Jump to content

Moto Zajednica

xMOTO

Recommended Posts

• Drug član, 1877 postova
pre 49 minuta, ProMaster je napisao:

Jutros sam im napisao da cu kontaktirati advokata (sto i stvarno hocu), sad vec iz inata. Na sta su mi odogovorili, da ne pretim dzabe, da imaju najjaceg advokata u Srbiji.. 😂

Reko, pa zato sto vam treba ko lebac, verovatno.

Dao sam podatke, cekam povraćaj sredstava do srede, u protivnom cu stvarno da krenem na drugi nacin.

Tek sad mi kaze da su oni sve porucili ispravno, ali im dobavljac poslao pogresno i ja kao treba da progutam da niko nije proverio robu ni po prijemu, ni po slanju meni, mhmm...

A moj tata je jači od tvog tate

Hahahhaha

Pa on ne shvata da čovek može to njegovo da ugasi kao pikavac i još da mu napravi da se češe neko vreme dok se malo ne oporavi

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r

Ja sam davno od njih narucila kacigu i nikad nije stigla, poslala pitanja da li su uopste poslali i da li ce stici, jer sam dobila email da su procesuirali porudzbinu i da ce uskoro poslati paket.. Nikad nisam dobila odgovor od njih. Od tada ih ni ne gledam jer su neozbiljni. A sudeci po ovim ovde prepiskama su vise nego neozbiljni. 🤷‍♀️

• Haha 1
  • Tužan 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Generalno je posao trgovine naporan, radiš sa zahtevnim kupcima i nezainteresovanim dobavljačima, magacionerima, kuririma... Ali je vidljivo kad se neko trudi da drži pod kontrolom, isto tako i kad je još jedan škripavi spoj u lancu traljave trgovine.

• Drug član, 1900 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Pre 3 sati, Skyrunner je napisao:

A moj tata je jači od tvog tate

Hahahhaha

Pa on ne shvata da čovek može to njegovo da ugasi kao pikavac i još da mu napravi da se češe neko vreme dok se malo ne oporavi

Da nisi ti taj ? 🤣

@maza1

Vidiš iz prepiske da nisam smarač,  slao sam im poruke na mesec dana, nisam zakerao ništa, niti očekivao više od dostave kataloških brojeva koje sam.ja hteo, a ne koje su oni hteli.

Nije ovo prvi put, dešavalo se već, poručim jaknu XL, stigne XXL, airbag prsluk isto, poručim 3 fluo za drugare, stignu dva fluo i crni i nikada nisam mislio da je to nešto zbog čega bi javnu osuo po njima, dok je ovo sad, kategorija za sebe. Na moju opasku da su doterali cara do duvara,  nejavljanjem i neresavanjem,  on mi prica kako ima "najjačeg " advokata u Srbiji, kakav jebeni stepen gluposti u komunikaciji.

Pre 3 sati, ProMaster je napisao:

Da nisi ti taj ? 🤣

@maza1

Vidiš iz prepiske da nisam smarač,  slao sam im poruke na mesec dana, nisam zakerao ništa, niti očekivao više od dostave kataloških brojeva koje sam.ja hteo, a ne koje su oni hteli.

Nije ovo prvi put, dešavalo se već, poručim jaknu XL, stigne XXL, airbag prsluk isto, poručim 3 fluo za drugare, stignu dva fluo i crni i nikada nisam mislio da je to nešto zbog čega bi javnu osuo po njima, dok je ovo sad, kategorija za sebe. Na moju opasku da su doterali cara do duvara,  nejavljanjem i neresavanjem,  on mi prica kako ima "najjačeg " advokata u Srbiji, kakav jebeni stepen gluposti u komunikaciji.

Izvini, nisam te uopšte video u svpm komentaru. Samo kažem da svaki posao ima izazova (uvek se nađe neki nadrkan kupac, ne ti), ali neprekidna neozbiljnost je vidljiva. To ljudima unosi nesigurnost, i ako nađu bolju opciju, odmah preskaču na istu. Mada nema baš mnogo kvalitetnih prodavaca u moto opremi.

Ok, brzopleto sam zaključio...

Ne znam, meni je Moto Bike reper kako treba da radi jedan motoshop, live stanje lagera na webshopu (koliko je tehnički izvodljivo), dobri face2face prodavci, za ovdašnje uslove lepo opremljeni, krenuli su da šire asortiman  i želim im sve najbolje.

No, nije tema..

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1822 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
Pre 6 sati, ProMaster je napisao:

Ti si bas uporan :jee:

• Podržavam 1

• Drug član, 867 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ja dobio prednju gumu, pomalo defektnu, imam vobling do 55km/h posle toga sve normalno. Na 130km/h pustim korman, ide pravo kao strela, do 55km/h osetim kako šeta.

