X8 Vračar 4860 Napisano Mart 19, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jesu ovo pedale od Ponike?Ako nisu, možeš i njih da montiraš. Verovatno će da ispadne jeftinije Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 19, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije za Poniku, jel se secate Violete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Mart 20, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 20, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ta ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11563 Napisano Mart 20, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije lakše voziti skuter k’o svet, nego ga od motora praviti? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 20, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvijek mi se sviđao taj Silver Wing ali nikada nisam našao jedam sa čitavim rezervoarom. Sve šuplji, prosipaju gorivo... Znaj da sam razmišljao da kupim Kymco, ovaj pardon BMW C650GT ali nisam, iskreno, ne znam zašto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 20, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije lakše voziti skuter k’o svet, nego ga od motora praviti? Jao šta si im rek'o!!!Ja se brinem za tvoju bezbednost Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11563 Napisano Mart 20, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, GuMi5 je napisao: Uvijek mi se sviđao taj Silver Wing ali nikada nisam našao jedam sa čitavim rezervoarom. Sve šuplji, prosipaju gorivo... 2007. Ima čitav rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 22, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari , jel bi neko sutra ili prekosutra neku vožnju, recimo Temišvar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Mart 22, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra necu moci, prekosutra idem na sajam mozda bi @X8 Vračar Deki mogao nista spec nije radjeno, zam. plocice pr. tocka ocisceni klipovi jer su malko glavili levi i desni (veci) klipovi su od desne rucice, srednji manji je od leve (integralno kocenje) zam. koc. tecnost napred-nazad, odmascen pr. disk provereno ulje u motoru Deki ne znam kad si poslednji put proveravao lanac, istegnut je samo tako ajd sto je istegnut, nije mi jasno sto je ovako postavljen desna strana spanera leva strana ne znam ko ti je radio ali nije dobro kad pogleds tocak sa zadnje strane odmah se vidi da nije u pravcu nemasteno na propisanu meru namestena par. kocnica prednja je Ok, zadnja dopumpana Ajd uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 23, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Delti u oktobru. Ne znam koliko sam od tada mogao da pređem, verovatno možda oko 1500km. Sećam se da sam i ovde pisao da su mi tada tamo dali motor sa praznim aku koji nije mogao da upali kada sam krenuo iz servisa. Video sam i pre toga da su leva i desna strana različite ali nisam mogao sa njima da se objašnjavam jer su tvrdili da je sve ok, a bilo je i tada jasno da je lanac pri kraju (oni su ga i čistili pa sam računao da je tu sve pregledano i ok). Tebi sam zaboravio da kažem, dobro da si video.Sad mislim da je ta zadnja guma najveći problem jer sam je dopumpavao prošlog vikenda, a nova je. Možda bi mi učinili kod nekog vulkanizira samo da zamene ventil i napune azotom, pa da vidim kako će se ponašati... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako je doslo vreme za prvi servis, koji zelim sam da uradim ali trenutno nema u Srbiji filtera DCT-a pa sam mislio da nema ni @Satelis(ispostavilo se glupo razmisljanje) pozovem Deltu u ponedeljak 18.03 da zakazem servis za subotu 23.03 (mogao sam uzeti samo filter u Delti ali reko ajde nek ide na prvi u ovlasceni kad nisam nasao filter). Mislio sam da je to jednostavno ima ili nema slobodnog termina, ali ocigledno nije i zamole me da ostavim telefon pa ce mi potvrditi za 5 min samo da nadje kolegu. S obzirom da se tih 5 min pretvorilo u par sati pozovem ja Darka ispricam svoju tuznu pricu i on mi kaze da ima par komada filtera, super reko ako se ne jave iz Delte imam resenje. Iz Delte su potvrdili servis posle jedno 5h od prvog poziva i rekli da dodjem u subotu u 9h tacno. I tako ja se nacrtam u servisu u 9h, cekao malo na prijemu ostavio podatke i pitam kad je gotov, kazu 2h, dogovorio sam da se u 9h radi motor