floyd 509 Napisano Decembar 30, 2020 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan E baš taj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 364 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za njega znam, stvarno su vrhunske! Upravo sam jeo u restoranu Taverna, kod AMS-a na izlasku iz Uzica. Dobra klopa a jeftino, super dimljene kobaje! Kaze mi lokalac neki da i ovde imaju super komplet lepinje. P.S. Adminima svaka cast za mapu, stvarno je ekstra, ja otvaram preko Maps.me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 463 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Komplet lepinja "Kod Maha"-Sahat Kula Prijepolje na putu ka Manastiru Mileseva. Restoran Kanjon-Prijepolje posle Manastira Mileseva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je neko spominjao "My Soul" na Gružanskom jezeru, cim se izadje iz Knića prema bumbarevom brdu, posle mosta preko jezera odmah sa leve strane, vodi se da je u mestu Guncati, zadnjih dve do tri godine vidim dosta kolega svraca, klopa je odlicna... Moze se prenociti, objekat je nov, sobe ciste.. Dvoriste tj. basta je brutalna pogled na jezero...ma pun pogodak... Ima i bazen... cene osrednje.... A sto imaju slatkise na meniju... Mljac mljac... zaboravih reci... Objekat radi sezonski, prolece, leto i negde do septembra cini mi se.. Promenio Januar 20, 2021 član Alex011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan http://www.my-soul.rs/ Evo da olaksam kolegama, ukoliko neko razmislja da ovde odmori, i uz pogled ruča ili se bar osladi... Promenio Januar 20, 2021 član Alex011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 604 Napisano Januar 21, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Svratio tu pre par godina slucajno. Secam se da su palme ostavile utisak na mene Osecaj kao da nije u Srbiji Promenio Januar 21, 2021 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 21, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Tako je... Ako nista drugo palme pozivaju da se svrati makar na pice... I stvarno osecaj je kao da nisi u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2461 Napisano Februar 10, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za neku kafanu u Nis(u) sa dobrim rostiljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2571 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 927 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nislijska mehana... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6220 Napisano Februar 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 915 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 2. 2021. at 16:38, Nele11 je napisao: Preporuka za neku kafanu u Nis(u) sa dobrim rostiljem? Raširi Kafana "Palilulsko sokače" malo na periferiji, u dvorištu - odveo me tamo jedan stari Nišlija - ubili se od klope i pića za male pare... roštilj odličan... Klikni samo na "Search" kad uđeš na mapu dole... Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Promenio Februar 10, 2021 član ZoraNS izmena 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 604 Napisano Februar 11, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Gostionica na basamaci Mrak. Kafana Marjan u drazevcu (20 km pre Nisa iz pravca beograda) Mrak je mozda najbolji izbor sto se tice rostilja. Gostionica na basamaci ima repove, glave i takve gurmanluke, odlicnu dzigericu, rebarca... Kafana M&J (Maja i Joca valjda bese) u Djerdapskoj, najbolji raznjici koje sam jeo ikada, muka samo mesto da se nadje posto je mala. Promenio Februar 11, 2021 član JoeD 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Februar 11, 2021 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Mene su pre par godina nišlije uputile u Orač na roštilj i stvarno je bio odličan. Još se sećam uštipaka koliko su bili dobri, a ostalo mi je u sećanju i predjelo od par vrsta sira... Čini mi se da nije bilo skupo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 604 Napisano Februar 11, 2021 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio odavno tamo, Orac je vise restoran nego kafana, ali da, sve im je bilo odlicno ranije. Verujem da je i sad, imali su odlicno pecenje. Mada realno ovaj nas kraj nije poznat po pecenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 463 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mesto Jezevica, put Cacak Kraljevo, Lovac Kafana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 463 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ivanjicki Konaci, Ivanjica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1037 Napisano Februar 11, 2021 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Kafane Mrak,Orac i 3 Fenjera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1820 Napisano April 4, 2021 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 12. 2020. at 8:40, floyd je napisao: Ima. Komplet lepinje kod Šuljage, najbolje na svetu. Doduše, gazda je umro nedavno ali pekara i dalje šljaka. Raširi Meni nekako bolja na belim zemljama, kafanica prekoputa pumpe. Mada ni suljagina u UE nije za potcenjivanje, parkiranje je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3819 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Bluemoon pekare u Ue isto prave dobre lepinje, ima ih nekoliko po gradu. A parkiranje u Užicu nije problem, nego normalno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 647 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za pekaru kod Maha, Prijepolje. Peciva i ćevapi koji se prave generacijama na tradicionalan način. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 8, 2021 (promenjeno) Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, tu je klopao i američki ambasador Entoni Godfri (eng. God free ), inače dobar kulinarski poznavalac. I sada mali off - u Lindi imate još sutra sarajevske, banjalučke i novopazarske ćevape. Kasnije raspajujem roštilj, videćemo da li vrede. Promenio Maj 8, 2021 član ŠekiKG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3229 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas jeo u Banjalučkom ćevapu u NS, osrednje...Meso suvo, nema uopšte miris ćevapa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 8, 2021 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 5. 2021. at 16:35, SlobodanR1 je napisao: Danas jeo u Banjalučkom ćevapu u NS, osrednje...Meso suvo, nema uopšte miris ćevapa.. Raširi Mogu da ti kažem da su ovi banjalučki iz Lidla zaista odlični, na roštilju. Sutra degustacija sarajevskih, pa da vidimo sa kojima punimo zamrzivač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 166 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 5. 2021. at 16:35, SlobodanR1 je napisao: Danas jeo u Banjalučkom ćevapu u NS, osrednje...Meso suvo, nema uopšte miris ćevapa.. Raširi Preko puta sajma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3229 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Na uglu Gajeve i Jevrejske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3229 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 5. 2021. at 19:07, ŠekiKG je napisao: Mogu da ti kažem da su ovi banjalučki iz Lidla zaista odlični, na roštilju. Sutra degustacija sarajevskih, pa da vidimo sa kojima punimo zamrzivač Raširi Vjerujem..mnoge kafane su se srozale, nisu mnogo daleko od Lidla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...