Ronaldo9 7 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Scarabeo je 2008, prvi vlasnik, prešao 8100km. Molim preporuke ili iskustvo neko Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji Satelis-u PP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano Mart 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš da se solidno olakšaš u novčaniku - PGS a ako hoćeš da ti motor prede kao mače, onda se zna - Dare Satelis Meni nije daleko da doterujem svoje sokoćalo stotinak km do Dareta pa ti vidi. Tek sam na nepunih 90 K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Mart 13, 2016 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u ali ukoliko ne menjas radilicu ili fazni lanac zar mislis da ti je neko potreban za servis u ovo vreme dostupnosti svih informacija i video upustava... To sto bi dao za "ruke" utrosi na alat, ventile kontrolisi spiunima od 300 din, zasto za isto dati 30eura? Kolicinu i tip ulja saznaj na forumu... WD-isi el.kontakte uz put E sada, ukoliko zelis ciste ruke ili zbog nekog drugog razloga ne mozes izdvojiti dva sata verujem da ce te kolege motorasi/skuterasi uputiti na nekog pouzdanog. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Mart 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi vican sa alatom i majstorisanjem,posalji satelis-u pp,i ostalo je stvar dogovora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 13, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Posle Enesa,koji je iz Prijepolja slao motorce na servis kod Dareta,ja mislim da sam sledeci najudaljeniji. Znaci, "komsije" ste,nemas puno brige. Jednostavno kod Darenceta i sto kaze Sale,ima da prede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da mislim da cu ja biti najudaljeniji...sa Kosova kod dareta na intervenciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da mislim da cu ja biti najudaljeniji...sa Kosova kod dareta na intervenciju Ако радиш генералну и ја би долазио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Mart 14, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dečkonje na poverenju, za sada rekord po udaljenosti je Metropolis iz CG tačnije mesto Plav, blizu jezera koje je prelepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 14, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je kad na ovaj nacin "gresim! " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronaldo9 7 Napisano Mart 15, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na preporukama ! Već sam se dogovorio s Darkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 15, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Javi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronaldo9 7 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da prijavim: Kod Darka sve dogovoreno je i izvršeno, vrlo profesionalno i na vreme, i što je najjače nije ni skupo bilo. Znači svaka preporuka ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano April 27, 2016 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima kolega, uzdravlje ga vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u ali ukoliko ne menjas radilicu ili fazni lanac zar mislis da ti je neko potreban za servis u ovo vreme dostupnosti svih informacija i video upustava... To sto bi dao za "ruke" utrosi na alat, ventile kontrolisi spiunima od 300 din, zasto za isto dati 30eura? Kolicinu i tip ulja saznaj na forumu... WD-isi el.kontakte uz put E sada, ukoliko zelis ciste ruke ili zbog nekog drugog razloga ne mozes izdvojiti dva sata verujem da ce te kolege motorasi/skuterasi uputiti na nekog pouzdanog. Pozdrav Nenad. Nemaju ljudi cesto ni osnovni alat, ne umeju, ne zanima ih, nemaju vremena, garazu razloga koliko volis. Uzgred, vec kada je na osnovnom servisu majstor moze da baci oko na neke specificne-moguce probleme za odredjeni model. Ja sam radim servis i jos po nesto koliko umem...ono sto mislim da ne mogu-ne umem pravac servis. Uzgred, preporuka za Darka i sa moje strane! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Maj 22, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Samo ga vi hvalite, zato posle čekamo na red za servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Maj 22, 2016 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pocece ovi sa bjbikers foruma da mu naplacuju reklamu ako nastavite da hvalite...zato sam ja odustao a imao sam nameru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronaldo9 7 Napisano April 15, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna u nizu pohvala za Dr. Darka Satelisa ! Kad preuzmeš skuter posle servisa, kao da si dobio podmlađenu mašinu, sve utegnuto, prede, ma milina. Tačno se oseti da je neko uložio trud, znanje i ljubav u ono što radi ! Alal vera, majstore ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...