Jump to content

Moto Zajednica

Na prodaju bmw r1200rt

Recommended Posts

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr

Prodajem r1200rt 2005-to godiste,strane table,moj je licni motor zivim u Belgiji nisam preprodavac.Dobro je odrzavan,ima malo jacu kilimetrazu ali je opste poznato koliko ovi motori prelaze 129500 km trenutno na satu.Dosta stvari je zamenjeno,u sustini sve problematicne stvari koje su poznate za ovaj model su resene. Eventualnom kupcu bi ga dovezao u Srbiju(najranije mart) za 5500€ a ukoliko sam dodje po njega cena bi bila 5000€.

Od opreme ima 3 kofera,gps drzac,grejace rucki,maglenke,zastitu cilindara,gume oko 3000km pilot road 4...post-26509-0-73798900-1449731366.jpgpost-26509-0-73798900-1449731366.jpgpost-26509-0-31977100-1449731423.jpgpost-26509-0-71188200-1449731459.jpgpost-26509-0-53403500-1449731512.jpgpost-26509-0-14089400-1449731569.jpgpost-26509-0-89041600-1449731616.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

U Belgiji se voze motori mnooooogo vise nego kod nas

Stavio sam ga i ovde u oglase pa gde se proda pre..

Ovde se slabo prodaju polovni motori,uglavnom kupuju nove ili do 2 godine stare,jer se dobija povracaj poreza ko ide sa motorom na posao,tako da se na nov motor moze dobiti 50% pd cene nazad u periodu od 5 godina,posle 5 godina se proda za 50% manju cenu nego sto je kostao kao nov i u principu te ne kosta motor nista,osim odrzavanja..

• Podržavam 1

• Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50

Da li slucajno znas gde mu se nalazi broj motora,evo ja sam moj r1150rt uvezao iz nemacke ali ne uspevaju vec 2 dana da mu nadju broj motora? izvini sto nije u skladu sa temom ,ali mi je trenutno potrebno

• Solo Rider, 3162 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Uradis PUS i opusteno...

Mora da je negde i da ga nadje nego da se drka sa uputom sa tehničkom pa čeka ko dileja u mup-u komisiju i pošle u Kosmaj na ukucavanje.I to košta i para i nerava. Ne znam što nije pitao  nekog dilera i bmw direktno nego se zeza ovako dva dana po forumu

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Nema on sta da ga trazi, vec oni na tehnickom... i ako ga nisu nasli to je vec konstatovano (uslo u papire) i tako ide na carinjenje. Posle opet tehnicki a onda u MUP po PUS i kucanje.

A ukucani broj nije los ako posle NE daj boze mora da se menja agregat...

Da li slucajno znas gde mu se nalazi broj motora,evo ja sam moj r1150rt uvezao iz nemacke ali ne uspevaju vec 2 dana da mu nadju broj motora? izvini sto nije u skladu sa temom ,ali mi je trenutno potrebno

kod mene se nalazi na koromanu plocica sa brojem,tacno ispod bravice gde se ubacuje kljuc.

Sta si uradio sa abs om?

Dobro si me podsetio,abs pumpa je remontovana u bmw-u i imam 2 godine garanciju,cena jebila prava sitnica alisto se mora nije tesko :grr:

Sad mi pade na pamet u vezi ovog broja motora sto trazis,ovo je broj sasije sto sam ti ja rekao,a broj motora bi trebalo negde na cilindru da se nalazi,sad cu bas da idem da pogledam.

• Drug član, 1614 postova
  • Motocikl: V-STROM

kod mene se nalazi na koromanu plocica sa brojem,tacno ispod bravice gde se ubacuje kljuc.

To je broj šasije ...pogledaj broj na desnoj strani ispod cilindra,bar tako kaže ovaj sa ovog linka

http://bmwsporttouring.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=282018

Uradis PUS i opusteno...

Mora da je negde i da ga nadje nego da se drka sa uputom sa tehničkom pa čeka ko dileja u mup-u komisiju i pošle u Kosmaj na ukucavanje.I to košta i para i nerava. Ne znam što nije pitao  nekog dilera i bmw direktno nego se zeza ovako dva dana po forumu

Ma zvao sam danas Radulovic i razgovarao sa serviserom,pricao sam i sa covekom koji u vojsci (gardi) servisira bmw motore 30 godina i svi mi isto kazu. medjutim oni ne uspevaju da nadju na tom mestu,cak je na tom mestu gde treba da bude,izliveno blago ispupcenje (pored koga je logo bmw) koje je prazno.poslali su mi sliku. Tako da kako stoje stvari moracu taj pus da radim...u p.m.

Evo slika u mojoj temi koju sam otvorio ranije "R1150RT prepravka policijskog modela u regularan", da coveku vise ne smaram oglas. Pogledajte pa napisite ako vas ne mrzi da li vam to lici na to mesto. Hvala na odgovorima 

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111486-r1150rt-prepravka-policijskog-modela-u-regularan/

Gajo, na sta mislis kad kazes "opstepoznati problemi"?

Pozz

Zvezda koja drzi zadnji tocak usled prejakog pritezanja safova je znala da puca i da otpadne zadnji tocak u voznji,bmw nikada nije priznao gresku vec je navodno problem prejako stezanje safova,ja sam srecom na vreme cuo neko kuckanje kada imam suvozaca pa sam proverio,uglavnom je ceo zadnji tocak drzao jos samo jedan saf od njih 5,abs pumpa mi je riknula pre mesec dana.Te dve stvari su neizbezne da se zamene na ovom motoru.Od ostalih stvari zamenjen je lezaj kardana,prednji lezaj i jos neka sitnica na prednjem vesanju,to su vec stvari koje su normalne da se menjaju na ovoj kilometrazi.

Malopre sam proverio broj motora se nalazi iza desnog cilindra,na bloku motora skroz unutra i urezan je,6 brojeva ima koliko sam video po mraku :) .Proveri druze da nije tu prljavo ili masno pa se zato ne vide brojevi  :stabre: ? Koliko si platio r1150rt i koje je godiste,kilometraza  ako nije tajna?

Mislim da r1100rt nema ove probleme,kod njega je problematican abs koliko znam,tj baterija mora stalno da je u odlicnom stanju da bi abs radio.Ima jedan moj prijatelj r1100rt sa 18000km ne vozi ga skoro nikad,prvi je vlasnik,navaljujem vec dve godine da mi ga proda ali nece da cuje  :jok:

Malopre sam proverio broj motora se nalazi iza desnog cilindra,na bloku motora skroz unutra i urezan je,6 brojeva ima koliko sam video po mraku :) .Proveri druze da nije tu prljavo ili masno pa se zato ne vide brojevi  :stabre: ? Koliko si platio r1150rt i koje je godiste,kilometraza  ako nije tajna?

Motor je 2003 godiste i placen je 2600e, preko e bay-a naruceno suvozacko sediste i plastika koja ide od stop svetla do njega(posto je policijski model) obe stvari sa dostavom oko 220e. troskovi transporta i spedicije 750e. ostaje mi AMSS jos 100e i registracija koju necu da uracunavam u celokupno zadovoljstvo,a kako stoje stvari i troskovi kucanja novog broja motora. dakle do sada oko 3700e.

Vala stvarno kada bi mi neko slikao taj br da posaljem ovim strucnjacima u koji mi rade sve to ustedeo bi mi maltretiranje. motor nije kod mene nego u carinskom skladistu zato ja ovoliko zapitkujem

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja