Alekre 13205 Napisano Mart 16, 2021 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U suštini dovoljan je petrolej i da podmažete sa SAE90 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 16, 2021 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Vampa je napisao: @Satelis svaki put se odusevim detaljima i pedantnosti tvog servisiranja. svaka cast. znam da ima neka tema oko ciscenja lanca ali hteo bih da pitam da li mu šteti ako se pere brake cleaner-om. i sijalice na amazon nisam nasao led tj. ima osram koje su 120€ a to mi se bas i ne daje za sijalice. narucio sam neke obicne philips white vision pa da vidimo Hvala, trudimo se koliko smo u mogucno's Gagi ti je vec dao odgovor.... cetka, cantra, petrolej i pokret pikasa po lancu dok se ne zacakli. Odmah brisanje/susenje pa nauljivanje menjackim, obrnes koji krug da provrti. Kad je lanac loseg stanja, nakon detaljnog ciscenja i podmazivanja pa zatim i odvozanog kraceg kruga, valjalo bi isti proveriti jer se gotovo uvek "popusti" tj hod izadje iz tolerancije. Za led sijalice to je mnogo para. Sasvim pristojni kompleti mogu se uzeti za 25-50e. Pre 9 sati, godovic je napisao: Dali onaj harness konektor ispod sedishta ima nekakav signal - napon bez osiguraca i releja na glavnoj tabli? Gde se moze naci taj relej i koja mu je cena? Oznaka: 08a70-MGS-D30 Dok ne turis osigutac i rele u kuciste, konektor ne moze raditi. Rele je specificno mali i tesko da ces ga naci u slobodnoj prodaji a ima i onih koji su porucili kod ovlascenih pa opet dobili standardni koji je vislji.... ili ti prc stativa. Kad odes u radnju autodelova, trazi rele od klime za Fiat Stila, recnes malo poklopac kucista i zdravo djaci (tako sam kod mene resio). Pre 1 sat, ProMaster je napisao: @Ferty_ - Skapirao sam da cesto vozis off ili blagi off, a ako na leptiru imas talog necistoce, vrlo verovatno on uzrokuje pad broja obrtaja. Ciscenje i kalibracija leptira (ako NC to ima kao opciju), trebala bi da resi problem. Softver se ne moze pogresno upisati, motor ne bi ni uplalio, tako da je verovatno zajeb samo u necistoci ili kalibraciji. I bre Stefane al ga omasi.... off nema veze sa ne cistocom na klapni a i NC mora biti mnogo los da bi talog tu nastaoo.... prefinjena makina Nije to problem, nesto drugo je tu u pitanju Pre 7 sati, Ferty_ je napisao: Prica ide ovako. Slabo je palio ili nije hteo da pali. Stavio nov aku i za svaki slucaj otisao u Hondu da provere ceo motor da negde ne vuce. Kazu sve je skolski osim alarm sto vuce (sto je i normalno). Osim kontrole pobrisu mi greske zbog prethodnog slabog akumulatora i urade mi update softvera za menjac. Razmenimo par ideja i dogovorimo se da skinem alarm. Krecem kuci, na svakom zaustsvljanju na semaforu umesto na 1250rpm spusti ga na 1000 i nize, tako radi 5-10s i lagano digne na normalne obrtaje. Tako bese na svakom zaustavljanju maltene do kuce. Ok kontam "dok ne legne". Sad je ucitan pa dok iscita obrtaje tocka, gas, usis itd pa usaglasi. U medjuvremenu raskacim alarm (znaci nema vise potrosaca). LED, USB, nova sirena trose samo kada su u upotrebi, a inace nisu. Odjednom check engine lampica se pali, gasim motor, palim motor, lampica nestaje, ali odjednom NE prikazuje mi potrosnju goriva. Ceo cajger radi, prikazuje trenutnu potrosnju na Trip A i Trip B, ali prosecnu ne prikazuje ni na A ni na B. Prvo bi zamoleo nekog od admina, cika @Arakis recimo da obrise tekst koji cu ispod napisati jer ne bi zeleo da me neko shvati pogresno, Naceta smatram za dobrog pre svega coveka, potom i majstora. ___________________________ Onomad, lani, odlucim da odem do Delte zarad citanja/brisanja gresaka ako ima, ucitavanje softvera takodjer ako ima, resetovanje parametara. Nisam imao nikakvih problema, cisto cekiranje da se odradi. Sat vremena pred kraj radnog vremena sam otisao, sve odradjeno, krecem iz Delte ka