NebojsaG 47 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Bog te vido, ovo ko u kokpitu nekog borbenog aviona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo Dare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka ti čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Januar 12, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan motorce ko bombonce,svaka cast dare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Januar 12, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, podelih sve + za danasnji dan, nemam vise ni jedan i da znate da nije jos gotovo, poslusao prvo Petra pa posle i Milana za farbanje tj prikrivanje nereda kako rece...... ostalo je povezivanje ovaj mali adapter pretvarac zna da zvekne, neka slike zatrebace al ako crkne sila nek ostane zapisano slovo DC 5V 1.5A poslusao Milana al nisam farbao vec instal. provukao kroz otvor na desnoj strani pa provukao iza ins. table da ide ka levoj strani pa tu ne moze proci od table, za malo fali, pa me jebe ona mala budza vrti tam, vrti vam i onda odlucim da ga malo razgolitim, nema druge muka mi od rasklapanja.....obe gornje plastike dole ins. tabla se drzi na 3 krstak srafa taman da stavim 12K predjenih pa ondak malo razgrnem plastiku ispod ins. table i naprskam dzek napajanja navia ne bi li provukao instalaciju kud fabricka ide (sad se nece ic nista videti ) klik vezica, oslobodio pripremljeno napajanje, spustio zicke zarad povezivanja sad Milane jabuko sa grane, izgleda ovako, nadam se da je ispunjeno ocekivano skinuo stari nosac sa kormana i osta mi da stegnem strafove na 22Nm U principu prica se ovde zavrsava, mojim ludorijama dosao je kraj. Napisacu sta je sve odradjeno od prednjeg do zadnjeg tocka uz cenu delova i jedva cekam da grane sunce, vozi mi se u pm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće da crkne taj pretvarač za navigaciju,Onaj što smo skinuli kod mene,sa moje navigacije,je popravljen i čeka da se vrati.Kad sam ga otvorio,ima jedan namotaj,na kom mislim da je bio hladan lem.Dao ga drugaru,koji je odneo kod svog drugara,I popravio.kaže mi da je stavio jače komponente i da ne bi trebalo da se ponovo desi.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Januar 13, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dare, ovo više nije NC-750 već NCC-1701. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je neko od kolega video ovo, ali nije na odmet podeliti sa ostalima. Kazu - posle 50k km kao da je upravo izasla iz fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam otvarao, znam da ima neki španski i nemački video... Samo pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Januar 13, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Krmco Ima tih adaptera da se nadju kod nas, kupim jedan nek cuti u tank torbi za rezervu. @dragan_alumiroi Hvala Dragance, kroio sam ga prema svojoj meri i ono sto bi jos uradio su 4 stvari. 1. Foot rest neki dobar, rasklopiv da nije primetan da ide na crash bar. Kad sam duze u sedlu levo koleno opasno burgija, operisano je ali ne da trpi dugo savijen polozaj. 2. Nalepnice za bocne kofere, na sivoj plastici dobro bi dosla neka fluo varijanta - gledao sam Lazar sto pravi i ova varijanta nije losa silueta motora i umesto BMW da pise Honda power of dream recimo - ova mi je malo presarena - ova mi je favorit, diskretna i ne previse upadljiva 3. Temperatura motora, bas glupo sto nisu stavili pokazivac temp. motora vec samo lampica upozorenja kad je vec kasno ili ti kad se agregat pregreje. Mislim tesko da ce se pregrejati ali lako se moze desiti, da ne moze postici radnu temperaturu jer termostat nece trajati doveka. Voznja motocikla nikako nije dobra van opsega radne temperature a to ne mozes pratiti kad nemas skalu (analognu ili digitalnu nebitno). 4. Kada dodje vreme za zamenu koc. plocica, obavzno cu promeniti creva, izbacujem fabriku i stavljam teflonska + zamena koc. poluge. Od prvog dana ne svidja mi se kako se ponasa rucica, mekana previse. @saxomofon Gledao sam poodavno taj klip..... na 50K je tek nalegla na svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, saxomofon je napisao: Verovatno je neko od kolega video ovo, ali nije na odmet podeliti sa ostalima. Kazu - posle 50k km kao da je upravo izasla iz fabrike. Video, ali uopšte nije merodavno. Honda radi 50K review Hondinog motocikla - naravno da će sve biti savršeno. Bilo bi zabavno kada bi neko odradio nezavisni, neplaćeni test. I ja ne sumnjam da motor zaista jeste odličan, samo je taj video 5:43 Honda marketinga. Ono što uliva poverenje jesu snimci Japanca koji gura preko 250K km na NC-u (snimak kada je bio na 200K), kao i mnogih drugih koji su prešli 100K km i imaju uglavnom samo redovna servisiranja i zamene potrošnih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12875 Napisano Januar 13, 2019 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to nikakve kilometraze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 13, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa možda za ovu cenovnu kategoriju ipak jesu ozbiljne kilometraže?Ne oslanja se na neku tradiciju prethodnika kao Afrika ili GS. Mada, Honda ima tradiciju najvećeg svetskog proizvođača motocikala. Nisam neki Hondista niti sam ikada vozio nešto japansko ranije, ali vidim da u USA ima reputaciju nepoderivih vozila.Sa druge strane, utvrdili smo da većina nas ima problema sa lančićem koji su greškom ugradili računajući na skromnu snagu. Kolega je konstatovao neke nedostatke kočnica i konkretan problem sa kočnicama kod mene. Na stranom forumu ima opisan npr. čudan problem sa diznama na relativno novom motoru koji dovodi do neobičnih vibracija itd. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12875 Napisano Januar 13, 2019 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, 50000 ljudi ozbiljni pređu biciklama a ne motociklima... Svojevremeno dok sam vozio ER5 imali smo mini forum od nekih engleza. Jedan od njih je vlasnik kurirske službe, imali su jedan primerak sa preko 100000 milja, Deaville 650 sa takođe šestocifrenom kilometražom. Ima i dosta Stromova 650 sa velikom kilometražom, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte zezati sa tim oko km, prodao sam prošle zime jednocilindraša (maxi 500cc) sa 117.000km, i to je što znamo, a ko zna koliko je vraćeno. Sadašnji SW ima na satu 67.000, i tek se zagrevamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Januar 14, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, X8 Vračar je napisao: Sa druge strane, utvrdili smo da većina nas ima problema sa lančićem koji su greškom ugradili računajući na skromnu snagu. Kolega je konstatovao neke nedostatke kočnica i konkretan problem sa kočnicama kod mene. Na stranom forumu ima opisan npr. čudan problem sa diznama na relativno novom motoru koji dovodi do neobičnih vibracija itd. Ne znam sto mislis da je lanac problematican, moj je izgurao 32K i to nisam vodio racuna tj podmazivac lanca mi je bio skroz smanjen (na 1) sa protokom ulja da mi ne bi felgu prljao (budala ja). Da sam drzao na 3 (skala je od 1 do 10) kako je preporuceno, sigurno bi vecu km napravio. Sta se kod tebe zbilo sa prednjom kocnicom, zasto je "blokirao" pr. tocak (visak koc. tecnosti u posudi cilindra)? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 14, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se bavio time od onda, mislim da nisam ni vozio mnogo... Mada može biti višak jer sam sam menjao ulje letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Januar 14, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne da nisi trebao voziti mnogo, vec nisi trebao ni malo. Sad vec skoro da sam siguran da ti se to desava zbog viska kocione tecnosti i znaj da si sprlio ferode na plocicama. Pregrevanjem menjaju strukturu tj postaju tvrdje = slabije koce, brze trosi disk...... taman sredi sve kako dolikuje dok nije pocela sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona počinje u sredu i traje bar do subote ako prognoza ne ispali, pa ako će još neko da overi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Nemanja NC750XD je napisao: Sezona počinje u sredu i traje bar do subote ako prognoza ne ispali, pa ako će još neko da overi Дај брзо неки доказ за те тврдње, да знам да увезујем оне жице што висе с моје мале. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sreda do 5 stepeni nije mogla da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan To je to! Samo što radim... Ali uspeću bar da odem da kupim klopu, npr. burek sa kolenicom u Pančevu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Radim i ja, i to drugu, ali cu malo da zabusavam dok je sunce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan I planiram do Ralje na palačinke, pa ako je neko rad da se pridruži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...