kazem ja i dobijem odgovor "radi se motor ali je to prvi servis pa se radi pregled i pranje i sl". Rezultati su sledeci: Ako sam dobro razumeo cicu sa blagajne ovo su cene sa 20% popusta ?!?! Dobio sam 0,5L ulja Servisnu knjizicu sam morao da trazim i naravno dobio praznu uz reci da su racuni najbolji dokaz o servisima i da dodjem kad bude kolega sa prodaje tu Pranje se verovatno odnosi na lanac koji jeste podmazan a da li je opran nemam pojma. Mastan nov filter sa kapljicom ulja na kraju, koji sam odmah obrisao i ocistio sa brake cleaner-om ali nisam slikao. Nadam se da je to ostatak ulja od skidanja filtera/ispustanja koji je vetar podigao ali videcemo na sledecoj voznji. Posto sam baksuz i sve primetim dobio sam i malo ostecenje na poklopcu filtera DCT-a (koji je verovato ispao ili se malo vuko po betonu) Nov filter ulja koji da sam video pre ugradnje rekao da je kopija barem po stampi... (mozda gresim) Mozda mnogo trazim i gledam sitnice ali s obzirom da je cudna ta ljubav prema motoru servise radite sami ili idite kod Darka @Satelis jel izgleda niko drugi to nece raditi sa ljubavlju i paznjom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 23, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kad pozoveš Deltu, kao da zoveš državno zdravstvo. Jesu ti vratili 0,5l ulja?Servisna ti ne treba, imaju u računaru sve i mogu da ti daju za skromnu naknadu. Ne deluje preterano da je poskupelo od kraja prošle godine. Meni su one tamo godine poslali predračun u pdf na email. Darko još jedino Web kameru da postavi na servisnu liniju pa da pratimo live, online već ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar dobio sam ulje a i kesu sa isto zaboravi da napisem, sad sam ispravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas obišao vrh Cera, Mackov kamen, i još po nešto, ako sutra neko hoće negde nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Mart 23, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo deckonja, hebes mu dadu non stop zujis negde. Sutra sajam a posle negde djir, na koju stranu pojma nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ću kod tebe na servis oko 10k, Sajma se plašim, ako sednem na Afriku možda se primim pa se saranim sa novim kreditima :-) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9073 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1911 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja, jesi ti bio prekjuče kod postanke, sa belim NC, zverah u jednog.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, video sam i ja tebe da se okrećes, ti na žutom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9073 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1911 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nemanja NC750XD je napisao: Da da, video sam i ja tebe da se okrećes, ti na žutom? Da,da.. Sljasti se NC, bas mu lepo stoji bela.. Kolko mi se gade bela kola, tolko su beli motori nekako lepi i upadljivi.. .. dobro, zuti su najlepsi.. Sto se tice Dareta i servisiranja, ako se ovako nastavi nijedan NC nece otici vise u Deltu nikad.. Delta nema filter, Dare ima, kakav car.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja sa koje lokacije su ove fotografije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cer maltene sam vrh, posle sam najebao na nekom "putu" na koji me naveo gps i živ se vratio samo zato što šta zna dete šta je 300 kila, a vidikovac je blizu Mackovog kamena, izgleda fenomenalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ako ne odem u Temišvar, onda ću Ovcar, izgleda ima dobar vidikovac a i dosta manastira pa se javite ako neko hoće da deli put :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 26, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas htjedoh da malo osvježim lanac, pa dok sam ja sprejom a nemam centralni štender, iznervirah se najgrđe... Ko je sve, gdje i po kojoj cijeni kupovao centralni štender? Hajde, pucnjava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Mart 26, 2019 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas htjedoh da malo osvježim lanac, pa dok sam ja sprejom a nemam centralni štender, iznervirah se najgrđe... Ko je sve, gdje i po kojoj cijeni kupovao centralni štender? Hajde, pucnjava... 140 evra u Grcku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...