s hajabusom moz samo da ga gleda... a sta ce da radi taj sa tim endurom,ako naleti na onog njihovog endura od 850 kubika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 190 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Мене је прошле године поред аеродрома Лађевци "упуцао" радар. Био је леп сунчан дан, недеља, без велике гужве, а ја расположен... Кратко је време да размислиш да ли да даш гас или да кочиш. У мом случају су били у пунту, не би могли да ме стигну, али сам стао. Нисам желео да правим себи проблем. Истина, баш сам био претерао. Писали су, наравно. Неко моје виђење ствари је да нисам стао, не би ишли за мном, али... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7458 Napisano April 9, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas da vozis...mogu imati sta god hoce.. Pobeci ces im. Mislim da nemaju sanse sa njihovim masinama da vas prestignu. Izuzev Hayabuse..ali i ona ima mane koje ce dobar vozac iskoristiti u svoju korist. Inace mislim i da ne bi imali prava da te jure nekom ogromnom brzinom ? U gradu ces pobeci racku. Gde, do prvog crvenog svetla? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2568 Napisano April 9, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre gde se po gradu beži. Na "otvorenom" i da, ovako po gradu ako hoće naći ćete sigurno. A i kada dvotočkaši prolaze pored mene u 90% nemaju tablice ili su prekrivene(pričam za otvorene puteve) , pa zato čim vidi skutere zaustavljaj i deri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas da vozis...mogu imati sta god hoce.. Pobeci ces im. Mislim da nemaju sanse sa njihovim masinama da vas prestignu. Izuzev Hayabuse..ali i ona ima mane koje ce dobar vozac iskoristiti u svoju korist. Inace mislim i da ne bi imali prava da te jure nekom ogromnom brzinom ?U gradu ces pobeci racku. Gde, do prvog crvenog svetla?Ja burazeru nikada ne ludim kroz grad..tamo sam legalan 100%.. Pricam za van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2568 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja burazeru nikada ne ludim kroz grad..tamo sam legalan 100%.. Pricam za van grada.To se ceni i poštuje! Grad može biti mnogo gori od otvorenog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9867 Napisano April 11, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3286 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kako ste svi zajebani pred tastaturom... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Molloh 1 Napisano pre 10 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežim temu . Danas mi je stiglo na kućnu adresu kazna za prekoračenje brzine. Vozio sam od Novog Sada ka Zrenjaninu i negde kod Žablja me je usnimio radar. Vozio sam 92 km/h gde je dozvoljeno 80. Znam da sam bio ja, jer sam tog dana morao da se javim na posao posle godisnjeg. E sad da li je radar čekao da prodjem pa da mi uslika tablicu ili me je snimila kamera na izlazu iz NS pa su tako došli do mene. Piše da me je usnimio "MRG Dual radar redflex pa neki serijski broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 502 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 465 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan To je onaj novi koji snima dvosmerno, nekad snima iz kola a nekad ga samo posade u travu bukvalno, nedavno sam i ja snimljen u Petrovaradinu sa 64Km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 763 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Molloh Vozio si motor ili auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3958 Napisano pre 1 sat Malinar u pokusaju, 1813 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2016. at 12:07, Milan 993 je napisao: Ljudi, jel zna neko da da tačan odgovor na pitanje da li radar može izmeriti brzinu motora, i kako funkcionišu stvari ukoliko se ne zaustavim? Hvala. Sent from my C6903 using Tapatalk Može, drugara je nahvatao radar na 72km/h u zoni 50 i kazna, sa sve slikom tablice mu je stigla na kućnu adresu. Naravno, slikao ga je neki noviji tip radara (skriven u civilnom automobilu najverovatnije) od pozadi. Da vozim motor od 1050 kubika po propisima iz 50 i neke godine prošlog veka, zaista ne mogu, za mene lično je to veliko mučenje. Dok može, teram prikrivenu tablicu, kada ne bude moglo, kupiću neki adv od 300 kubika i zdravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21309 Napisano pre 1 sat Integrisan, 6637 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ja cekam za kaznu u naseljenom, nekih 60+ km/h... Muka mi vise i voziti pazi na svaki kurac. Offroad sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2882 Napisano pre 1 sat Drug član, 1262 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Motorcyclist je napisao: Sad ja cekam za kaznu u naseljenom, nekih 60+ km/h... Muka mi vise i voziti pazi na svaki kurac. Offroad sto pre. Tako ti je to u zivotu,,, neko dobije kaznu od policije, a neko od rodjene zene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8250 Napisano pre 13 minuta Drug član, 2791 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne pomaže tu adv od 300 kubika i offroad. I sa njim treba da dođeš do offa, a i on lagano ispucava do 100 (skraćeni prenos). I za čas si opet u prekršaju. Evo ja koji sam uvek bio protiv toga ozbiljno razmišljam da stavim katanac preko tablice. Ne znato što sam ja trkač i divljam po putu, nego baš zbog toga što ne mogu da se cimam da li će mi stići kazna za 5 , 10 kmh prekoračenja. A vozim 450 cc. Ajde kod nas dole na jugu još i nema toliko radara, ali vidim da se gore situacija zaoštrava ... Kako beše, ima li neki registar gde mogu da se provere kazne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5659 Napisano pre 9 minuta Drug član, 1383 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, živke je napisao: Ma ne pomaže tu adv od 300 kubika i offroad. I sa njim treba da dođeš do offa, a i on lagano ispucava do 100 (skraćeni prenos). I za čas si opet u prekršaju. Evo ja koji sam uvek bio protiv toga ozbiljno razmišljam da stavim katanac preko tablice. Ne znato što sam ja trkač i divljam po putu, nego baš zbog toga što ne mogu da se cimam da li će mi stići kazna za 5 , 10 kmh prekoračenja. A vozim 450 cc. Ajde kod nas dole na jugu još i nema toliko radara, ali vidim da se gore situacija zaoštrava ... Kako beše, ima li neki registar gde mogu da se provere kazne ? https://rnk.sipres.sud.rs/ Će da rade lanci i katanci, da možemo na miru da vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8250 Napisano pre 7 minuta Drug član, 2791 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rano jutro a nemam više reakcija, izgleda da previše reagujem Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5659 Napisano pre 6 minuta Drug član, 1383 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, živke je napisao: Rano jutro a nemam više reakcija, izgleda da previše reagujem Hvala! Nema na čemu. Stranci su još kreativniji - kako je i dalje jesen, lepe lišće na tablicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8250 Napisano pre 2 minuta (promenjeno) Drug član, 2791 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Like Nego još nešto. Piše na ovom sajtu: Quote Шта је Pегистар неплаћених казни - РНК? Регистар неплаћених казни је електронска база података у којој се чувају све неплаћене новчане казне, трошкови поступка и други новчани износи који су изречени одлуком прекршајног суда или путем прекршајног налога. Kako to funkcioniše za ove nove radare, automatske ? On te snimi i pošalju ti kaznu na adresu , jel tako? Ili prođe nekoliko meseci pa ti pošalju kaznu ? Da li se tada, kad pošalju kaznu - upisuje u ovaj registar ? Jel to prekršajni nalog ? Hoću reći možda sam ja snimljen ali mesecima se ništa neće pokazati ovde, zar ne ? edit: @Molloh kad si snimljen, kad ti je stiglo ? Aj ne bilo ti zapoveđeno, proveri u onom registru dal te ima ? Promenio upravo sada član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5659 Napisano upravo sada Drug član, 1383 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, živke je napisao: Like Nego još nešto. Piše na ovom sajtu: Kako to funkcioniše za ove nove radare, automatske ? On te snimi i pošalju ti kaznu na adresu , jel tako? Ili prođe nekoliko meseci pa ti pošalju kaznu ? Da li se tada, kad pošalju kaznu - upisuje u ovaj registar ? Jel to prekršajni nalog ? Hoću reći možda sam ja snimljen ali mesecima se ništa neće pokazati ovde, zar ne ? Mislim da se ovde prikaže tek kad predmet ode kod sudije? Nisam sigurna, neka me neko ispravi ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...