Stile 499 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sudim neku utakmicu ali cu videti da nadjem zamenu ? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 46 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima jos slobodnih mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Mart 27, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesta naravno. Minimum 20 polaznika... Maksimum 25 polaznika. Trenutno prijavljenih 12 ucesnika ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. donmarkoni® 2. blazoheroj3. skuteras4. padobranac - uplatio (Andjelkovic Dj.) - NIS5. makikt6. DeXter79 - uplatio7. Doktorski8. Brca 959. Alp10. Radovan91 11. mradomir12. Mare_FZ Nije lose da se doda ko je iz kog mesta pa mozemo da se organizujemo da dodjemo zajedno ako smo blizu ili usput... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi prijavite se, greota da propadne, lep vikend... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 28, 2016 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo podsetio zainteresovane da ako do srede 20 ljudi ne uplati kotizaciju, kurs ce biti otkazan jer je to krajnji rok da platimo stazu za nedelju. Bice stvarno lepo vreme za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako bude koji covek manje mozemo mi da doplatimo. Ionako ce vise vremena biti za nas sa instruktorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde još 8oro... ovo je malo ljudi čulo čim nema dovoljno. Stvarno bih želeo da naučim neku novu tehniku za kočenje bez proklizavanja Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. donmarkoni® 2. blazoheroj3. skuteras4. padobranac - uplatio (Andjelkovic Dj.) - NIS5. makikt6. DeXter79 - uplatio7. Doktorski8. Brca 959. Alp10. Radovan91 11. mradomir12. Mare_FZ 13. Sveti AtilaKontam da niko nije hteo da bude broj 13. Sad sam prelomio pa će se ostatak dopuniti brzo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispalo bi da svako doda jos po 1000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege motociklisti, sezona polako počinje i mi sve češće izlazimo na ulicu. Kurs bezbedne vožnje je nešto što svakome, bez obzira da li je početnik ili vozač sa iskustvom preporučujem. Zahvaljujući velikom zalaganju organizatora i vremenu koje su odvojili za nas uz kotizaciju koja je više nego pristupačna, u mogućnosti smo da unapredimo svoje teorijsko znanje, značajno popravimo tehniku vožnje i na ulicu izađemo kao bolji, sigurniji i bezbedniji vozači kako za sebe tako i za ostale učesnike u saobraćaju. Zaista bi bila šteta da se ne prijavimo u dovoljnom broju i da zbog toga kurs ne bude održan kada je predviđeno. Ja sam prisustvovala na sva tri kursa prošle godine a biću i na ovom. Tu nisam samo naučila kako da vozim,to je nešto na čemu čovek stalno mora da radi da bi napredovao.Naučila sam da se sigurnost stiče razumevanjem tehnike vožnje a onda i praktičnom vežbom.Samo siguran vozač može da bude dobar vozač. Pozdrav i nadam se da se vidimo u subotu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan može.....danas uplatim čika Rajku 14. Zer0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 46 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 15. Vita. Kako da uplatim ako sam do petka u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nekser 0 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cb 600f Prijavi odgovor kao problematičan 16. Nekser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 15. Vita. Kako da uplatim ako sam do petka u Novom Sadu? Odeš u poštu u NS i post netom uplatiš Rajku - Arakisu na broj telefona, imaš u prvom postu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 29, 2016 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Podkast vezan za kurs, poslusajte http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/113054-epizoda-br-34-misli-globalno-edukuj-se-lokalno/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 46 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 15. Vita. Kako da uplatim ako sam do petka u Novom Sadu? Odeš u poštu u NS i post netom uplatiš Rajku - Arakisu na broj telefona, imaš u prvom postu... Hvala. Danas pokusacu. Neko je vec pitao. Da se najdjemo negde i odemo zajedno. Recimo ja nikad nisam bila na Adi Hiju. Jednostavno cu da se izgubim =)))))) Idem sa Novog Beograda, Blok 61. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Mart 29, 2016 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Danas pokusacu. Neko je vec pitao. Da se najdjemo negde i odemo zajedno. Recimo ja nikad nisam bila na Adi Hiju. Jednostavno cu da se izgubim =)))))) Idem sa Novog Beograda, Blok 61. Nije problem. Ja sam se navozao kartinga na Adi Huji. Možemo da se organizujemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 29, 2016 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Imamo 16 prijavljenih a svega par uplata... Nadjite vremena, uplatite, nece to niko uraditi umesto vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Mart 29, 2016 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo 16 prijavljenih a svega par uplata... Nadjite vremena, uplatite, nece to niko uraditi umesto vas 1. donmarkoni® - uplatio na račun 2. blazoheroj - otkazao Obzirom da je moj drugar otkazao zbog iznenadnog puta u inostranstvo, ja se osećam odgovornim, te ako bude u pitanju jedna osoba razlike da li će biti kursa ili ne, voljan sam da uplatim razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 29, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Uplatijo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nekser 0 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cb 600f Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 29, 2016 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan 1. donmarkoni® - uplatio 2. blazoheroj3. skuteras4. padobranac - uplatio (Andjelkovic Dj.) - NIS5. makikt - uplatila6. DeXter79 - uplatio7. Doktorski - uplatio8. Brca 959. Alp10. Radovan91 - uplatio11. mradomir - uplatio12. Mare_FZ - uplatio 13. Sveti Atila 14. Zer0 - uplatio 15. Vita - uplatila 16. Nekser 17. Nikola 13 Molim vas posaljite pp sa imenom i prezimenom kako bi uplate spojio sa nikom na forumu - vazi za one koji su uplatili na racun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...