Satelis 15872 Napisano Novembar 8, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Justicije je napisao: Rešio sam. Jedna ide na originalno mesto, druga na nosač desnog hladnjaka. Treba da ugradim utičnicu koja mi još nije stigla, pa kad stigne ide kupusanje motora i da se sve završi odjednom. Dobar poSo sto bi rekli , lice na talijanke Pazi samo da svirena ne zakaci nesto oko nje, sem nosaca ne sme imati dodir ni sa cim, podbaci feder sajbnu pod sraf i dobro stegni. Isto vazi i korman kad zakrenes... ne sme imati dodir s'sviraljku. Okaci klip kad mognes da cujemo kao rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 9, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Satelis je napisao: Dobar poSo sto bi rekli , lice na talijanke Pazi samo da svirena ne zakaci nesto oko nje, sem nosaca ne sme imati dodir ni sa cim, podbaci feder sajbnu pod sraf i dobro stegni. Isto vazi i korman kad zakrenes... ne sme imati dodir s'sviraljku. Okaci klip kad mognes da cujemo kao rade. Nisam fotografisao iz pravog ugla, ne dodiruju ništa i naravno da ništa ne kači njih kad se okrene korman do kraja u obe strane. Zato i kažem da mi se posrećilo da ne moram praviti nosače. Pre 17 sati, Savamalac je napisao: Pazljivo pratim sta mi radis od motora. Hahahaha, legendo. Znaš da hoću, ne menjam odnos prema motoru. Kad budeš imao vremena svrati na piće i da vidiš kako sam ti ga upicanio, nemaš ni predstavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2021. at 9:06, ProMaster je napisao: Honda NC 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 750, 2016. godište, Touring, vozilo prešlo 37899 km, Beograd. Cena 5.450 € - Motori - Polovni Automobili Jos jedan u nizu da slika sa oglasa i relano stanje nema veze sa vezom. Oglas tad jesam pogledao ali ne mogu se setiti Opisa bajka, uglavnomsituacija je sledeca. tabla broji... ako joj je verovati Ono sta znam o NC-u: Kupljen je u Tehnodromu ali nije vozen jer se pali lampica EFI, ABS, glavi menjac, blokira, ima i nema mogucnost paljenja. Zamenjeno je ulje u motoru i filter dok f. dct-a nije zamenjen, zam. filter vazduha i zadnje kocione plocice od strane vlasnika. Bio je u Delti, uradjena je dijagnostika..... predocena je zamena senzora neutrala, el. motora menjaca i jos jendog senzora za koji vlasnik zaboravi naziv. Obrisane greske, naucen menjac, predat.... bese Ok narednih 200km i to je to, ugasio se, ostao u 2 brzini, paljenja vise nema. Stigao je slepom, nisam ga mogao probati jer ga tog trenutka nisam mogao ni upaliti. Nakon sto sam odglavio menjac, upalio sam bajk ali i dalje nema probe jer normalno radi 30sec do 1 minuta. Krene da spusta obrtaje, pali i gasi lampu ABS-a, zatrokirao kao da iskljuci 1 cilindar i ugasi se. Ako je u brzini i to se desava, ponovo zaglavi menjac, nema paljenja za razliku ako se desi dok je u N, moze se upaliti ali ne radi dugo. ima je pad na obe strane, polugu treba zameniti nista ozbiljno, spusten je vise nego sto je geknula prvo provera, kleme dobro stegnute nema lapmice P kocnice a i ne radi bas najbolje sama kocnica na kratko sto sam uspeo ispitati.... nije do baterije, ispravan je akumulator bice izbaceni, rasklapanje leve strane ima ugradjenu uticnicu 12V e sto ne volim kad vidim da je kao nogama radjeno isto to samo malko bolje spakovano ovde je sve Ok lanac, lancanik .... hrdje dosta prisutne mene zanima el. motor menjaca neko je vec veslao isecen buzir, bockane zice sredjivanje proba pa montaza mala radi kao doksa primarni porblem je u instalaciji, sekundarni el. motor a dobivena je i lampica P kocnice iz nekog razloga bese odkacen prekidac i matica odvijena moze se pakovati plastike uljezi izbaceni fale zabice (fala kolegi NFS-u) trudimo se da bude fabrika koliko smo u mogucnosti ulje je zamenjeno kao sto rekoh al je nivo blizi minimumu.... dolice se kociona tecnost je bas losa ima taloga zadnji tocak malko glavi zbog prisustva rdje navoj nosaca posude nece da saradjuje nije dobro zameniti plocice ostaviti vodjicu ovako.... ne biva hteo sam sve skinuti, videti sta se desava ali nece da moze selna je pukla a cunak zastopao za cev Nisam hteo dalje dirati da ne bi napravio vecu stetu nego sto jeste. Treba posvetiti paznju, prskati sprej za koroziju, kuckati, grejati svaki sraf, pripremiti selnu cunka, mozda ce i klesta pozadi morati dole pa sve srediti kako treba. amortizer su zreli za rad dok ih nije pojeo rak Antifriz nije zamenjen, fabricki je u njemu, ventile treba prestelovati jer ih je neko izgleda cackao, nije to taj zvuk koji treba biti. Sve u svemu jedan deo posla je odradjen, fali joj paznje....6 hladnih i mokrih km je proslo bez problema sa bagovanjem motora, menjaca, abs-a.... radi pu pu pu da je ne ureknem Ostaje da se obrisu sve greske racunara, pa da se predje na dalje sredjivanje. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao, delovao je motor skroz korektno na slikama, verovatno se neko neiskusan i upecao na to, ne gledajući detalje..Bitno da se opravilo sve!Bas me raduje što DCT nema, sem te sitnice oko el. motora, nekih većih boljki. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Novembar 9, 2021 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je zarđao ovako? Relativno mlad motor da kažem i već urnisan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Kako je zarđao ovako? Relativno mlad motor da kažem i već urnisan Управо... Како га је неко купио а није погледао задњи амортизер или пак ову шелну, ланац... Оволика рђа не може да се не види. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 9, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se da je bio najjeftiniji na oglasima tada. Koroziju na lancu, kočionom klipu i amortizeru skoro svako može da vidi... Sad, moguće da je nešto od toga nastalo u prethodnih mesec dan kod novog vlasnika ako je stajao napolju na kiši ali ne sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, ProMaster je napisao: Bitno da se opravilo sve! Bas me raduje što DCT nema, sem te sitnice oko el. motora, nekih većih boljki. Di sve opravilo, dalko je stanje od toga. Gospodja je osposebljena da moze hodati, do punog galopa ceka je dosta toga, ni gume nisu sjajne. Ima ima bez brigu, kad se gasi a da se pre toga ne izbaci u N, po davanju kontakta (automatski trazi neutral) strada jedna osovinica/sraf i tu nema dalje, mora otvaranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Najbitniji deo jeste, pali, radi, dakle ide.. NOV NOV NoV Ma sve je to uslovljeno vrljavim korišćenjem. Kod tebe na motoru je motoric bio problem i ništa drugo za 60 000km ili koliko već, a i verujem da neće još dugo ništa.Afrike isto 2016. God imaju sličan problem, ono što si okačio video. Ostaju u brzini i slično, ali koliko sam ispratio ništa od toga nije izazvalo neku havariju, što je vrlo pohvalno za Hondicu. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Novembar 9, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan ... a bilo mi krivo što mi se prodao Послато са SM-N980F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Novembar 9, 2021 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan I neko je dao 5 soma za ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 9, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno pitanjce za najvredniju grupu na forumu. Drugar i ja razmišljamo o lancima za zaključavanje. Ja to pre nisam koristio, a on me sad ubedi da imamo to kad idemo zajedno, pogotovo van Srbije. I sad, on inzistira na 2m lanca, kao motor za motor, plus za još neki stub npr. meni to nešto dugačko, šta će mi 2m lanca. Ajde da imamo dva od metar, ne znam. računam, 2m lanca su minimum dva kg. Kakva imate iskustva sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Abus kettingslot 1190/120 11 mm x 120 cm - Fietsslot.nl WWW.FIETSSLOT.NL Dit ABUS kettingslot heeft 11 mm dikke schakels en is ART 4 goedgekeurd. 120 cm lang. Ideaal als bescherming van uw motor, scooter of bromfiets. Duzuna 120cm tezak 3.7kg ?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan I neko je dao 5 soma za ovo?Uzeo ga je po ceni, koliko košta prethodni model, (1000-1500e ispod regularne cene). Do tog novca imaće kompletno spremljen motor..Neka me Darko ispravi, ali neku veliku havariju motor nije imao, uz njegovo iskustvo sa dosadašnjim NC-ovima, relativno je brzo i sigurno povoljnije od Honde rešio problem. Ostaju stvari koje se inače sredjuju kada im dodje vreme, amortizeri, prenos, ventili, kočnice (tečnosti, pločice)..Nije lose prošao, sve u svemu... Samo faktor iznenađenja, čini svoje ...Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U Delti je dobio "predracun" na 45.000din. delovi i rad da se osposobi da normalno pali-radi-ide. Zajeb bi tek nastao jer problem ne bi bio otklonjen, zec ne cuci u tom grmu. Problem je resen + dodatno sta je radjeno (da se sve videti na pr. strani) za vise nego duplo manje od "predracuna" dobivenog iz Delte tako da ima racunicu na svoju stranu. Vlasnik je car, pre neki sat je otisao NC od mene, uspeo je slomiti polugu P kocnice. Nije pritisnuo dugme nakon povlacenja, upirao na dole dok nije pukla. Za koji dan/nedelju nastavljam dalje.... prednji tocak, lezajevi, amorti, antifriz, ventili.... sve pod lupu Radovane Ugradi alarm (s'pejdzer) i uzivaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: Radovane Ugradi alarm (s'pejdzer) i uzivaj. A ja upravo bežim od alarma jer je ovde bila diskusija što alarm radi akumulatoru i na kraju nisam shvatio je li alarm dobo ili loše rešenje. Daj link šta da ugradim i iskreno ću biti srećan ako se može kupiti u Srbiji. Promenio Novembar 9, 2021 član Justicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koji alarm stavis jer jedan moze vuci 2-3mA, dok drugi cepa 15-20mA. Svakako lopov kad dodje i cacka, njega jedino alarm tj zvuk sirene moze oterati. Ovako kad ne pisti ima vremena na pretek da se zanima oko bajka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alarm srce bateriju manje ili vise. Resenje je skriveni prekidac za alarm. Ukljucis ga kada si na putu i parkiras negde, iskljucis ga kada ti stoji kod kuce danima. Oooogromna razlika. Otprilike stalno ON alarm, baterija max 2 nedelje bez paljenja (i riknula je). Mora na punjac, ozivljavanje, ne vergla. OFF alarm, baterija takoreci bez promene posle 2 nedelje 5-10% gore dole. Meci alarm i prekidac i puno si ucinio. Uvek je prva linija odbrane da se dernja. Ako je uporan, toliko bahat lopov da i pored alarma nastavlja da testerise npr lanac, to je vec posebna sorta. Alarmom ga sprecavas da testerise u miru i tisini. Da imam i lancugu koja i te kako vredi, ali je i teska nekoliko kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 10, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Meni je disclock bolje rešenje, možda i napred i nazad. Ako će da ga nose, onda nije ni lanac problem. Mislim da sam već pisao negde, ima yt kanal lockpicking lawyer gde češlja razne brave bez primene sile sečenja i sl. Nigde nije problem ostaviti na 1 dan motor jer ko planira da krade, prvo osmotri gde šta ima. Meni su recimo skinuli difuzor sa vetrobrana čim je prenoći ispred zgrade u BG 3 noći uzastopno. Neko je snimao šta može da uradi prethodnih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 10, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, X8 Vračar said: Meni je disclock bolje rešenje, možda i napred i nazad. Ako će da ga nose, onda nije ni lanac problem. Mislim da sam već pisao negde, ima yt kanal lockpicking lawyer gde češlja razne brave bez primene sile sečenja i sl. Nigde nije problem ostaviti na 1 dan motor jer ko planira da krade, prvo osmotri gde šta ima. Meni su recimo skinuli difuzor sa vetrobrana čim je prenoći ispred zgrade u BG 3 noći uzastopno. Neko je snimao šta može da uradi prethodnih dana. Pa nije bas tako, ako su na motoru dva disclocka na dva tocka sve sto treba je kombi i 2 lika da ga ubace za 30sec. Ako je vezan dobrim lancem onda to dodatno komplikuje stvari njima, dobar lanac moze samo brusilicom da se isece i to po 2-3 min do linku, sto je nekih 5 min secenja (u najboljem slucaju) da ga oslobodi. Mnogo buke i dosta vremena samo da bi ga oslobodio od lanca, plus ako ima i disclock i alarm, pa tek onda nema sta da trazi tu. Plus lanacem uvek mozes da vezes i ortaku motor za motor, da lepse i on spava tako da lanac+disclock > 2x disclock - bilo kad bilo gde Promenio Novembar 10, 2021 član gavrela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Novembar 10, 2021 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Realno, ko u sezoni ne upali motor 2 , 3 nedelje, neka ga vezuje lancima, katancima i neka ga stiti laserskim zracima. Imao sam neki budjavi kineski alarm od 30e, na Versys-u 650, po mesec dana je stajao zimi u ne bas hladnoj prostoriji, ali je palio normalno, A spasao me jednom, da znam. U Bosni, je neki skot pokusao da mi skine drzac za telefon, kako je probao da okrene zakljucan volan, tako se aktivirao alarm, prvo ono kratko, a kasnije kad je probao opet, onda i standarno pistanje, dok sam dosao do prozora, video sam samo coveka koji trceci zamace za cosak. Sutradan kad sam se pakovao, vidim potpuno okrenut nosac, da je imao inbus 4, verovatno ga ne bi zatekao.. Ovo sa skrivenim prekidacem je ok ideja, ako nisi izlapitis kao ja, koji bi to zaboravio ili na on ili na off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 10, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vezan dobrim lancem onda to dodatno komplikuje stvari njima, dobar lanac moze samo brusilicom da se isece i to po 2-3 min do linku, sto je nekih 5 min secenja (u najboljem slucaju) da ga oslobodi.Komplikovanije je naći kombi bez tablica i pouzdanog pomagača nego otvoriti katanac. Samo je ovaj prvi zahtevao više od jednog minuta[/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Novembar 10, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar nije komplikovanije jer to rade uigrane ekipe koje imaju i vozila i ljude. Ne zove lopov ortake ej jesi slobodan sutra uvece da odnesemo jedan pa traze alat, vozilo.. @ProMaster meni je alarm pomogao 1. kad je lik otvarao kofer. Probudi me buka jednom, drugi put kao da jako zapnes kofer i polomio je jednu sarku. Tada je zapistao, skocio sam na terasu i vidim kako vergla na bicikli sa kapuljacom i nervozno se okrece. Nestao je sat digitalni sa kormana. 2. Posmatrao sam lika 15min koji se vrzma kao telefonira, cucne, vadi iz dzepa nozic, sece kanap zadnjeg dela cerade i podize, hvata se za kofer i u tom trenutku alarm pisti, ja se dernjam i izlecem sa palicom. Policija dolazi za par min, uzimaju izjavu, odlaze, krecem da ga nadjem, srecem dvojicu pandura kako cekaju pljeskavicu u obliznjem lokalu. Jedan me.ugleda i bocnu laktom onog drugog i meni se obraca sa ej ne smes da ga bijes sa tim. Samo sam namignuo i pozeleo prijatan obrok. 20m dalje iza coska telefonira lik, vracam se par koraka i vicem pandurima evo gaaa..ovaj pali u Poliku i bez svetala gas, a ovi ostali na pljeskavici. 3. Jos par puta sam na ono prvo pistanje uspevao da ugledam samo noge kako veglaju... Ne znam koliko puta je bilo kada nisam bio tu. Tako da se alarm isplati za prvo odvracanje i te kako. Naravno u kombinaciji sa lancima i katancima je pod obavezno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Novembar 10, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, X8 Vračar said: Komplikovanije je naći kombi bez tablica i pouzdanog pomagača nego otvoriti katanac. Samo je ovaj prvi zahtevao više od jednog minuta Druze, ovo od lockpicking lawyera mozes da okacis macku o rep bukvalno, ovaj skill nema 1% lopova u svetu, a kamoli kod nas. Ti stvarno mislis da npr ekipa koja je toliko ozbiljna da ne moze kombi da nadje, ima skill da otkljuca svaku bravu za 30sec? Pogledao par klipova na YT i kao evo gle kako se otvara sve za 30 sec, vazi matori, evo dodji do mene da otvoris moj lanac ovako i poklonim ti motor. Lopovi togkalibra ne kradu random motore od po par soma eura buraz, to uglavnom rade debili koji ne znaju ni PVC prozor da otvore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 10, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Lopovi togkalibra ne kradu random motore od po par soma eura buraz, to uglavnom rade debili koji ne znaju ni PVC prozor da otvore.1% lopova je ogroman broj, pa se samo nadaj da im ne zapadne za oko. Evo recimo, meni noćas ostala otključana vrata od stana i niko nije ušao, dešavalo mi se i ključ da ostavim u bravi motora ili kofera ali to ne znači ništa. Upravo to hoću da kažem. Zbog par some eur vučete 10kg lanac i katanac koji ne služi ničemu, imate prazan aku i ostalo. Govorilo se o zaštiti na putu, verovatno u inostranstvu, pa je onda veći problem povratka koji bi koštao isto koliko i motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...