moreplovak 59 Napisano Avgust 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan 2 preporuke iz HR i BIH: Otočac, blizu izvora Gacke, Picerija Ruspante. Pica s Janjetinom, odlicna. Palacinka ogromna i prepuna. Biker frendli, motori mogu do ulaza. Auti na parking prije. Cijene ok. Etno selo Čardaklije, Vrtoče, izmedju nBihaća i Bos. Petrovca. Hrana odlicna, problem je sta je puno uvijek i dugo se čeka na hranu. Čevapi odlični. Promenio Avgust 10, 2022 član moreplovak krivo napisano 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2782 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2022. at 6:15, Marko05 je napisao: Шта то има у Ужичком крају да не ваља? Samo ljudi Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6069 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 1486 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 8. 2022. at 20:17, Krmco je napisao: Samo ljudi Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Raširi Е јбг сад, можда си ти само упознао погрешне појединце. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Avgust 15, 2022 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 7. 2022. at 10:01, ПИпезос je napisao: Скоро целу тему прочитах и после кроз претрагу прођох али не наиђох нигде на "Кафану код ЛОЈА" на путу је од Ужица ка Златибору, после Мачката а непосредно испред где се пут одваја за Кремну и Вишеград. Сјајна кафана, неизбежна комплет лепиња, по мени лично не заостаје за Шуљагом у Ужицу а не морам да се улазим у само Ужице ако ми је до комплет лепиње, а ту су наравно и јагњећа и свињска печења, одличан роштиљ и нема шта да усфали од специјалитета тог краја а малопре пронађох податак да су 01.06.2022 прославили 40 година постојања. Нема шансе да се омаши, баш је видно обележена ! Raširi (Pr)Overio 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8429 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 577 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2022. at 12:36, DonToni je napisao: (Pr)Overio Raširi Ево вала к'о и ја да сам јео ... фала брате 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gazza 0 Napisano Avgust 21, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ima li neko preporuku za dobru sukanu pitu - banicu na potezu Niš Pirot Dimitrovgrad, poželjnije Pirot Dimitrovgrad, a da nije Brka u Jelašnici, ne volim tu kafanu. Roštilj pride je bonus ali nije obavezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano Septembar 9, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sad u nedelju, ako vreme posluži, planirao sa ženom do Rumunije na dva noćenja i bar TA da malo odvozam. Planirali ručak Milanovac ili Kladovo. Neka preporuka za klopu a da ne moram da se udaljavam mnogo od magistrale. Jedna od opcija mi je i kod Miročanca ali ne bih da se zavlačim. I još jedno pitanje, pošto je nedelja, ima li negde u Kladovu da se kupi Rumunska valuta. Kao što radim u Vršcu kad idem na tu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5867 Napisano Septembar 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1800 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM imaš na magistrali, pre nego udješ u Milanovac sa leve strane " Lepenac", bili smo prošle god i bilo skroz korektno, msm da nećeš pogrešiti. A trebelo bi u bilo kojoj menjačnici u Kladovu da zameniš za Rumunske pare, baš kao i u Beloj Crkvi. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8320 Napisano Septembar 9, 2022 Drug član, 1739 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Usput ti je restoran PANORAMA na ulazu u Tekiju, a u Tekiji restoran JOCA. Na takvim mestima greota je ne jesti ribu, ali ako je ne voliš ima i mesine, pohovanog sira i dr. U Panorami sam jeo i bilo je dobro, pripazi samo na tucanik ispred restorana da ne klizneš jer je mala uzbrdica, a kod Joce nisam bio. U Kladovu ima dobra ugostiteljska ponuda, ali neka je predstave kolege iz tog kraja. Mene je oduševio doručak u ELITTE piceriji u pešačkoj zoni KL (pečena jaja, slanina, domaći sir, paradajz...), a cena prava sitnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Joca krofna mnogo bolji od Panorame, Golubac Zlatna ribica, Lepenac ti je onako, nit smrdi nit mirise. Promenio Septembar 9, 2022 član Drinkero 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano Septembar 9, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome do sada - odgovara mi Tekija kao mesto za klopu, kod Joce onda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi utiske kad se vratite i mene zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 787 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 7. 