sreckovicrobert 9 Napisano Maj 31 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, N.F.S. said: E tu ne mogu pomoci, na poklon sam ga od drugara dobio. Ovaj sada sto sam montirao ima na aliju oko 2000din kosta, 4500 din na kp oglasima ako hoces odmah. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Da pomognem malo: https://www.aliexpress.com/item/1005005475903118.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.99.749e1802W1iHdU a toplo preporucujem i https://www.aliexpress.com/item/1005005041514224.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.94.749e1802W1iHdU kao i Page Not Found - Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Maj 31 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji sam prepravio za gsx650f je marke "Barracuda", taj je naziv je imao na sebi pre nego sto sam ga ofarbao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2489 Napisano Maj 31 ODUSTO OD DIJETE, 2612 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Poručiooooo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1217 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Satelis je napisao: Odličan blatobran, jedan takav bi i meni trebao. Kod mene je prva izvedba što ide na velku pvc traku, bezveze skroz ali radi funkciju. Taj tvoj je produžen i zaklanja celu viljušku. Ovaj se naslanja na viljušku sa gornje strane i nabija prljavštinu na viljušku plus bušiš lancobran. Ako nije mnogo labavo to sa vezicom onda je tvoj bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 129 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/25/2024 at 4:53 AM, Satelis said: Da naucimo nesto novo il da se podsetimo starog..... Pre neki dan uradih servis, krenuo po delove, ladan jos uvek motor i tap samo mi se ugasi u voznji, tacnije stajao sam iza automobila i kako sam dao gas tako se motor ugasio, izbacio menjac u N i to je to. Upalio normalno, zavrsio sta sam imao za taj dan i sad da sredim gospodju moju. Zbivanje se desilo zbog loseg stanje baterije. Bakterija je stavljena pocetkom 2019-te godine tako da je puna kapa s'obzirom da je odradila 5 punih sezona. bitno.... demontaza, skida se uvek prvo - klema full gelski akumulator, osetno tezi od Exide bitno.... montaza, uvek prvo + klemu staviti i kljucem posle srafcigera dotegnuti Podsecam da NC ne trpi losu bateriju, nikako i nikad.... proverite stanje da ne bude sra*e Posle ide Milketova makina sa 120.000km predjena pa da i tu saznamo nesto pametno po mogucstvu. NFS Meni je favorit crno-belo sediste, ne zbog boje vec zbog oblika...msm da je ubodeno bas kako treba. @Satelis Gde si kupio ovaj Fulbat gel i koja mu je cena? Meni se slicno desilo, vozio se po gradu, stajao vise puta, palio bez problema. Pre nego sto sam krenuo kuci svratim na pumpu da sipam gorivo, natocim, platim, i da upalim, samo caknu i to je to, kao da je aku skroz prazan. Sacekam 5 minuta, probam opet i isto. Samo ga odguram na parking, odem po auto, skinem, napunim i upali. To je bilo pre nekih mesec i po dana. Vozio se svaki dan, i sada pre nedelju dana desi mi se skoro isto. Sacekao 2 minuta i onda upali. Honda je 2021, fabricki Yuasa u njemu, ali verovatno nije odrzavan preko zime, ne znam. Porucio sam bratu da mi uzme onaj digitalni tester sa opterecenjem, 50E na Amazonu, neka ima, Ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jun 1 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam od Bokija (Yulucas), Luka mi je doneo par komada Exide, Banner i Fulbat jos jedan ovakav ful gelski. Zavrti jače od agm kad se pali Nisam ga platio još, cenim da ce biti slicne cene kao agm (oko 6.500din).... javim. Yuasa je skupo sranje odavno postala, crkla mi posle 2.5 sezone, Exide je gurao 5, Fulbatica ide sad na testu, cenim da će biti dobra priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 1 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrabac moj 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 2 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo u Jagodini vrabac i ja druga @Bojan_Jgd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2530 Napisano Jun 2 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce ostati malo duze u tvom vlasnistvu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 2 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu se nisam jeftinije vozio! Sediste kada sredim bice top.... Nisam je ni uzeo zbog takve potrosnje ali za ne poverovati! Kg-Sokobanja i nazad (idem bar dva puta nedeljno) ima oko 300km ukupno, danas sam evo, od cepa do cepa za ceo krug usuo goriva za 1700din! Kada preticem to odradim u trecem i cetvrtom stepenu prenosa i super ( u pocetku sam, po navici, samo dodavao gas u petoj ili sestoj brzini). I stojimo kraj puta tako u Jagodini Bojan i ja, prolazio sam tuda pa se nasli :D, gledamo njegovu masinu kad krajem oka spazim krupnog momka na crnom coperu kako nam se priblizava, krenem ja da vicem, pojurim ga! Nije jasno Bojanu sta se desava, moram ga zaustaviti tako da ne skrene u levo! Staje momak (Vidim Ja tablice) i on u cudu Vozis se rekoh sa otvorenim bocnim stenderom, sreca u levo nisi skretao, cudi se i on, pokazuje mi sigurnosni dzek raskopcan... Ne gasite to, ovaj je u sorcu i majci mogao da se oguli samo tako! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano Jun 2 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kako je samo vide da je otvorena Lika je smorilo da mu se gasi motor kada spušta ćopavca dok je u brzini pa je lagano to rešio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12449 Napisano Jun 2 Ne silazi, 7278 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Opasne stvari. Baš sam skoro izgrdio drugara jer nije lepo montirao ćopavu pa sam mu sve prepakovao ponovo da mu radi prekidač. Svakome se desi, jednom pa makar i u tri sezone da mu se motor ugasi. Šta koji đavo i onda pogledaš, ostala ćopka. Nije pitanje da li će se desiti, već kada. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Jun 3 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se da je naš @zika56 pre neku godinu napisao da je njegov poznanik iz Aleksinca na nekom R-u poginuo baš zbog spuštene ćopave a isključenog prekidača... Pamet u glavu, život nema reprizu. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 3 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je jos i brzo vozio, morao sam da ga zaustavim a tako da ne krene u levo! Akcija je bila uspesna srecom, pozdravismo se i odmah sam ga pitao zasto mu prekidac sigurnosni ne radi, pokaza mi covek raskacen dzek... Ceo sam se najezio kada sam otvoren stender video, prekinuo razgovor sa Bojanom u sekundi i delovanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 3 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... slika na prethodnoj strani nije jasna, sa telefona sam poslao dok sam kraj puta stajao. Evo jasnija Vrabac! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 3 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Baš je dobra ova siva boja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 3 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam uklopio, i oprema je u tonu Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jun 3 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem svoje iskustvo vezano za prekidač ćope. Riknuo mi daljinac za otvaranje vrata na poslu, mrzelo me je da opet palim motor nakon što otvorim kapiju kod kuće, isti klinac i do trafike. Rešim da prespojim ispravan prekidač, pazicu, neće se desiti da zaboravim ....al kur moj. Jedan dan se desilo, nisam sklopio ćopu a krenuo sam od kuće na gore. Ko je bio do mene, zna da mi je ležeći na manje od 50m.... kako me je bacio desno, sreća mala brzina bila pa se nije ništa desilo i ako je borba bila da ne padnem. Glovo, Volt mopedi .... kod dosta njih vidim da su prekidači eleminisani, nek im je Bog u pomoći. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 4 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je jedan od njih ...srecom do sada nije imao problem...sve do jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 4 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan 20tak dana godisnjeg...za to vreme,honda zarasla na ulici. Napalo i zelenilo,a i puẓ̌! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 142 Napisano Jun 7 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Završeni radovi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1026 Napisano Jun 8 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde je sivi soko završio. Ja sam oduševljen, doterao ga pre dva dana iz Kg, danas montirao kuferče. S obzirom da vozim Hondu Jazz čiji je agregat prepolovljen i turen u ovu lepoticu, mogu da primetim sličnosti, uglađen i tih rad. Očekivanja su da me uvek dovede tamo gde se zaputim, nisam zahtevan i mislim da je ovo prava mera. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... poznata mi je ta Honda Uzivaj druze i budi bezbedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 8 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E da! Odgovra li ti vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1359 Napisano Jun 8 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, vucko23 je napisao: Evo gde je sivi soko završio. Ja sam oduševljen, doterao ga pre dva dana iz Kg, danas montirao kuferče. Mislim da si napokon našao motor za sebe. Čak i onaj CB500X nisi trebao prodavati nego pustiti da se polako navikneš na njega. Sad se polako druži i upoznavaj sa ovim drugom i uživaj. Samo polako. Sretno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...