lalajko 2021 Napisano Avgust 12, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imgbox.com za vise slika odjednom.. I kopiras linkove za forume Probaj... :) Kakvi su limiti sto se prostora i protoka tice?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Imgbox.com za vise slika odjednom.. I kopiras linkove za forume Probaj... :) Kakvi su limiti sto se prostora i protoka tice??Iskreno, neznam... Svasta sam aploudovao i nisam dostigao nikakav limit.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 27, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 30, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan img hosting proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 24, 2016 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram kako se postavlja fotografija ali mi nije jasno sledece ... Napisao bih putopis, dakle okacio slike i propratni tekst ali mi nije jasno da li pre opcije POŠALJI postoji opcija tipa PREGLEDAJ tj da li mogu da pregledam kako je sve to ispalo i eventualno nesto dodam-oduzmem pre nego sto posaljem na forum ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 24, 2016 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Tebi hvala ... a jedno VELIKO HVALA kolegi koji je putem pm bio detaljniji .... Jedna probna ... ... imagehost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 24, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad na putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 24, 2016 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Godinama unazad prepisujem putešestvije i dobijam korisne savete i predloge sa ovog foruma pa bi bio red i ja da se oduzim na neki način. Hteo sam i ranije ali nisam hteo da kvarim forumsku koncepciju jer imam 2 točka više ... Taj višak ću probati da anuliram slikama na kojima nema selfija već je samo priroda i put kojim se vozi ... photoupload ... screenshot tool ... Dakle, ako ima zainteresovanih ... bilo bi mi zadovoljstvo. A i meni ce trebati saveti i predlozi za narednu sezonu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Januar 6, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Januar 6, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo , moze li pomoc ? Kako da postavim slike bez ovog pre slike i onog Vajont ..... posle slike ?? Hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Januar 6, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo , hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roksy 42 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: nova gorica Motocikl: bmw r 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan samo proba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 356 Napisano Mart 9, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Postimage radi carski, skinuo sam aplikaciju za win i direkt aploudujem slike sa kompa u punoj rezoluciji, bez ikakvih ogranicenja sto se tice dimenzija ili velicine slika. Sve to moze i preko sajta.. Hvala za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Mart 13, 2017 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Proba image search Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2644 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim često sajt http://fotkica.com . Izbaci odmah i kod za forume nakon upload-a sa thumbnail-om (umanjena sličica). To je praktično za teme gde ima mnogo slika, jer se skidaju samo umanjene sličice u toku učitavanja stranice, pa je učitavanje znatno brže. Klikom na umanjenu sličicu se ide na stranicu sa slikom u originalnoj rezoluciji. Inače, slike se nikada ne skidaju sa servera, pa su i linkovi stari i po 10 i kusur godina i dalje aktivni. Kada se upload-uje više slika dobije se i link do albuma. Mada, mislim da ima ograničenje od 2 ili 2,5MB po slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5490 Napisano Mart 30, 2017 Pana, 533 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano April 3, 2017 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano April 3, 2017 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Da probam nesto drugacije. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan https://s29.postimg.cc/8o37h7opz/20170427_214526.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan https://uploads.tapatalk-cdn.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan http://s23.postimg.cc/v7cxgobkb/f28378f9835b_800x600.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...