MaxiS 2647 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima. Bili smo u kafani Zlatna Ribice u Golupcu. Mogu reci sasvim pristojna hrana. Malo su skuplje porcije, ali obilne. Tako da mi koji ne jedemo mnogo, mozemo uzeti po neku corbicu i posle podeliti porciju butkica. Sto smo mi i uradili. Pohvale za restoran. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Octobar 14, 2023 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Moze li preporuka za neki restoran u okolini Golupca? Idem za manastir Tumane iz pravca Pozarevca. Idem sa ženom, pa bih voleo da bude ukusna hrana, pre svega Roštilj mi malo preko K, a i sa juga sam Srbije i teško šta može da mi se svidi od roštilja a da nije Niš, Vranje i čuveni Leskovac Znaci, corbice, riba, kuvano... Kasnim ali za sledeći put.. kad se prodje Goluba i tvrđava (ka Donjem Milanovcu), kafana bukvalno uz put, sveza riba, domaćinska atmosfera: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★☆ · Restaurant Imaju i deo ispod puta uz reku bukvalno, skoro u nivou vode, uz pogled na tvrđavu i sve ostalo..Sent from my Nokia XR20 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jagodinci će se verovatno složiti, ali ja moram da podelim sa vama straaašno mesto za klopu Google Maps WWW.GOOGLE.COM ★★★★★ · Restaurant Kafana "Mali raj" ili popularnije "Kod Gileta" Samo obratite pažnju na to da kafana ne radi nedeljom. Crevca kod Gileta su savršenstvo 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Били јуче у Кули да проматрамо трку 24х Куле, наравно организатори трке нису допустили никоме да ту нешто изорганизује неку продају неког крмекса а ни пива није било у продаји па смо у неко доба постали врло врло гладни, али где ићи кад слабо познајемо кафанску понуду тог краја, па се ја сетих моје сестре која живи недалеко од Куле па нас она упути у сјајно ресторанче које се зове ЋУПРИЈА (Кула, Вељка Влаховића 6), кренусмо од Мотодрома ка центру куле и како нам је речено пратисмо путоказ ка Оџацима, после пар стотина метара се долази до покретног моста и чим се он пређе одмах са десне стране је ресторан. Наравно одмах наручисмо по велико точено пивце и успут наручисмо, већина јела има цену за порцију и за пола порције, цене, не могу да кажем ни да је скупо ни да је јефтино, мени су цене ок али вреди сваког залогаја што поједосмо, ја скрках неку зоран шницлу (слика у прилогу) и шопску, убих се ко сироче, хтедох негде малко више од око пола да прекинем али све те вуче на још још, успут отресосмо по још једно велико точено кад на крају другар рече "јој да нам је сад један комби да све моторе потоваримо па назад кући" Нисам сликао амбијент унутар ресторана јер би нека свадба унутра па да не посмиле гости ево још једног фотографа наравно ништа од комбија него се некако потоварисмо на моторе па ајд опет мало до мотодрома да нам се ово поједено мало слегне па ћемо онда мало поле кренути ка Новом Саду ... заједнички нам је закључак да ћемо ово место свакако посећивати још доста времена 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Octobar 15, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku iz Trebinja,10 tak km posle Foče,na desnoj strani restoran "Kriva Drina". Preljubazni domaćini,divan ambijent i još bolja teletina ispod sača.Za nas dvoje (500 gr. teletine) dve salate,dva pića,hleb, 33 KM iliti 16-17€.Smešna cena.Topla preporuka 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 65 Napisano Novembar 1, 2023 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 10. 2023. at 9:38, MaxiS je napisao: Hvala na predlozima. Bili smo u kafani Zlatna Ribice u Golupcu. Mogu reci sasvim pristojna hrana. Malo su skuplje porcije, ali obilne. Tako da mi koji ne jedemo mnogo, mozemo uzeti po neku corbicu i posle podeliti porciju butkica. Sto smo mi i uradili. Pohvale za restoran. Bejah nedavno sa familijom na tvrđavi, na klopu smo svratili u kafanu "Kod Šilje". Za klinke piletina, standardno dobra, mi uzesmo riblju čorbu i soma na žaru. Odavno nisam onako uživao u plivajućim stvorenjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stopanja, "Naša Priča" - prasetina ponovo vrhunska, 2000rsd/kg. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Januar 2 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2023. at 22:38, DarkoČa je napisao: Ċevabdžinica SANA u Staroj Pazovi, msm da je ulica u kojoj se nalazi Ċirila i Metodija. Roštilj kida, kobasice, ċevapi, rolovana piletina i sve to u ogromnoj lepinji sa kajmakom. A kao dezert baklava. Imaju odličnu baštu, kao i dosta mesta unutar objekta,. Sve pohvale i preporuke za svratiti! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Vlasnik je bajker kao i njegova ćerka. Tako da mora biti dobra klopa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 3 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, milanstp je napisao: Vlasnik je bajker kao i njegova ćerka. Tako da mora biti dobra klopa Tako je. Željko, car čovek bajker, da, da, i ćera ganja dvotočkaše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1666 Napisano Januar 26 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za kafanu u Pirotu? Sutra idemo u Borovec, pa da svratimo na rucak. Listao sam unazad ali nisam uspeo nista da pronadjem. I gde bi mogla da se kupi dobra peglana kobasica kad smo vec tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano Januar 26 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Vitina Iža, juneći repovi Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Restaurant IliPreko puta roštilj, Mali pevac Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Januar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Kod Piroćanca https://maps.app.goo.gl/T8wTfpAJw6U54V6n8 Promenio Januar 26 član ivchaNB 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Januar 26 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem za piroćanca, pre par godina zaboli 4 dana u Pirotu i svaki dan išli na klopu kod njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo kod Piroćanca i noćili 2 večeri, a petak i subota veče muzika, puno ljudi...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima u centru pizzeria, zaboravio ime, specijalitet pizza sa peglanom kobasicom, neke silne nagrade....Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1666 Napisano Januar 27 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 1. 2024. at 7:51, Krmco je napisao: Restoran Vitina Iža, juneći repovi Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Restaurant Ili Preko puta roštilj, Mali pevac Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Bili na rucku, prezadovoljni! Dobra klopa, odlicna usluga, top lokacija, skroz korektne cene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 11. 2023. at 13:18, QmBGD je napisao: Stopanja, "Naša Priča" Ja bio u Užicu, isto kafana Naša priča se zove, kad smo seli rekoh društvu mrka kapa da se ovde najedemo, međutim, totalno suprotno, ladno smo mogli po pola porcije, i konobar iskusan predloži da nam spakuje za poneti. Za svaku preporuku !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Februar 5 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 2.2.2024. at 20:29, nebica933 je napisao: Ja bio u Užicu, isto kafana Naša priča se zove, kad smo seli rekoh društvu mrka kapa da se ovde najedemo, međutim, totalno suprotno, ladno smo mogli po pola porcije, i konobar iskusan predloži da nam spakuje za poneti. Za svaku preporuku !!! Ne znam kada si bio, ja zadnji put, u Januaru 2023.godine, ful je klopa, i skoro smo hteli svratiti mada mi drugar iz UE javio da valjda više ne rade, baš se razočarah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Februar 5 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DarkoČa je napisao: Ne znam kada si bio, ja zadnji put, u Januaru 2023.godine, ful je klopa, i skoro smo hteli svratiti mada mi drugar iz UE javio da valjda više ne rade, baš se razočarah. Ради брате и то супер. Имају два локала, један је у Уе други је у Севојну. У Уе је "модернија" прича, слабо тамо залазим. У Севојну сам редовно, клопа је стварно брука. Мислим у оба се добро једе, само су другачији јеловници. У Уе фенси јела, а у Севојну класика, роштиљ, сендвичи, салате, чорбице... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Februar 5 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ради брате и то супер. Имају два локала, један је у Уе други је у Севојну. У Уе је "модернија" прича, слабо тамо залазим. У Севојну сам редовно, клопа је стварно брука. Мислим у оба се добро једе, само су другачији јеловници. У Уе фенси јела, а у Севојну класика, роштиљ, сендвичи, салате, чорбице...E pa to je onda razlog da zoveeeeš da uživamo u gastronomiji U al mi drago što rade!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Februar 5 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, DarkoČa je napisao: E pa to je onda razlog da zoveeeeš da uživamo u gastronomiji U al mi drago što rade! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Ај првом приликом, ред би био, нисмо одавно сели. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Februar 22 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 1/26/2024 at 8:39 PM, ivandeka said: Ima u centru pizzeria, zaboravio ime, specijalitet pizza sa peglanom kobasicom, neke silne nagrade.... Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Mamma Rossa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mamma RossaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Jun 14 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Pirotu definitivno Kafana Varos, tradicija odlicna usluga hrana odlicna cene korektne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marioX3 2 Napisano Jul 20 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Selo Stopanja, najbolja jagnjetina ikada , bar po mome skromnom ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...