bobanr 166 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod sajma pored picerije Popaj ili ti preko puta Giros mastera i Maja indexa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8937 Napisano Maj 8, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3221 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ćevapi iz prodavnice Orašac kod mene na Brdu su odlični. Ne znam da li je tako i u drugim njihovim radnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1819 Napisano Maj 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Fruškogorska Lugarnica / Restoran Mala Remeta, ko ne zna, kada se dođe u Vrdnik, na semaforu desno i put Vas dalje vodi ka Jazak-u i dalje ka Maloj Remeti, restoran je na tom glavnom putu, ima obaveštenje srneći gulaš sa domaćim rezancima, kobaje, samo su bile deo kojim smo se gostili na jučerašnjoj vožnji po Fruškaću Osoblje restorana na max.nivou Trebalo je smestiti nas oko 30tak.... Još hoćemo, napolje, pa da se Motori vide, pa da se fotka, ma ludnica Xaxaxa... Šalu na stranu, od mene jedna preporuka, za napuniti stomake kada se ogladni od vožnje po lepotama Fruške gore Promenio Maj 11, 2021 član DarkoČa 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 166 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan On 5/8/2021 at 6:35 PM, SlobodanR1 said: Danas jeo u Banjalučkom ćevapu u NS, osrednje...Meso suvo, nema uopšte miris ćevapa.. Izvinjavam se na pogresno prenetoj informaciji To sto sam ti ja preporucio kod sajma je Sarajevski cevap 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10018 Napisano Maj 11, 2021 4_tocka_i_karoserija, 2078 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 8.5.2021. at 21:07, ŠekiKG je napisao: Mogu da ti kažem da su ovi banjalučki iz Lidla zaista odlični, na roštilju. Sutra degustacija sarajevskih, pa da vidimo sa kojima punimo zamrzivač Oće l' to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 787 Napisano Maj 11, 2021 Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, bobanr said: Izvinjavam se na pogresno prenetoj informaciji To sto sam ti ja preporucio kod sajma je Sarajevski cevap Generalno hrana po NS,bar oni koji su na imenu je dobrano precenjena,svi cim dobiju vise musterija valjda po automatizmu krenu da fusere sa hranom 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2533 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 923 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, neka dobra klopa u Banji Koviljaci i okolini?Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2641 Napisano Maj 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Miličin Konak u Tršiću, to ti je nekih 10-ak km od Koviljače, ako ti nije daleko. Nalazi se u sred ničega Hrana je odlična, porcije obilne i preukusne, a cene jako pristupačne Možeš motorom, krećeš sa onog parkinga uzbrdo, deo puta je makadam, a deo je kroz šumu. A možeš i peške, od Vukove kuće nekih 10 minuta laganog hoda. Ja sam išao motorom i iznenadio se koliko sam sreo automobila na putu do restorana. Put je na nekim delovima više za terence ali idu ljudi, prepoznali su kvalitet. Promenio Maj 17, 2021 član Milanezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6218 Napisano Maj 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 915 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @Vaske4sTo će ti najbolje savetovati kolega @štampar... Voja i ja smo bili prošle godine u "TRI KRALJA" - u centru kod doma zdravlja - preko puta banjskog parka (nema ni 100m). Bila je dobra klopa i umerene cene... Promenio Maj 17, 2021 član ZoraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2533 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 923 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan U blizini Zicine plaze, sad smo isli da testiramo Milicin konak po preporuci kolege...zaninljivo, obilno i povoljno...Hvala za preporuku A@stampar, slobodno baci jos neku, planiramo ponovo dolazak ovde uskoro pa da vidimo sta jos ima Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2533 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 923 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan @štampar otisli smo odmah posle klope, ali planiramo ponovo da dodjemo, bilo nam ekstra pa se javljam sledeci put dan ranije i pijemo kafu Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10018 Napisano Maj 19, 2021 4_tocka_i_karoserija, 2078 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2021. at 22:38, Partiota je napisao: Generalno hrana po NS,bar oni koji su na imenu je dobrano precenjena,svi cim dobiju vise musterija valjda po automatizmu krenu da fusere sa hranom Uh...je l' i "Greda" spada u te? Ima već nekoliko godina da sam bio, i bili smo oduševljeni hranom, pa sam sebi obećao da ću obavezno tamo da idem kad budem u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 19, 2021 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2021. at 10:40, zaludan je napisao: Oće l' to? Izvini, ali nisam bio zaludan , imam obimne radove po kući, pa recenzija "sarajevskih" ćevapa kasni. Daleko su