stari roker 4266 Napisano Decembar 27, 2015 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da te nisu zaustavili. presela bi ti dedamrazijada... Dobro je sto pise da je dva mesta za sedenje. Ja sam kupio BMW-a koji je vozila nasa milicija. Imao je jedno sediste,a iza njega postolje za radio stanicu. U papirima je pisalo jedno mesto za sedenje. Ja 'ladno prepravim u registracionom listu keca u dvojku. Kad su videli u policiji frka. Protivzakonita radnja. Ja pokupim papire i nazad na tehnicki. Tamo im kazem da mi napisu da je fabricki predvidjeno za dva mesta za sedenje i da ne treba atest. Oni potpisu,ispecate i ja registrujem BMWa na dvoje. Nekad prodjes laganica i da se nenadas. Da su trazili atest verovatno bi ga registrovao na jedno sediste,ali onda si stalno u prekrsaju kad vozis nekog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 27, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan To sto pricas mi je rekao i covek koji mi ga je uvozio,ali eto sreca da pise da su 2 mesta za sedenje pa ne moram i oko toga da se maltertiram. Nisam hteo da ga registrujem sada ,rano mi je za registraciju. Ova zima je ovakva ,ne bih neke sledece da ga po snegu vodim na tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 28, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Spustno je do kraja,to sam prvo uradio ako to vesanje ne moze da se koriguje,moracu sediste da napravim malo uze i ako moze malo nize. Mislim mogu i ovako al za rikverc muka ziva Boban iz Zemuna, mag za sedišta, može da ti reši problem sa sedištem i da ti ga napravi po merama tvog dupeta. Sent from my LG-D858HK using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 28, 2015 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, tebi sam pomagao na Trgu da se parkiraš unazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 28, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah meni si pomogao I zezao me da vozim autobus sad se setih da si ti Borise radio sediste kod bobana,taman cu uzeti broj od tebe, da mi ga napravi po meri dupeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 28, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja za problem "kratkih nogu" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan gde su mladi tu je i sala ha ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 28, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke modernije ove su za pankerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 28, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan gde su mladi tu je i sala ha ha Mladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 28, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Rajko je prevejana lisica. A dizao me bogami i sa zemlje na uvcu kad sam se okliznuo sa Banditom,cuti necu da ga ljutim vidis da mi valja covek Moze hocu da podjem, samo da registrujem motor. Nema smisla da se vozikam ovako kao divljak.Pa vam se javljam ako neko bude slobodan da podjemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3399 Napisano Decembar 28, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Dobra bembara, nije trebalo da skidas te pandurske oklope, samo rotaciju da dodas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 29, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobra bembara, nije trebalo da skidas te pandurske oklope, samo rotaciju da dodas I da odštampa mandatne kazne, kupi kombinezon i spremi se za proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 30, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Паркира на улазу у неко село, и заради који динар Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 30, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja za problem "kratkih nogu" Evo još jedne, elegantne: Drugar Miškomiu, veliki čovek, budući vlasnik GS-a 1.2 je probao vodenjak, vlasništvo Bobana sedišta koji je relativno nizak i napravio je sebi sedište osetno nisko, tako da ti je to dvostruko rešenje, po meri udobno ko što reče Kowalski, spušteno i jeftino, svako drugo rešenje je skupo. Motorcikl mora da ima tačno podešeno potonuće da bi vešanje radilo kako treba i geometrija bila ispravna, tj. tačna, a kod Telelever/Paralever je vrlo specifična, znači ne može se odvijanjem i zavijanjem opruge korigovati visina kod bilo kog motora, iako se preko opruge utiče na visinu. Da bi motor bio pravilno podešen a hoće se promeniti visina, moraju novi amortizeri, kraći il duži, sada ih ima podešljivih u nekom rasponu, a može se izvršiti i modifikacija postojećih u nekoj meri. Promenio Decembar 30, 2015 član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 30, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Onda prijatelji idem kod Bobana. Da se ne zezam sa vesanjem. Zvacu ga, pa da vidim kada moze da uzme da ga radi. A cipele mi ne trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 30, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude skupo vracam,ove policijske delove stanem na neko mesto gde znam da Svi krse prpopise I za 2~3 dana skupicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 30, 2015 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Onda prijatelji idem kod Bobana. Da se ne zezam sa vesanjem. Zvacu ga, pa da vidim kada moze da uzme da ga radi. A cipele mi ne trebaju Odma mu odnesi sedište pa se tad dogovaraj. Ja imam Corbin sedište koje sam morao da suzim jer mi širilo butine, sam sam to radio, možda možeš i tako da probaš prvo. Moj drugar je mnogo velik čovek, al sam morao da se priključim šali. Kako god, rešivo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Januar 14, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo odneo sam juce sediste Bobanu. Covek me shvatio I uradice za 3 nedelje. Dao mi je da ponesem jedno sediste za moj motor koje je radjeno, tako da sam imao priliku da ga osetim. Mislim da ce biti sve kako treba. Pa cu zakaciti koju sliku... inace covek je veoma pristupacan i razuman. U danasnje vreme retkost za majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 14, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Evo odneo sam juce sediste Bobanu. Covek me shvatio I uradice za 3 nedelje. Dao mi je da ponesem jedno sediste za moj motor koje je radjeno, tako da sam imao priliku da ga osetim. Mislim da ce biti sve kako treba. Pa cu zakaciti koju sliku... inace covek je veoma pristupacan i razuman. U danasnje vreme retkost za majstore Ma takvi su ti bemwejaši...pristupačni i razumni....valjda motor tako na njih deluje..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Januar 14, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uskladjuju se sa radom motora i samo predu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Januar 31, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stiglo sediste od Bobana. veoma sam zadovoljan. malko je nize,ali je znacajno uze i osecam se mnogo stabilnije sa obe noge na zemlji. zamenio sam mu i one narandzaste zmigavce ovim sivim, meni je lepse. u pozadini Cale daje sugestije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 31, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа топ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Januar 31, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 31, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ko da je sad iz fabrike izašo. Ne tvoj ćale, nego motor. Da ne bude zabune Svaka čast druže i uživaj u vožnji! Ćale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Lepo napreduju pripreme za sezonu,koliko vidim Vozice se BJB vikend voznje ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...