Kadezi 1363 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @saxomofon Hvala, hvala druže. Veliki pozdrav Jeleni i tebi. Nadam se da ste dobro i zdravo i da vam je tamo kao što vam je i vino, extra dobro. Drugarica životna saputnica i ja uživamo koliko nam vreme i obaveze dozvoljavaju i jos se navikavamo. Mada, frau nikako ne može da prežali sedište sa SW-a, tako da ce morati nesto da se uradi po pitanju sedista. Ali otom-potom. Za crveno vino nas obavezno upiši a posebno se radujemo druženju sa vama u decembru. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mr_Stefan_Jan je napisao: Odvijes srafove i polugu menjaca, pa onda skines poklopac prednjeg lancanika. Na modelu 2012 i 2016 su nosaci fuzastera isti, pa mozes i levi skinuti, ako zelis, da dobijes bolji prisup. Peres petrolefem i cetkicom, al prvo sa skini naslage prljastine srafcigerom ili cime vec Nemam menjac. Bice jos lakse. Hvala! Promenio Novembar 4, 2021 član Savamalac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dva srafa, grubu prljavstinu skines cime hoces cisto da ne bi trosio puno odmascivaca, takodje i ostatak sta god imas od odmascivaca npr. brake cleaner, cetkica za zube, krpica..sta god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 6, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, ima li neko preporuku gde je kupovao ili link za dobru jaku sirenu? Kupio po preporuci nešto u Barellu, a ona slabija od moje originalne. Unapred se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15837 Napisano Novembar 6, 2021 moto merkat °°, 4985 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj preko relea i direkt sa aku uzeti struju, tada i slabe daju sve od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробај у http://bmbozic.com/, тамо сам узимао раније. Има 2 врсте, обе су јако гласне, али ми делује да је боља она коју сам први пут узео. Не питај која, да знам, не бих се други пут зезнуо Добро, грубо је рећи зезнуо, јер је бар трипут гласнија од наших на моторима, али она прва је била, када засвираш, ови испред имају тикове наредних 3 км. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 6, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Zuba87 je napisao: Пробај у http://bmbozic.com/, тамо сам узимао раније. Има 2 врсте, обе су јако гласне, али ми делује да је боља она коју сам први пут узео. Не питај која, да знам, не бих се други пут зезнуо Добро, грубо је рећи зезнуо, јер је бар трипут гласнија од наших на моторима, али она прва је била, када засвираш, ови испред имају тикове наредних 3 км. Znam ljude lično, sa njihovim ocem Jocom sam baš drugar, sređujemi prikolice. Mislio sam da oni rade kamionski program, 24V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Justicije said: Ekipa, ima li neko preporuku gde je kupovao ili link za dobru jaku sirenu? Kupio po preporuci nešto u Barellu, a ona slabija od moje originalne. Unapred se zahvaljujem. Dovoljno glasno? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Justicije je napisao: Mislio sam da oni rade kamionski program, 24V. Имају и за нас. Мислим да је јача она врста којој је већ реле у кутији. Друга су неке које Пољаци праве, али само сВирене дођу у паковању. Мислим да је тако, питај их, када сте већ добри Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Novembar 7, 2021 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Ferty_ je napisao: Dovoljno glasno? Ti kad zatrubis ,ljudi gledaju dal prelaze prugu... Kao voz da ide Promenio Novembar 7, 2021 član DaliborBP 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas to se i desava. Pesaci skacu kao zecovi, a vozaci cimaju volan jer ne znaju odakle sta.. svirena pravi upgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16450 Napisano Novembar 7, 2021 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam mnoge svirene do sad, misljenja sam da se fabricka lepo i jako cuje. Sa druge strane, bajk sirene imaju specificno drugaciji zvuk od ostalih vozila na drumu. Ako bi nesto menjao po tom pitanju, ugradio bi jos jednu oem svirenu sa druge strane Ranije, dok sam vise bio u autoelektrici,nikad necu zaboraviti cuvene "italijanke" A i B crvene sirene..... kad svirne, bem ti susu kako ramena udaraju u usi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano Novembar 7, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Cuo sam mnoge svirene do sad, misljenja sam da se fabricka lepo Ranije, dok sam vise bio u autoelektrici,nikad necu zaboraviti cuvene "italijanke" A i B crvene sirene..... kad svirne, bem ti susu kako ramena udaraju u usi Nema vise takvih sirena od tristaća...to je stvarno sviralo,ubijalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 7, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Ferty_ je napisao: Dovoljno glasno? Dovoljno. Ako nije teško, napiši šta to imaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno nije mi tesko. Ne mogu ti dati kontakt jer davno sam ugradio. Lik na oglasima prodaje pa pretrazi kup.prodajem i slicne. Dvotonska kopija nautilusa ili soundbomb. Bese oko 25e cini mi se. Imas u mojim ranijim postovima gde sam kacio fotke negde u junu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Ferty_ je napisao: Naravno nije mi tesko. Ne mogu ti dati kontakt jer davno sam ugradio. Lik na oglasima prodaje pa pretrazi kup.prodajem i slicne. Dvotonska kopija nautilusa ili soundbomb. Bese oko 25e cini mi se. Imas u mojim ranijim postovima gde sam kacio fotke negde u junu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Novembar 8, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ga naci pa kontaktiraj preko ovog kanala Rajkooo na youtube jer mi je rekao da je to njegov video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2021. at 8:24, Zuba87 je napisao: Имају и за нас. Мислим да је јача она врста којој је већ реле у кутији. Друга су неке које Пољаци праве, али само сВирене дођу у паковању. Мислим да је тако, питај их, када сте већ добри Kupio u Božiću Hella sa relejem, oko 2600 din su. Bio sam nestrpljiv da ih čujem, povezao onako i direktno na akumulator. Ubijaju. Hvala za savet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 962 Napisano Novembar 8, 2021 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Super, stavi neku sliku ili klip kako cesh da reshish montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, godovic je napisao: Super, stavi neku sliku ili klip kako cesh da reshish montazu. Rešio sam. Jedna ide na originalno mesto, druga na nosač desnog hladnjaka. Treba da ugradim utičnicu koja mi još nije stigla, pa kad stigne ide kupusanje motora i da se sve završi odjednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo pratim sta mi radis od motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16450 Napisano Novembar 8, 2021 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Justicije je napisao: Rešio sam. Jedna ide na originalno mesto, druga na nosač desnog hladnjaka. Treba da ugradim utičnicu koja mi još nije stigla, pa kad stigne ide kupusanje motora i da se sve završi odjednom. Dobar poSo sto bi rekli , lice na talijanke Pazi samo da svirena ne zakaci nesto oko nje, sem nosaca ne sme imati dodir ni sa cim, podbaci feder sajbnu pod sraf i dobro stegni. Isto vazi i korman kad zakrenes... ne sme imati dodir s'sviraljku. Okaci klip kad mognes da cujemo kao rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Novembar 9, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Satelis je napisao: Dobar poSo sto bi rekli , lice na talijanke Pazi samo da svirena ne zakaci nesto oko nje, sem nosaca ne sme imati dodir ni sa cim, podbaci feder sajbnu pod sraf i dobro stegni. Isto vazi i korman kad zakrenes... ne sme imati dodir s'sviraljku. Okaci klip kad mognes da cujemo kao rade. Nisam fotografisao iz pravog ugla, ne dodiruju ništa i naravno da ništa ne kači njih kad se okrene korman do kraja u obe strane. Zato i kažem da mi se posrećilo da ne moram praviti nosače. Pre 17 sati, Savamalac je napisao: Pazljivo pratim sta mi radis od motora. Hahahaha, legendo. Znaš da hoću, ne menjam odnos prema motoru. Kad budeš imao vremena svrati na piće i da vidiš kako sam ti ga upicanio, nemaš ni predstavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16450 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2021. at 9:06, ProMaster je napisao: Honda NC 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 750, 2016. godište, Touring, vozilo prešlo 37899 km, Beograd. Cena 5.450 € - Motori - Polovni Automobili Jos jedan u nizu da slika sa oglasa i relano stanje nema veze sa vezom. Oglas tad jesam pogledao ali ne mogu se setiti Opisa bajka, uglavnomsituacija je sledeca. tabla broji... ako joj je verovati Ono sta znam o NC-u: Kupljen je u Tehnodromu ali nije vozen jer se pali lampica EFI, ABS, glavi menjac, blokira, ima i nema mogucnost paljenja. Zamenjeno je ulje u motoru i filter dok f. dct-a nije zamenjen, zam. filter vazduha i zadnje kocione plocice od strane vlasnika. Bio je u Delti, uradjena je dijagnostika..... predocena je zamena senzora neutrala, el. motora menjaca i jos jendog senzora za koji vlasnik zaboravi naziv. Obrisane greske, naucen menjac, predat.... bese Ok narednih 200km i to je to, ugasio se, ostao u 2 brzini, paljenja vise nema. Stigao je slepom, nisam ga mogao probati jer ga tog trenutka nisam mogao ni upaliti. Nakon sto sam odglavio menjac, upalio sam bajk ali i dalje nema probe jer normalno radi 30sec do 1 minuta. Krene da spusta obrtaje, pali i gasi lampu ABS-a, zatrokirao kao da iskljuci 1 cilindar i ugasi se. Ako je u brzini i to se desava, ponovo zaglavi menjac, nema paljenja za razliku ako se desi dok je u N, moze se upaliti ali ne radi dugo. ima je pad na obe strane, polugu treba zameniti nista ozbiljno, spusten je vise nego sto je geknula prvo provera, kleme dobro stegnute nema lapmice P kocnice a i ne radi bas najbolje sama kocnica na kratko sto sam uspeo ispitati.... nije do baterije, ispravan je akumulator bice izbaceni, rasklapanje leve strane ima ugradjenu uticnicu 12V e sto ne volim kad vidim da je kao nogama radjeno isto to samo malko bolje spakovano ovde je sve Ok lanac, lancanik .... hrdje dosta prisutne mene zanima el. motor menjaca neko je vec veslao isecen buzir, bockane zice sredjivanje proba pa montaza mala radi kao doksa primarni porblem je u instalaciji, sekundarni el. motor a dobivena je i lampica P kocnice iz nekog razloga bese odkacen prekidac i matica odvijena moze se pakovati plastike uljezi izbaceni fale zabice (fala kolegi NFS-u) trudimo se da bude fabrika koliko smo u mogucnosti ulje je zamenjeno kao sto rekoh al je nivo blizi minimumu.... dolice se kociona tecnost je bas losa ima taloga zadnji tocak malko glavi zbog prisustva rdje navoj nosaca posude nece da saradjuje nije dobro zameniti plocice ostaviti vodjicu ovako.... ne biva hteo sam sve skinuti, videti sta se desava ali nece da moze selna je pukla a cunak zastopao za cev Nisam hteo dalje dirati da ne bi napravio vecu stetu nego sto jeste. Treba posvetiti paznju, prskati sprej za koroziju, kuckati, grejati svaki sraf, pripremiti selnu cunka, mozda ce i klesta pozadi morati dole pa sve srediti kako treba. amortizer su zreli za rad dok ih nije pojeo rak Antifriz nije zamenjen, fabricki je u njemu, ventile treba prestelovati jer ih je neko izgleda cackao, nije to taj zvuk koji treba biti. Sve u svemu jedan deo posla je odradjen, fali joj paznje....6 hladnih i mokrih km je proslo bez problema sa bagovanjem motora, menjaca, abs-a.... radi pu pu pu da je ne ureknem Ostaje da se obrisu sve greske racunara, pa da se predje na dalje sredjivanje. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10631 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 2046 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao, delovao je motor skroz korektno na slikama, verovatno se neko neiskusan i upecao na to, ne gledajući detalje..Bitno da se opravilo sve!Bas me raduje što DCT nema, sem te sitnice oko el. motora, nekih većih boljki. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...