Rolle2010 480 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sa onako uskim sedistem ne moze da bude udoban za duze ture. Pored toga mozes doci u problem ako eventualno odlucis da ga jednog dana prodas jer je ovaj motor egzotika na nasem trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lep nema sta., kazes da je udoban i za duza putovanja? @AlexaEnduro Hvala, vjerovatno jeste, nisam imao priliku da probam bas neki duzi put, a evo za razliku od XT-a udobniji je 10 puta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Sa onako uskim sedistem ne moze da bude udoban za duze ture. Pored toga mozes doci u problem ako eventualno odlucis da ga jednog dana prodas jer je ovaj motor egzotika na nasem trzistu. Pa i nije toliko usko vise si na zadnjem amortizeru nego na sjedistu, a to si upravu u bosni ih ima ali se vrlo tesko prodaju, ja sam imao tu srecu pa zamjenio sto nisam ocekivao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi DT i neces imati problema. Visok motor, relativno mali potrosac (3.5l na otvorenom, 5-6 po gradu i na offu), izdrzljiv i manje - vise jeftin za odrzavanje, jedva ceka da sidje sa puta, a mozes sa njime i da putujes ( isli smo pretprosle godine sa 3 cvaje 125 u CG na more, mozda nije toliko udobno, ali je to bilo putovanje koje cu pamtiti ceo zivot, uostalom, isli su ljudi i tomosima na more). Za varadera se bojim da ce ti biti jako slab. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi sad uzimao 125 ne bi uzeo ni dt-a ni tuarega uzeo bi kmx-a ja o tom motoru jos nisam cuo nesto lose ili neku manu jeste da ih nema puno kod nas ali se moze naci i vecinom su u ispravnom stanju, kawasaki 2t japanska masina, mala potrosnja, mehanicki rc ventil, gledam na yt svaki zakucava sat i voze ga sestom brzinom na zadnji mozda jeste malo izgled staromodan ali to je sve stvar ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi sad uzimao 125 ne bi uzeo ni dt-a ni tuarega uzeo bi kmx-a ja o tom motoru jos nisam cuo nesto lose ili neku manu jeste da ih nema puno kod nas ali se moze naci i vecinom su u ispravnom stanju, kawasaki 2t japanska masina, mala potrosnja, mehanicki rc ventil, gledam na yt svaki zakucava sat i voze ga sestom brzinom na zadnji mozda jeste malo izgled staromodan ali to je sve stvar ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kmx je fin motor, ja ga vozim. Jako lepo ide, lepo radi, mehanicki ventil ( na TDRu prethodnome sam imao problem sa elektroventilom da ga je povremeno otvarao i zatvarao kako on oce), oce na zadnji kao sto kazes i iz druge na gas. Jedina zamerka, jako mali (meni je to problem, nekome ne), jako uska viljuska, mora da se bruse kramponi na gumi sa strane da bi guma usla, i jako mekan ( to mi se zapravo i svidja, ali imam problem da kad uletim u neku dublju rupu guma udara pod rep, nista strasno, ali se cuje). U odnosu na DTa je nesto veci potrosac, mada sam se i ja malo igrao sa karburatorom, ali opet i na offu nije prelazio 6l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Mart 14, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan zanimljiv Suzuki TS 125 R, nisam video motor uzivo ali ovako na slikama mi izgleda OK. Do kraja licitacije jos 3 dana. P.S. nemam nikakve veze sa prodavcem Samo sam naleteo na oglas pa reko mozda se nekom svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...