2022. at 10:01, ПИпезос je napisao: Скоро целу тему прочитах и после кроз претрагу прођох али не наиђох нигде на "Кафану код ЛОЈА" на путу је од Ужица ка Златибору, после Мачката а непосредно испред где се пут одваја за Кремну и Вишеград. Сјајна кафана, неизбежна комплет лепиња, по мени лично не заостаје за Шуљагом у Ужицу а не морам да се улазим у само Ужице ако ми је до комплет лепиње, а ту су наравно и јагњећа и свињска печења, одличан роштиљ и нема шта да усфали од специјалитета тог краја а малопре пронађох податак да су 01.06.2022 прославили 40 година постојања. Нема шансе да се омаши, баш је видно обележена ! Raširi Pre par dana bio u tom kraju,zadnji put kad sam jeo kod njih nije mi leglo.Svratim kod Banje,Mackat cini mi se,skoro nisam takvu jagnjetinu jeo(to izgleda kako se gde naleti).Ali za mene i dalje kod Duce u Veterniku reper za jagnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1883 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 672 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana "kod Belog" na ulazu u Banju Vrujci, zaista savršeno pečenje svaki put. Lokacija je uz put, ali u pozadini kafane je lep pogled sa terase. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8320 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 1739 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Što ne napisa ranije!? Danas prolazim oko 15:30h pored, gladan, u povratku sa Rudnika za NS. Gledam: pun parking kola (i terasa ljudi) i mislim se ovde klopa mora da valja čim je tako posećeno. Ali žurio sam kući na košarku, a bolje da nisam kako su odigrali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 787 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2022. at 21:13, DraganNS je napisao: Što ne napisa ranije!? Danas prolazim oko 15:30h pored, gladan, u povratku sa Rudnika za NS. Gledam: pun parking kola (i terasa ljudi) i mislim se ovde klopa mora da valja čim je tako posećeno. Ali žurio sam kući na košarku, a bolje da nisam kako su odigrali. Raširi Pa kad zuris 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3819 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2022. at 19:23, Patriota je napisao: Pre par dana bio u tom kraju,zadnji put kad sam jeo kod njih nije mi leglo.Svratim kod Banje,Mackat cini mi se,skoro nisam takvu jagnjetinu jeo(to izgleda kako se gde naleti).Ali za mene i dalje kod Duce u Veterniku reper za jagnjeIdi u Jablanicu (BIH), prvu ljubav ćeš zaboraviti, a kamoli Duću Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Sent from my M2002J9G using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1820 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Potvrda za hotel Royal Putnik / VranjeKlopa ukusna, cene sasvim ok!Žao mi što nismo u nekoj tipičnoj Vranjanskoj kafani, zvali smo Gradsku meanu par puta da rez.sto jer sam načuo da se kod njih treba najaviti zbog mesta, nije mi se niko javio i odlučismo se za RoyalPreporuka za klopu po povratku iz Grecije!Послато са SM-S901B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Josanicka banja kafana Velez, preporuke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5278 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Klopao juče u Miročkoj dolini posle Donjeg Milanovca. Ne bih ponovio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2855 Napisano Septembar 14, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2764 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2022. at 15:44, zec je napisao: Napisi utiske kad se vratite i mene zanima. Raširi Svratili kod Joce krofne. Probali predjelo - grilovani sir, glavno jelo vlaški ćevap i svinjski file u nekom sosu + salata. Klopa dobra, porcije solidne i sve zalili tamjanikom. Cena povoljna u odnosu na Beograd. Zadovoljni nastavili ka Rumuniji. Navratiću ponovo kad budem u prolazu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7917 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 3256 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 9. 2022. at 5:39, nafetS je napisao: Idi u Jablanicu (BIH), prvu ljubav ćeš zaboraviti, a kamoli Duću Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Sent from my M2002J9G using Tapatalk Raširi To je van konkurencije. Inače, meni je Trojka bolja od Duće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 15, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan To je i ona rekla 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1820 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Etno kafanica "BRVNARA" KraljevoKlopa FULL, cene normalne i pristupačne, osoblje za 10+Sve pohvale i preporuke za doći!Послато са SM-S901B помоћу Тапатока 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8695 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre jedno 3-4 godine. I tad je bilo odlično. Bila je i uzivo muzika. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...