Arakis 5965 Napisano Mart 29, 2016 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su dve uplate, ime i prezime ali bez nick-ova. Posaljite mi sms da znam koji ste? Saznao sam 10. Radovan91 14. Zer0 15, Vita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan 17. Nikola 13 platiću do kraja dana. Inače ja sam iz Dr Ivana Ribara pa možemo zajedno do Ade Huje ja znam gde je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim iz Nisa te da upitam ima li tu okolo neki OK i proveren smestaj da se prenoci sub/ned. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 29, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako zapne,javite mi uplaticu ja za sebe,pa cu OPET da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 46 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bolje dodjem TS Zmaj? Jel ima put od Rode koja je pored pumpe Zmaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Kako bolje dodjem TS Zmaj? Jel ima put od Rode koja je pored pumpe Zmaj? Ja mislim da treba skrenuti pre same pumpe bukvalno 10 metara i onda kroz industrijsku zonu do škole ako hoćeš možemo da krenemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 46 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bolje dodjem TS Zmaj? Jel ima put od Rode koja je pored pumpe Zmaj? Ja mislim da treba skrenuti pre same pumpe bukvalno 10 metara i onda kroz industrijsku zonu do škole ako hoćeš možemo da krenemo zajedno. To bi bilo super =) Ajde u inbox. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan a Kako bolje dodjem TS Zmaj? Jel ima put od Rode koja je pored pumpe Zmaj? Ja mislim da treba skrenuti pre same pumpe bukvalno 10 metara i onda kroz industrijsku zonu do škole ako hoćeš možemo da krenemo zajedno. To bi bilo super =) Ajde u inbox. da se svi mi nadjemo kod rode pa svi do skole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Može ali bolje kod pumpe? Mislim isto je ali svi znaju gde je „Zmaj 1” i oni koji bi došli sa strane nemogu da promaše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može ali bolje kod pumpe? Mislim isto je ali svi znaju gde je „Zmaj 1” i oni koji bi došli sa strane nemogu da promaše. ok, moze i kod pumpe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Može ali bolje kod pumpe? Mislim isto je ali svi znaju gde je „Zmaj 1” i oni koji bi došli sa strane nemogu da promaše. ok, moze i kod pumpe... Onda oko 940 može? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može ali bolje kod pumpe? Mislim isto je ali svi znaju gde je „Zmaj 1” i oni koji bi došli sa strane nemogu da promaše. ok, moze i kod pumpe... Onda oko 940 može? dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Mart 29, 2016 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Mart 29, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kako doci do srednje tehnicke skole ZMAJ....uputstvo ispod... adult image 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da otpadnem, motor neće biti gotov do ovog vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 29, 2016 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan 1. donmarkoni® - uplatio 2. blazoheroj3. skuteras4. padobranac - uplatio - NIS (doplatio bi)5. makikt - uplatila6. DeXter79 - uplatio7. Doktorski - uplatio8. Brca 959. Alp10. Radovan91 - uplatio11. mradomir - uplatio12. Mare_FZ - uplatio 13. Sveti Atila 14. Zer0 - uplatio 15. Vita - uplatila 16. Nekser - uplatio 17. Nikola 13 Drustvo za sada imamo 15 prijavljenih i 12 registrovanih uplata. Jos neki kazu da su platili al nije jos proslo, tako da razmisljajte o tome da li se svi slazete da doplatite potrebnu svotu koja ce najverovatnije faliti ili cemo u cetvrtak otkazati kurs i vratiti vam svima novac. Za stazu treba 40000, pa ako uplati svih vas 15 na kraju falice 10k odnosno nesto manje od 700 dinara po glavi a ako ostane na sadasnjih 12 trebace nesto vise od 1300 dinara, uostalom mozete i sami da sracunate. Razmisljajte o tome da bi sutra uvece imali jasnu sliku dal kursa ima il nema. Neka se svako pojedinacno izjasni da li mu je ok da doplati. Ko je Nemanja Ristovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nekser 0 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cb 600f Prijavi odgovor kao problematičan 16. Nekser Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 29, 2016 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan I tu dilemu smo resili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko imam km, prenociste i ostalo ta razlika sto treba da se doplati za mene nece biti problem. Nadam se skorasnjem vidjenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu doplatiti, al napisite u temu kad se bude znalo koliko para, molim vas. Pozdrav ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Mart 30, 2016 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dajte da za naseg @padobranca iz Nis nadjemo neko jeftino resenje za prenociste? Ima li neko drzecu tetku ili strinu sa velikom kucom i garazom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 30, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 11. mradomir - uplatio (doplatio bi) Ako bude frka da neko ne može da stigne da doplati, mogu ja ujutru elektronski pustiti pa kad se vidimo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Može doplata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 13 17 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha FZ8N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za doplatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Može doplata.... za prenoćište za kolegu nemam rešenje, "Rose Hill" je pored firme u kojoj radim pa sam se informisao- 25-30 eur noćenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...