od pravih sarajevskih i nisu ni približno ukusni kao banjalučki (sve iz Lidla). Pazarske nisam ni kupio da probam, razočaran u zadnje dve-tri ture, koje sam nabavio iz mesara iz NP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 787 Napisano Maj 19, 2021 Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, zaludan said: Uh...je l' i "Greda" spada u te? Ima već nekoliko godina da sam bio, i bili smo oduševljeni hranom, pa sam sebi obećao da ću obavezno tamo da idem kad budem u NS. Nisam bio skoro tamo,ali ako je za dobrobit foruma, mogu po zadatku da odem da proverim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3226 Napisano Maj 20, 2021 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Био сам ја последњи пут некад на јесен прошле године..Пљескавица, пребранац, врло добро.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 151 Napisano Avgust 6, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x475773c5281540d9%3A0x7fcb469c387e68df!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNqRfvhOQEQ15z496tyXlH_9Lvenlrop_GfdOKU%3Dw213-h160-k-no!5smilosev konak cacak - Google pretraga!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipNqRfvhOQEQ15z496tyXlH_9Lvenlrop_GfdOKU&hl=sr-Latn&sa=X&ved=2ahUKEwjz1PDO3ZvyAhWGH-wKHcCJA2AQoiowEHoECEIQAw Milosev Konak Kafana (Čačak) Najtoplija preporuka za Milosa,mirno mesto,hrana je brutalna,cene smesne,gazda je legenda,njegov otac otvorio kafanu 1958 godine,ulica je slepa nema guzve niti buke,garantovano najbolja hrana u Srbiji,stari kov ugostitelja. Promenio Avgust 6, 2021 član Veselamasina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5816 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam "Kod Tome i Nade" pod Kosmajem. Dogovor je bio da se tamo nađem sa ostatkom društva, prvi put sam bio i dopalo mi se. Ambijent, opuštenost, ukusna hrana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10018 Napisano Septembar 27, 2021 4_tocka_i_karoserija, 2078 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 19.5.2021. at 18:47, Partiota je napisao: Nisam bio skoro tamo,ali ako je za dobrobit foruma, mogu po zadatku da odem da proverim Ja bio juče Ne znam da li nostalgija čini svoje, ali čini mi se da su za nijansu lošiji nego što su bili, ali su i dalje ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 139 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Isao da vozim po Juhoru u povratku svratili na prasetinu 1200din/kg, kupus porcija 100 din, pivo 100 din, kisela od 1l 100 din. U principu, skroz okej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko preporuke za restoran, čardu ili brzu hranu(roštilj) u Sremskoj Mitrovici i Šapcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3819 Napisano Octobar 31, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan au, valjda ne kasnim mnogo @Duh sa sekirom Šabac, mali Balkan, Vojvode Putnika 28. Ima i na starom gradu, tj kod Železničkog mosta, bila je dobra klopa nekad, ali poslednja dva puta ne mogu da preporučim... Takođe selo Klenak, https://goo.gl/maps/jx5VrrWSUhUMvsaA7 Klopa nije ništa vauuu, ali zato ambijent napolju (za šta je sad hladno, al eto predlog kad bude toplije) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Octobar 31, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS Hvala, taman na vreme. Sa'ću tek da osedlam magare... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Novembar 19, 2021 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 30.10.2021. at 22:54, Duh sa sekirom je napisao: Ima li ko preporuke za restoran, čardu ili brzu hranu(roštilj) u Sremskoj Mitrovici i Šapcu? Pred Šapcem, mesto poznato po pečenju (i to jagnjećem prvenstveno), a pošto smo bili u žurbi i za pečenje je trebalo sačekati neko vreme, ponuđena nam je kolenica. Nas dvojica, malo jačih, nismo uspeli da pojedemo dve, drugu smo jedva načeli sumskimirplaticevo - Google Suche G.PAGE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1819 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna velika preporuka za klopu / kafana kod Dunjca / nznm da li je neko već preporučivao ovo mesto iza stadiona u Užicu, adresu zna @Marko05 Ja teško da ću moći da objasnim * uglavnom, ko voli...... - škembiće - džigericu / bolju nisam probao - rebarca na kajmaku - uštipke na kajmaku FULLLLLLLL.................... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6069 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1486 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DarkoČa je napisao: Jedna velika preporuka za klopu / kafana kod Dunjca / nznm da li je neko već preporučivao ovo mesto iza stadiona u Užicu, adresu zna @Marko05 Ja teško da ću moći da objasnim * uglavnom, ko voli...... - škembiće - džigericu / bolju nisam probao - rebarca na kajmaku - uštipke na kajmaku FULLLLLLLL.................... Тоооо брате. Ту сам кога буде занимало. Мора лично да се одведе, не може да се објасни. Има у Уе још биртијица са врхунском клопом. Код Мифе, Швајцарија... На располагању сам к'о водич. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...