bajker71 10126 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ili, žena je imenica a svaja - zamenica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6066 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 4150 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sami perverznjaci...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, ljudski je tražiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Avgust 26, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na interesantnom mestu kanjon Neretve, restoran "Komadinovo vrelo" Jablanica BiH.. deo restorana na vodi druga polovina iznad magistrale spaja ih tunel ispod puta na mostu se normalno odvija zeleznicki saobracaj.Specijalitet burek ispod saca sa seckanim mesom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 27, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Sveta 5. je napisao: Na interesantnom mestu kanjon Neretve, restoran "Komadinovo vrelo" Jablanica BiH.. deo restorana na vodi druga polovina iznad magistrale spaja ih tunel ispod puta na mostu se normalno odvija zeleznicki saobracaj.Specijalitet burek ispod saca sa seckanim mesom Kafana je extra...i kvalitet i ambijent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 1, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Obećao sam fotke kobaja iz restorana u blizini Boljevca, pa je red da obećanje ispunim. Restoran se zove Koliba, od Boljevca nekih 30-tak km, u pravcu Zaječara, između Savinca i Selišta, sa desne strane. Preko puta je Eko pumpa. U restoranu je i tabla, čiju sam fotku ranije kačio "Kod bata Vlada". U porciji su dve kobasice (400gr), izuzetnog ukusa, po ukusu bih rekao da ima i divljači. Ja sam poznati gurman, ali nisam uspeo da pojedem celu porciju. Znatno veće kobasice, nego kod Miće u Savincu i, po meni, supruzi i sinu, mnogo ukusnije, dok je šurak, što se tiče ukusa Mićinih i ovih bio neopredeljen, ali se složio oko veličine porcije i cene. Ovde je porcija 450 (a ne 500, kako sam u prethodnom postu napisao). Zaista bagatela. Jagnjeća čorba mi se nije svidela, za sada, najbolju jagnjeću čorbu sam jeo u Kapiji Šumadije. Ubedljivo najbolja od svih koje sam probao.! Od Paraćina do restorana je fantastičan put, sa prelepom prirodom, uživanje za vožnju, mi smo se okolo još vozikali, tako da smo juče napravili nešto preko 320km. Samo je velika vrućina zasmetala da bude idealna tura. Malo saobraćaja i što me je začudilo, samo dva motora smo sreli, na celoj turi. Poslao sam fotke Ćaletu, lepo mi se čovek zahvalio. Očigledno još nije mnogo gladan. Savane, trudio sam se da nema cigarete na fotkama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14557 Napisano Septembar 1, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih urednike da brisu sve slike hrane postavljene pre 16:00h 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 1, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bdada je napisao: Zamolio bih urednike da brisu sve slike hrane postavljene pre 16:00h Da nismo malo ogladneli? Malo sam poranio, od sada fotke postavljam oko 14h. Sledeće nedelje su iz Kapije Šumadije. Do koliko sati radiš, da znam kad je najkritičnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14557 Napisano Septembar 1, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U 15:00 zavrsavam, onda sledi naj kriticniji deo, put do kuce, krv se slila u stomak a zeludac vrti na prazno, koncentracija 0 a vidno polje /\ crveno na semaforu traje vecnost, ko me ne voli ne mora me zvati u lov, samo me pusti gladnog u saobracaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 2, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video do sad, ispravite me ako grešim. Ko je za riblju čorbu (po meni najbolja koju sam jeo) i ribu, a imaju i roštilj i kuvana jela, restoran Sidro, kod Autokomande, vodi se kao Triše Kaclerovića 27e. Tu ima jedna samouslužna perionica i objekat AMSS, tu se skrene desno, uopšte ne izgleda kao uličica nego kao da se ulazi na neki parking. Nakon nekih 50-100 metara, sa leve strane je kafana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 2, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Igor86 je napisao: Ko je za riblju čorbu (po meni najbolja koju sam jeo) i ribu Jel ti to zoves na klopu ili se hvalis da si bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 2, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo, tamo mogu uvek da odem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Igor86 je napisao: Nisam video do sad, ispravite me ako grešim. Ko je za riblju čorbu (po meni najbolja koju sam jeo) i