Mislio vulkanizer nije dobro balansirao, otisao opet, proverili sve, kad ono guma glanc nova, šeta kad se zavrti na balanserki... Citam posle strane forume, nisam prvi kome se to desavalo... Conti trailattack 3, pirelli scorpion... 

Zvao me Ričard, pitao da posaljem video, reko mogu ali moram za NS kod vulkanizera da bih skinuo tocak, pa je rekao da se ne cimam da ce probati da resi. Juce mi je trebao javiti ali jos nista... Nije mi zvucao preko telefona kao neko koga boli uvo ipak je on mene nazvao ne ja njega... Videcemo razvoj situacije

• Drug član, 2496 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
18 hours ago, Motorcyclist said:

Gde je onaj forumas sto pije sa gaborovim sinom da ga pita sta se desava?

Znaci da se ja drzim Louisa i FC MOTO...

Ne znam ko pije ali ih svi mi iz Subotice generalno znamo

pre 21 minuta, Motorcyclist je napisao:

Pa eto ako je neko dobar sa covekom moze da ga pita.

Sto se tice mog slucaja, nemoj da ga pita nista. I njemu sam u prepisci rekao da ne zelim retoriku, vec konkretna resenja, tako da ne bi ulazio u bilo kakvu pricu, jer svaka ima za cilj da mene napravi budalom, a to nece moci.

Od price, zasto ne pisem mail ili zovem, vec koristim Viber, mozda zato sto je iz mog iskustva sa njima to bio najuspesniji nacin (na mail kasne sa odgovorom u intervalu od 3 dana do NIKAD, na telefon su cesto zauzeti) komunikacije, pa sam nastavio da ga koristim kako pre 2 godine, tako i danas.

Preko price da je deo nedostupan, a ja ga porucio juce da stigne u FR na adresu.

Do toga da su im dobavljaci poslali pogresane delove, a da to niko ni po prijemu ni po slanju nije proverio. i ja sad treba da popasem pricu, da su oni od dobavljaca porucili samo deo za Steficu, i kad im je stiglo samo su ga prosledili Stefici, VAZI!

@Sharky - Alex

Naivan sam izgleda, kao kupac kineskog motocikla.. :P

Promenio član ProMaster
  • Haha 2

• Drug član, 1877 postova
Pre 18 sati, ProMaster je napisao:

Da nisi ti taj ? 🤣

@maza1

Ma gde bre, znam ih nekoliko koji dižu dosta više od mene iz benča.

Odgovor mu je stvarno u nivou pretškolskog.

Umesto da nađe rešenje, on se kurči

Ja bi ga samo iz sporta naučio pameti 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 4878 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Tražite i fiskalni račun, čisto da vidite da ga nikad nećete dobiti :) 

• Sviđa mi se 1

Prosto jedva čekam da mi do četvrtka ne vrate novac i da krenemo u "klanje"  sa "najjačim advokatima" u Srbiji, a sve za 120e...

• Drug član, 2007 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Mislim da nisi dobro razumeo šta "najjači advokat" znači u ovom slučaju.

Malo naivno shvatate celu priču, nego da se ja ne pravim pametan. Prelistajte temu lepo i shvatićete.

• Podržavam 2

• Integrisan, 5033 postova

Madjarska, Orban, njegov brat i ostala braca jel?

Ja sam iz Tehnomanije dobio pare nazad, a inspekcija je reagovala tek posto su mi vratili pare :lol3: Pa me zvali iz Tehnomanije da ih je zvao neki inspektor pa ako mogu njemu na mail da napisem da je spor resen...

Pre 3 sati, živke je napisao:

Mislim da nisi dobro razumeo šta "najjači advokat" znači u ovom slučaju.

Malo naivno shvatate celu priču, nego da se ja ne pravim pametan. Prelistajte temu lepo i shvatićete.

Živke slobodno na PM..  Naši smo..

• Drug član, 1294 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
On 29. 6. 2024. at 19:16, Jovan Ristic je napisao:

Tražite i fiskalni račun, čisto da vidite da ga nikad nećete dobiti :) 

kako i da ga dobijes kad im je zvanično promet za proslu godinu 13000 evra:lol3:

• Sviđa mi se 1

Situacija je juce (sad vec prekjuče) rešena . 

Bilo kako bilo, nauk svima, zaobidjite doticnu skupinu (da se ne izražavam).

Pre 7 sati, ProMaster je napisao:

Situacija je juce (sad vec prekjuče) rešena . 

Bilo kako bilo, nauk svima, zaobidjite doticnu skupinu (da se ne izražavam).

Ostavi nas bez najsočnijih detalja!?

Pre 3 sati, Skyrunner je napisao:

Obarali ste ruke?

Navlačili konopac... 😆

@maza1

Nista, vratili novce.

Danas ili sutra su na dostavi delovi u FR, toliko o nedostupnosti.. 😂

Promenio član ProMaster
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja