Gorkis 23 Napisano Mart 14, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kursulla, Dare, hvala vam na odgovorima. NC750XD je 2014.god. Vožač je bila žena, pa je motor spušten 2cm ( ista priča kao i nekadašnja @Lucky George-ova švabica). Trenutno je na prodaju, a ako se ne proda u narednih mesec dana, vratiću ga na fabričku visinu i voziti, jer je moj manuelni NC od juče našao novog vlasnika. Nek mu je sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorkis 23 Napisano Mart 14, 2023 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Satelis je napisao: Mislim da nećeš to Igore naći u temi. Ne mogu tvrditi ali dimenzija nema koliko se sećam. Dimenziju jedino da ti neko premeri ili da sam izmeris na nekom od 3 ili 4 komada koliko ih imaš. Pravio sam po S modelu dogove ali to ti ne igra ulogu. Da, čitao sam o tvojim utiscima o S dogovima. Nema 3-4 komada. Ima još jedan DCT ,,u komšiluku'', pa ću na njemu da izmerim dogove. Hvala još jednom. Promenio Mart 14, 2023 član Gorkis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Mart 14, 2023 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je trazio kosku, ovo je od starijeg 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorkis 23 Napisano Mart 14, 2023 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, komšija Vule (Muljaz). Svet je baš mali. Odrasli zajedno, prve motore (Tori, Automatik, MZ ...) zajedno vozili, a ne prepoznajemo profile na BJB. Ima tome mnogo godina. Promenio Mart 14, 2023 član Gorkis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Mart 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da se prepoznate kad si ti "gorak" ...a on "mulja" nešto 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Mart 14, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, pazario sam 750, al 2022, jel smem da se upišem u ovu temu kapiram da nisu toliko različiti, a vidim ovde je žurka opasna. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 14, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Skittles said: jel smem da se upišem u ovu temu Ako smeš, ti se upiši. Tvrde pojedini naučnici da ni Integra nijie isti motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Mart 14, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan e pa upisujem se onda, uzeo plavi za dečake, manuelni, sutra po papire, pa nadam se u četvrtak/petak da imam tablicu i da ga dovozim kući pa kačim fotke. kad se oporavim, planiram sedište, kreš bar, risere za korman, vizir... viđao sam neke baš male givi torbice koje idu na poklopac od frunka, zna neko model? izgleda kao da mogu samo kondomi da stanu u nju, al za toliko mi i treba. ne volim glomazne tank torbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Skittles said: e pa upisujem se onda, uzeo plavi za dečake, manuelni, sutra po papire, pa nadam se u četvrtak/petak da imam tablicu i da ga dovozim kući pa kačim fotke. kad se oporavim, planiram sedište, kreš bar, risere za korman, vizir... viđao sam neke baš male givi torbice koje idu na poklopac od frunka, zna neko model? izgleda kao da mogu samo kondomi da stanu u nju, al za toliko mi i treba. ne volim glomazne tank torbe. Za sta bi koristio tu torbicu? Mislim, imas frunk, pa ne kapiram čemu torbica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Mart 14, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pa za kondome, da ne kopam po frunku. jel menjao neko fuzastere, spuštao, proširivao? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako je model RH09 (2021-) ne može ti ni Dragan Dzajic ni Albert Anstajn pomoći sa tanktorbom. Ima možda jedan model čini mi se swmotech skup ko srebro i on je na one vakumske držače Ne može magnet ne može kais, poklopac neravan...katastrofa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2549 Napisano Mart 14, 2023 Drug član, 1500 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke kolega. Koliko je izasla cena novog, a 2022 god? Zato sto su stari 3-4 godine skuplji od novog, a ti kupio bez da cekas. Znaci, moze da se kupi novi. Cemu onda onolike cene polovnih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Mart 14, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E pa, ne znam dal može bez čekanja. Ja sam imao dojavu da je neko odustao od tog 2022 modela, pa su mi i dali popust, ali to je bilo to, nisam mogao da biram ni boju ni menjač. Tako da, one time deal je bio, i ne znam koliko je kao takav relevantan. Ja sam gledao polovne 2017 koji su bili 6.4-6.8 a ovaj me izašao hiljadu više, i mislim da vredi svaki dinar jer za iljadu evra dobiti bilo šta od navedenog vredi - traction control, prvi vlasnik, nekoliko desetina hiljada km manje, i 5 godina mlađi (ili 6 ne znam kako se računa)... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2549 Napisano Mart 14, 2023 Drug član, 1500 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Skittles je napisao: prvi vlasnik, nekoliko desetina hiljada km manje, i 5 godina mlađi (ili 6 ne znam kako se računa)... Ovo najvise vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Limeni67 said: Ako je model RH09 (2021-) ne može ti ni Dragan Dzajic ni Albert Anstajn pomoći sa tanktorbom. Ima možda jedan model čini mi se swmotech skup ko srebro i on je na one vakumske držače Ne može magnet ne može kais, poklopac neravan...katastrofa Morace kondome po dzepovima da nosi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nervira što ako na brzinu hocu nesto iz frunk (vodu, naocare na semaforu...), moram da gasim motor, vadim kljuc.... Pa sam mislio da odradim kopiju kljuca samo za frunk. I da ga držim u bravi dok vozim... Da li je neko vec radio kopiju kljuca za tu namenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Mart 14, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Skittles je napisao: Ovaj, pazario sam 750, al 2022, jel smem da se upišem u ovu temu kapiram da nisu toliko različiti, a vidim ovde je žurka opasna. da bi se upisao (zajedno sa @DaliborBP) mora castis kafu, ene eNCejasa forumasa Divljakovac moze Vinogradi moze u sto imaju kolac dobar 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Mart 14, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Mene nervira što ako na brzinu hocu nesto iz frunk (vodu, naocare na semaforu...), moram da gasim motor, vadim kljuc.... Pa sam mislio da odradim kopiju kljuca samo za frunk. I da ga držim u bravi dok vozim... Da li je neko vec radio kopiju kljuca za tu namenu?Uradio ja, kupio na Aliju blanko i odneo kod Ristica u Zemun da narezu.Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 14, 2023 BJB Maxi scooter club, 1655 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovde dobrih kolaca...Kad se krene na Nordkap,taman mali predah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kursulla je napisao: Mene nervira što ako na brzinu hocu nesto iz frunk (vodu, naocare na semaforu...), moram da gasim motor, vadim kljuc.... Pa sam mislio da odradim kopiju kljuca samo za frunk. I da ga držim u bravi dok vozim... Da li je neko vec radio kopiju kljuca za tu namenu? I meni to smeta i nikako da se naviknem, uvek nesto zaboravim ili mi treba, a motor vec radi, pa gasi, vadi, otklucaj, pali... mozda je resenje duplikat, pa se zakaci sa ostalim kljucevima na onaj privezak koji se razvlaci... Smanjuje se rizik da se zaboravi kljuc u bravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DaliborBP je napisao: Ima i ovde dobrih kolaca...Kad se krene na Nordkap,taman mali predah. Opaaa ide se na Nordkap, a ne zove se Vidim ima nas vise ovde u DE sa istom dijagnozom, mogli bi neki skup organozovati, a ne samo ovi Beogradjani, mamcu im... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Mart 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan NCjaši, imate zanimljivu prodavnicu u Francuskoj, šalju za Srbiju DHL-om, isti sajt ima i za Xadv i AT. Sa leve strane ima padajući meni za izbor NC-a po godinama, Integra je uključena takođe. Ja uveliko listam Xadv sajt NC Shop 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DarkoB said: Vidim ima nas vise ovde u DE sa istom dijagnozom, mogli bi neki skup organozovati, a ne samo ovi Beogradjani, mamcu im... Prilično smo razrudjeni... Mada, bilo bi lepo odvozati ove prevoje po Alpima u nekom dobrom društvu;) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan To sto smo razredjeni je razlog vise za kilometar vise Bilo bi lepo odvozati Schwarzwald, Alpe... ali za pocetak mozemo se naci negde na pola puta da se upoznamo i napravimo neki km zajedno... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles zar ti nisi skoro uzeo TRK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...