ribu, a imaju i roštilj i kuvana jela, restoran Sidro, kod Autokomande, vodi se kao Triše Kaclerovića 27e. Tu ima jedna samouslužna perionica i objekat AMSS, tu se skrene desno, uopšte ne izgleda kao uličica nego kao da se ulazi na neki parking. Nakon nekih 50-100 metara, sa leve strane je kafana. a cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sad tačno primer nekih cena, ali su korektni, porodično drže tu kafanu, a klopa ekstra. Znaci nisu džabe ali ne deru, normalne cifre neke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Septembar 3, 2020 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ko god se nadje u Donjem Dušniku kod Gadžinog Hana, prava je steta ako propusti telece repove u kafani Zaplanjsko Ognjiste. Verujem da bi se retko ko usudio da takvo jelo naruci citajuci meni, ali je jedno od najlepsih koje sam probao iako sam izbirljiv. U kafani imaju i prelep ovciji sir, koji se savrseno uklapa uz specijalitet. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada kazes teleci repovi prva asocijacija je nesto mrsavo i zilavo sto se jede samo ako se bas mora, a cuo sam da je vrhunski specijalitet. Bas bi volio probati jednom.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Uhh uhhh nema šta da ne valja od teleta, verujem i da je rep odličan iako nikad nisam probao a rado bih!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5659 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 2003 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Obožavam teleće repove, i jedem ih koliko god mi holesterol dozvoljava , ali ovo na slici meni uopšte ne liči na teleće repove kakve obično imamo u Nišu i okolini. Jesi li ti ovo slikao @Slammer ? Ali u svakom slučaju - planiram da prvom prilikom poslušam tvoju preporuku, pa da vidim i sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Septembar 3, 2020 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih jeo jedino u Donjem Dusniku. I to cesto. Nazalost, nikad nisam imao strpljenja da ih slikam. Kako ne bih postavio sliku necijih drugih, nasao sam autenticnu sliku i clanak o toj kafanici na internetu. Ali inace, kad god sam ih narucivao, imali su jasniju formu i manje masnoce. Ovo niste probali: Jelo po kojem je čuven jug Srbije MONDO.RS Snaga na usta ulazi, a posle ovog jela možete i "biku rep da iščupate"... Evo jos jedne autenticne fotografije, u formi kakva je uobicajna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de sad u kasne sate Vidi tamo u cosku i zalucena paprikaEt, odo sad nesto zamezitiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Septembar 3, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Kada kazes teleci repovi prva asocijacija je nesto mrsavo i zilavo sto se jede samo ako se bas mora, a cuo sam da je vrhunski specijalitet. Bas bi volio probati jednom. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pravim ja teleće repove, teže ih je naći. Ima na Kaleniću. A predrasude padnu pri prvom zalogaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5659 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 2003 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Slammer U Nišu i bližoj okolini se spremaju / serviraju bez kostiju - sitno cepkano i dosta masno i začinjeno meso, ovako nešto: Sad se već razmišljam kad bih mogao da se provozam do Zaplanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Septembar 3, 2020 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ja nemam drugu referencu. Poslednji put sam bio sa prijateljem koji referencu ima, pa je bio razocaran da serviraju sa sve kostima, dok je ukusom bio iznenadjen. Taj put od Nisa do Vlasotinca je bas lep za voznju i od skora je nov asfalt na mestima gde je bio propao. Preporuka i za provoz onima koji nisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Septembar 4, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi bili otkošteni, onda su najverovatnije juneći. Meni je baš gušt da jedem sa kostima i umažem se do lakata. To je kao kad neko voli krilca, a neko batak ili pileći file. ovo su kao krilca LEVEL PRO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf...telece repove sam jeo u Nisu cini mi se da se kafana zvala ,TRI FENJERA''.Bili su odlicni to je specijalitet kuce kao i DIMLJENE BUTKICE.(takodje odlicne) ali to je bilo pre 10 ak god i ne znam jel kafana i dalje postoji tj.radi. Prosle nedelje se vracao iz Šapca i svratim u kafanu ,,Sumski mir'' u Klaticevu na vrucu jagnjetinu.Odlicna je bila pa ko prolazi tuda neka svrati ....od mene preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...