ProMaster 9910 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zakazao u Nisu za sediste za 15.maj pa ćemo da vidimo, gore ne može biti Koliko ti je rekao da čekaš na završetak radova?Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster kaže 4,5 dana da se veka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis čekaj, ja nisam 2 sata stao pa pola sata pauza sat voznje pa pola sata pauza, pa 2.5 sata iscuga, hoće li meni uopste pomoći to sedište novo, jer posle prvih dva sata me nije ništa ni zasvrbelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16175 Napisano Mart 12, 2019 Integrisan, 9344 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mene pitas dal ce tebe svrbeti pozadina tj pomoci novo sediste...... jes car. Polako ima vremena, ni meni nije smetalo u pocetku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim na te sate provedene u sedlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se proba pa ću vi javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6138 Napisano Mart 12, 2019 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...koliko postova oko guz'ce.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ništa dok ne organizujemo neko testiranje tvrdoće Šalu na stranu, u četvrtak sam odvezao laganih 3h na motoru bez pauze i moram priznati da mi je bilo malo neudobno. Međutim, u nedelju sam opet vozio sat vremena, pa pauza, i onda još 3h bez pauze i nisam imao ni najmanji problem, kao da se guzica već navikla. Dare, a da nisi menjao pantalone između tih perioda kad je neudobno i kad nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 12, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: ...koliko postova oko guz'ce.... Sve buljaši voze ove NC-jove 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16175 Napisano Mart 12, 2019 Integrisan, 9344 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Nemanja NC750XD je napisao: @ProMaster kaže 4,5 dana da se veka Ne bi se kladio, pre racunaj 2-3 nedelje da ce trajati. Pre 7 sati, .milke. je napisao: Dare, a da nisi menjao pantalone između tih perioda kad je neudobno i kad nije? NJet matori, dal vozio u moto ili enter isti mi djavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2019 at 12:58 AM, Alexa90 said: Bio neki plavi NC danas na putu od Karlovaca ka Indjiji Aahhh mozda ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3/5/2019 at 1:30 AM, Luighi034 said: Bit će i Akrapovič uskoro, nadam se, ali ona turbulencija me ubi. Stvar resena. Ivan pravio i odlicno radi. Jeftinije od brand aftermarket vizira. Ima nekoliko osnovnih modela i svaki moze da se radi custom uz dogovor na licu mesta..povisi, snizi, sire, uze, iskrivi tamo ispravi ovamo.. Posto je vizir pored sedista druga katastrofa stvar na NC-u, ovo je moja iskrena preporuka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis pa ako je dve tri nedelje, onda da ja izdržim pa da mu šaljem na zimu, odmor mi od 20.maja a ne planiram da sedim gajbi bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Arakis said: ...koliko postova oko guz'ce.... Posto smo guz'ce obradili, da predjemo malo i na muda..da izvinete. Kao bivsi bicikista naslusao sam se raznih prica koje sam kasnije potvrdio i kroz medicinu. Profi biciklisti cesto oboljevaju dole..najcesce zamru zvoncici, poremeti se plodnost pa kanceri.. Razlog je stalni pritisak i prekid dotoka tj protoka krvi. Setite se kad vam utrne ruka ili noga do cega dolazi. Prosto tkivo se hrani na taj nacin, a ako prekidom dotoka krvi sprecite da se hrani, dolazi do odumiranja ili mutacija. Nkje to samo stvar komfora. Shvatite ozbiljno tu stvar. Ista stvar kao i sa generalno sedecim kancelwrijskim poslovima. Potrebno je cesce ustajanje, razmrdavanje, citaj razmudavanje itd itd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16175 Napisano Mart 13, 2019 Integrisan, 9344 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Ferty_ Dobro je Ivan uradio, vidim da je gornji deo siri, kakva je situacija sa donjim delom, koliko je siri od fabrickog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 13, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dare jel'kod tebe ne udaraju štitnici ruku u vizir kada namotaš pun lijevo/desno? P.S. pregledaj sada FB od ovog doktora iz Niša. Kakav gospodin, dizajn i izrada ćao zdravo... Imal'ko viška sjedalo da kupim pa da mu pošaljem da ga raskupusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 13, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo za nedelju da dogovaramo neku vožnju? Deluje da će biti prijatno... Ovo oko sedenja mislim da je najpre stvar navike, ako se izuzmu zdravstveni problemi koje je kolega naveo. Kod mene je dosta drugačije sedenje i problema sam imao samo prilikom prve duže vožnje. Nastojim da svakih 10km protresem barem jednu ruku, a na 20km da ustanem 2 sekunde.Meni je veći problem što mi je leti vruće, pa sam kupio na aliju neku mrežu koju još nisam isprobao i koja bi trebala da omogući malo provetravanje. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend na Kosovu, pa ne mogu a vrlo bih rado vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Mart 13, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za vožnju u nedelju. Možda malo dolinom Nere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16175 Napisano Mart 13, 2019 Integrisan, 9344 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, GuMi5 je napisao: Dare jel'kod tebe ne udaraju štitnici ruku u vizir kada namotaš pun lijevo/desno? Upravo zbog toga pitah za sirinu jer mi deluje da bi kacilo u kombinaciji sa stitnicima ruku. NC svakako ima mali ajnslag, dal dao pun levi il desni....nema kacenja, prostora ima taman toliko koliko treba. Sto's voznje tice, subotu ne mogu nikako dok u nedelju mozda..... pratim situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 13, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za vožnju u nedelju. Možda malo dolinom Nere?Jel to Rumunija?U principu mi je svejedno. Mislio sam malo po Srbiji da se uvozamo, a ni dan nije predugačak, mada vidim da ste već obišli to po lokalu... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bem mu sunce pa sad ocu da izgorim što nisam tu A baš bi išao u Rumuniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Mart 13, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jeste dan kraći ali se u nedelju pomera sat. Može bilo gde, Rudnik, Dunav, Drina, pastrmka kod Velikog Buka... Samo da se vozi. Doduše, nisam siguran za pomeranje sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16175 Napisano Mart 13, 2019 Integrisan, 9344 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije RO jos za voznju, mislim da su jos pod snegom...... Suncana Reka bi dobro dosla, Valjevo - Loznica, tihhhh koja milina za voznju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 14, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Satelis said: @Ferty_ Dobro je Ivan uradio, vidim da je gornji deo siri, kakva je situacija sa donjim delom, koliko je siri od fabrickog? U svakom delu je novi vizir vecih dimenzija. Svakako na dva mm su ogledala kad se namota levo ili desno, ali sam nesto budzio, stavljao gumice ispod srafova da bih dobio malo udaljenje i prostor tu. Slikacu pa cu okaciti. Ako treba za stitnike ruku (vec sam gledao sa Milketom) najverovatnije bi trebale neke modifikacije. Zavisi koji su stitnici. Ili tu da se usece vizir ili na stitnicima oni krajevi najblizi da se secnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...