godovic 926 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 150cm najmanje. Uostalom imaš metar pa razvuci.Zvuci glupo, znam, ali ovo mi je prvi motor, pre toga su bili skuteri, a motor josh nije stigao kuci, pa ne mogu da procenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 3, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Neko je već radio garažu prema NC-u, pa će se javiti valjda.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Novembar 3, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto je NC na putu, a ja treba da prepravim garaznu vratu, zamolio bih vas da mi preporucite koliko shiroka ulazna vrata je dovoljna kad bi gurao motor - znaci da stojim pored njega. Motor je shirok 87cm, ja sam prosecan balkanac 173/80kg To ti je bez stitnika ruku, sad merih.....93cm ide sirina sa stitnicima ili ti kao što Alekre reče, 150cm minimum da bi "komotno" prošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam imao istu rabotu. Najsira vrata koja sam nasao dvokrilna su 160. Uzeo sam 140 i ide, ali moram da manevrisem. Bitan detalj je da nemam dubinu prostorije vec mi ne po sirini garazni prostor kao mali hodnik pa moram po dijagonali i bali dih 20cm za malo vise srece :D Ako imas dubinu prostorije komotno ces proci. Ali ispod 140 nemoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogile 2 Napisano Novembar 3, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: beverly 300 tourer Prijavi odgovor kao problematičan Vidim par NC kod malog hrasta ako su ortaci sa foruma prijatnoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Doktor Ohrid 2 Napisano Novembar 6, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: ohrid makedonija Motocikl: honda nc 750x 2015 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz Ohrida Makedonija imam honda nc 750 x 2015 godine do sada sam presao za tri godina i dva meseci 60 000 i to uglavnom sa suprugom prezadovoljam sam mala potrosnja lesan za voznju zadnjih 2000 km kao da je voznja dosta tvrda a gume menjam svake godine dunlop kao sto sam kupio motor sta treba da se proveri . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 6, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu prednje pločice da se zamene bez skidanja klješta sa viljuške ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 6, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne, moraju se skinuti da bi se izvukla opruga. Svakako skidanje je vrlo jednostavno, odvijaju se samo dva srafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 6, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Tnx, tako mi je i delovala ta opruga... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Novembar 6, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra bi trebalo da stigne, do tada......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Novembar 7, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel si dogovorio da menja oblik sedišta ili samo ubaci gel? Primaš goste na pregled sedišta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 7, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, Darko. Lepse za NC skoro nisam video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Novembar 7, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Seo, otisao za Nis, dogovorio sa Ivicom sta i kako zelim. Dosao kuci, malko crtao markerom po sedistu, skinuo i poslao....ende, sad cekam da stigne. evo jos koja slicica Bice jos koja al na motoru, vcrs najverovatnije. Sad moram ici sklapati jednog SW-a, podosta posla me ceka tako da druzba moze sutra-prekosutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sediste...... sa donje strane izlazi kabal od grejaca Instalaciju nisam povezao, to cu uraditi nekom prilikom zbog manjka slobodnog vremena. Kakav je dojam u voznji.......... jos uvek ne znam, kratko sam ga probao i za sada jedino sto mogu reci da je drugaciji polozaj sedenja, ne znam kako bi opisao, nesto slicno pravom sedlu. U subotu ce biti voznja do Ostvice pa taman da testiram gde sam sa guzzcom po tom pitanju...... uzdravlje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1610 Napisano Novembar 8, 2018 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde narandzasto na crveno Vidimo se u subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Vlajko valjda, neki kašalj me vata sve mu hebem, mora domaća da radi nema druge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Novembar 8, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Opasno leglo sediste. Tesko moze da bude losije sto se tice udobnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 8, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, a valjda taj čovek iskustvo zna da pogodi oblik i da ne bude predebelo. Vidi za subotu da ipak priključiš to na napajanje, barem privremeno Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Novembar 8, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fala momci fala Ne pada mi na pamet da prckam bilo sta oko zica, prikljucaka, relea, instalacije....... preko glave mi je doslo u zadnjih nekoliko dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zelis reci da ti je zadalo odredjenu vrstu glavobolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano Novembar 9, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste je prelepo a verujem i udobnije nego fabricko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Novembar 9, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo, rano je da iznesem mišljenje o udobnosti ali da je drugačije sedenje to jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sličica sa Rudnika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 22.10.2018. at 22:32, Satelis je napisao: Opanci kad dodju za zamenu, zastiti lezajeve prednjeg tocka i zameniti dampere zadnjeg tocka i toj bi bilo toj, za sad Damperi poručeni sa neta, za par dana su stigli kod nas, sada su u statusu "za carinjenje". Valjda neće cariniti paket koji sa poštarinom vredi ispod 50 evropskih... https://www.wemoto.com/bikes/honda/nc_750_xd_dct/17/picture/cush_drive_rubber_set_by_schuring Za nekoliko dana bi trebalo da budu i gume, pa kreće jebada sa zamenom bez cent. štendera Prošli no name vulkanizer mi je to katastrofalno odradio (vidim i sitne ogrebotine na prednjoj felni, verovatno od pajsera, a i damperi nisu bili postavljeni kako treba), tako da sad moram malo da povedem računa... Dare, ako budeš raspoložen za avanturu... Postoji i opcija da ja podignem motorče viljuškarom na poslu, ali bih onda gledao da sve završim u što kraćem roku da ne stoji mučenica podignuta dugo. Inače, danas smo imali peh kad smo prošli pored tek zgaženog velikog pseta kod Ljiga, pa je bilo ostataka slomljene plastike po putu... Rezultat: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za viljuškar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...