neshitza 0 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me shta iskusni vozachi misle o ovome. Skuter vozim 6 meseci, znam da menjam brzine i sve to, zanimaju me motor previshe. Hocu motor koji malo troshi, moze da izvuche gasom a mislim da je to bandit. sve kritike su dobrodoshle, chisto da bih preziveo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma samo udri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan ne ono, pitam da ne poginem. prvi motor mi je inace sr50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan tebi je tvoj zivot drazi nego bilo kome drugom,ako mislis da mozes,vozi... To u svakom slucaju nije neki jak motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U čitavoj priči ti je najvažnija samo jedna stvar - koliko sebe možeš da iskontrolišeš. Ja sam prošle godine uzeo FZ6n, prvi motor poslije bicikla, a da je moj. Prije toga jedino nešto "jače" što sam vozio je bila Vespa od 200 kubika. Vjeruj mi na riječ kad ti kažem da si jedino ti ograničavajući i oslobađajući faktor. Sve ostalo je relativno i mnogo manje zavisi od tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Mart 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bice to ok. Neko je vec rekao da nije to neki prejak motor. Budi pazljiv i obazriv i sve ce biti u redu. Najopasnije je ako mislis da znas! A koliko vidim ti si ipak rezervisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican si motor izabrao,a sto se tice svega ostalog PAMET U GLAVU i sve ce biti OK. ........... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno na svemu Jos cu razmisljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 19, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan u sustini, nije problem u "jacem" motoru vec u nasim glavama, na tebi je koliko ces konja da isteras iz njega, samo polako i upoznaj spravu koju vozis, kako koci i kako se ponasa pri raznim situacijama !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 19, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa gore navedenim,ja sam posle skutera od 50 kubika kupio Transalpa i evo za sad mi nije nikakav problem,da kucnem u drvo.Samo pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan ne ono, pitam da ne poginem. prvi motor mi je inace sr50 Ko ti je rekao da sa ovog nemoze da se pogine ?? Podseticu te da je devojcica pre dve godine poginula sa 20 km/h,udarila je glavom o ivicnjak.Tako da kubikaza i snaga motora nema veze s tim. Bandit je dobar motor i lep.Ako ga kupis vozi ga pazljivo i nikakve egzibicije.Dok ga ne "osetis".Naravno,i kasnije budi pazljiv. Dobro je da imas u glavi mali srah,samo nemoj da preterujes.Jer nekad i to moze da te..... Sigurno je da ces nekad doci u nezgodnu situaciju,nesme to najgore da ti bude u glavi.Jer ces lose odreagovati. Ako imas mogucnosti kupi motor,svidece ti se. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok? 185cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok? 185cm bice ti mali taj bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj... Hvala u svakom sluchaju i da pitam je l 185cm mnogo malo za trkalice tipa gsxr,r1,cbr? (informativno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 22, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj... Hvala u svakom sluchaju i da pitam je l 185cm mnogo malo za trkalice tipa gsxr,r1,cbr? (informativno) stariji modeli su veci, noviji su dosta mali, a uopshte si na svakom zgrchen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak zaobidji R1,GSX-R,CBR,i ostala "slovca"...Bandit 400 je dobar motor,ali su agregati od 400 ccm dosta retki kod nas,tako da ce ti za delove biti manji problem.Za pocetak gledaj neki malo laganiji motor,dobro upravljiv,miran na gasu...Mozda je najbolje da narednu sezonu provozas neki 125,ali 4t,da uvezbas saltanje,kocenje motorom,nesto tipa YBR,i sl.A ako mislis da ti je to slabo i malo,onda je najbolje da pucas na klasu 500 ili 600,prem da je po meni najbolje ici postepeno.U tim klasama imas dosta izbora,ako volis enduro,mozes da uzmes KLE500 ili TransAlp-a,jer su to dosta dobre mashine,ne toliko zestoke na gasu,a i odgovarale bi tebi sa 185cm visine.Ako volis choppere,mozes recimo da pogledas LS650 Savage,izvanredan motor,ili Kawu EN500.Viraga 535 zaobidji,jer ce ti biti mali.A ako vise preferiras neke sport/sport tourer varijante,pogledaj GPZ500 (isti agregat kao u KLE i EN,2 cilindra u redu,popularni "twister"),CBR600F2/F3,ZZR600,YZF600R Thundercat,prem da su to sve mashine od oko 100KS,i nisu prepurucljive za prelazak sa skutera...A ako bas hoces naked-a,onda je moja preporuka Bandit 600 ili Suzy GS500.Inace,tacno je da je blokada u glavi,ali ni 2% ljudi ne moze da odoli da "oplete" na gasu mashinu od 100+ KS.I onda se mnogi oslobode,jer misle da su naucili da voze.I i nalozi ih to kad vide kako kazaljka lagano prebacuje 200 km/h,svi ostaju za njima,osete moc.Uvek nalazis neki razlog,svi su ti spori,pun si neke energije...Zato je bolje da zavrces YBR-a i ispraznis se malo,a kasnije predjes na neku 600ccm mashinicu,sa par hiljada km u dupetu i nekim iskustvom,pa onda polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...