Kimi11 0 Napisano Januar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi planirao sam da na skuteru stavim oprugu,oprugice,rolnice itd..Krenuo sam da skidam sve sam skinuo i dodjem do jednog srafa i ne moze ide kljuc 8 ali koji god da probam preskace prskao sam i wd ne pomaze.Dajte neke ideje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno nisi imao dobar kljuc....dobar kljuc ili gedora ne bi preskocila vec bi eventualno zalomila sraf... U ovakvim slucajevima ide prvo osnovno ....tj. kuckanje cekicem,obicno popusti....ako ni tad nece ja bi uzeo neki stari i los viljuskasti kljuc stavio na sraf i malo pecnuo aparatom za varenje....i oobazezno ako je zapekao po malo napred nazad da ne zalomis sraf.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam vise osmica ni jedan nece tako da nije to sraf je oblajznuo,i cekic sam probao takodje nece...a aparat za varenje vec druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Samo mala gedora osmica...ali da bude bas dobra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da to nema sanse,ali dobro uzecu od drugara sutra pa cu da probam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sad je mozda i kasno...trebao si odma...sad si vec ostetio glavu srafa podosta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 23, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve ove srafove odvrcem t rucicom....em nema rizika da osteti glavu srafa em ide brze...a i pecizniji osecaj koliko da stegnes sraf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam probacu,ali sumnjam da ce uspeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Januar 23, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nakucas colovni kljuc pa lagano a ako neide pecni ili malim sekacom pa lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi planirao sam da na skuteru stavim oprugu,oprugice,rolnice itd..Krenuo sam da skidam sve sam skinuo i dodjem do jednog srafa i ne moze ide kljuc 8 ali koji god da probam preskace prskao sam i wd ne pomaze.Dajte neke ideje.... Uzmi smrt kljesta odvice ga ko iz sale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 23, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Colovni kljuc nece,mozda bi mogo da probam sa smrt kljestima ako ih imam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kod kineza za 200dinara set cevastih sa medjuvelicinama i neki ce se uhvatiti bas kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je zbog kineskih ključeva i došao u problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih glavu Imbus ili Torx (zvezdasti) šrafa pokušao nabiti na ovu proklizalu, pa onda nju odvrnuti nekim jačim kleštima (rolcange ili ti papagajke) Druga varijanta bi bila da razbušim šraf manjom burgijom i odvrnem kontra-navojem. - kontam da bi bilo zajebano jer je mali šraf u pitanju. Nadam se da će uspeti, srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 24, 2016 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan To ti je fora sa kineskim skuterima. Motori i nisu toliko losi, ali srafovi, plastike, cajgeri,... ako ne uspe sa kljucem idi kod varioca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Januar 25, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ga konacno izvrnuo, nemoj da me brukas, kad mozes da prevrnes devojku od 100kila, trebalo bi da mozes i to da uradis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa alatom ne moze to garantujem sta god da sam uzeo preskace,a jedino da se sece sraf ali koliko je to pametno,ali i on da se skine ima i ovaj dole jos jedan sto se odvrce srafcigerom i on zapeko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Januar 26, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To mora dobro da se nacuka cekicem i dobrim alatom da s skine. Kod skutera su ta dekla alu i to kad uhvati saf kao da ga je neko zavario tu. Sjebao si saf pa sad ne moze alatom nekim . Najbolje da navaris pa polako levo desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Sa alatom ne moze to garantujem sta god da sam uzeo preskace,a jedino da se sece sraf ali koliko je to pametno,ali i on da se skine ima i ovaj dole jos jedan sto se odvrce srafcigerom i on zapeko.. Druže, tebi je šaraf "oksidirao", jer je šaraf metalni a blok aluminijumski. Skinučeš ga samo sa aparatom za zavarivanje (zavari mu neki drugi šaraf gore i odmah počni da odvrčeš čim si ga zavario) kad ga termalno šokiraš da oksidacija popusti. kad staviš drugi šaraf obavezno ga malo namaži bakarnom mašču.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Januar 27, 2016 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi to zubima odvrn'o !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi11 0 Napisano Januar 29, 2016 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam...Kad se prolepsa malo vreme kad uzmem auspuh i to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...