kuci i vidim da mi motor ne radi dobro. Primanje gasa, rad menjaca je Ok, nista ne svetli od upozorenja na tabli ali obrtaji vrlo niski, skoro da hoce da se ugasi na leru. Obrnuo krug i ajd nazad u Deltu da vidi Nace gde boli. Kacenje na dijagnozu, greska za neki senzor, greska za l. sondu.... kaze crklo ovo, crklo ono. Ja u cudu, kako crklo, nije moguce? Jos 2 ili 3 puta je radjeno brisanje/resetovanje, proba i bez uspeha, na poslednje sam jedva upalio bajk jer je aku iscrpljen bio od procedura. Tako sam otisao do kuce uz dogovor da se vidimo sutra i da cemo resiti problem. Rekoh ajd sad cu na autoban pa ce se mozda popraviti...... jok, nece, smor To "sutra" nikako da dodje, kao na iglama.... eto me opet u Delti. Kaci Nace, povezuje, resetuje, proba.... stativa. Opet isto.... opet stativa, dolazimo do zakljucka da mi je izgleda stvarno crklo nesto i da ce bajk morat ostati. Zvoni Nacetu telefon, sluzba ga zove da ode na drugu stranu poslom, meni ostavlja dijagnostiku da probam jer on vise ideje nema. Gledao sam dok je radio, gde je ulazio, sta kliktao, dijagnoza mi nije strana jer sam slicno nesto koristio. Prvi pokusaj, proba.... stativa, ne valja. cekaj, stani, gde se gresi, negde sigurno, nisam sve citao pre izvrsenja koraka, zurim, polako! Izmedju redova, izmedju radnji..... sitnim slovima videh da pise "zadnji tocak mora biti ukocen"..... pogledam, meni nije ukocen, bajk je na cent. stenderu. S'osmehom na licu povlacim P kocnicu, prolazim proceduru opet, proba.... radiiii Vracam se sa probe, ujedno je i Nace dosao, tu smo ispred, stao pokraj njega i odmah je video da su obrtaji na normali.... sledilo je pitanje u fazonu "jbt sta si mu radio, proradio?" Kazem mu da u postupku pise da se zadnji tocak mora ukociti, taj detalj je promakao i eto loseg rada jer dok se uci, senzor brzine na tocku ne sme videti pomeranje. Tako, srecan ja sto opravi svoj moped, odo kuci da castim sam sebe jednim ladnim Rajko jos jedared molba da se obrise izmdju crta, sutra u neko doba.....kao sto rekoh, ne bi voleo da se ovo shvati pogresno, nit da blatim nekog nit bilo sta u negativnom smislu. Samo su iznete cinjenice koje su u tom trenutku mnogo skakale po mozgu, fala. __________________________ Ferty Daj Nacetu da ti odradi, znace sta i kako u postupcima (nesto je omaseno) treba uraditi. Kad bi vozio u kontinuitetu par stotina km svaki dan, sam bi se namestio gde treba sa obrtajima. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MF je napisao: Samo da ne ispadnem totalna neznalice, nisam ovo koristio za lanac, pretera ga Dare @Satelis E sto me zezas sad, juce rece da si podmaziva sa W5 u Lindi kupljen, skoro da si zavrsio recenicu ja ti prstom pokaza iza tebe na ovaj silikonsi sto okacih sliku.... ti pogleda na blic i rece "da taj" Ma nebitno skroz dal je taj ili nije, ponesi ga kad budes dolazio da uporedimo kaki su pod prs sto bi rekli da zavrsimo pricu, stigla bakterija jutors od ovog momenta nazad nema, slicno je i kad se zenis sipas, udje, napunjena..... mislim baterija, kiselinom odlican 5 stavim mas samo sa donje strane da kockica ne izripi pri ubacivanju u leziste ako ispadne kojim slucajem sansa da se nadje je veoma mala, ondak pritisak ide na 200 napon pri datom kontaktu... nista ja tu diro ne bi Punjenje super, pad napona najnize vrednosti pri samom verglanju je sada 11.5V sto je takodje dobro. Toliko od mene, ostaje pracenje situacije. na mene mi stigli delovi za amorte....bakarne podloske x2, biksne x4, semerinzi x2 Gume sam takodjer narucio, sadasnje skoro 20K od ugradnje. Opet uzeo Mitas TF, prezadovoljan kako radi poso na drumu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ista prica i kod mene, crkao senzor, imas puno potrosaca itd, a dosao zdrav motor na najobicniju kontrolu. Znaci zakljucak je da opet uradi ucenje i brisanje gresaka, ali sa povucenom rucnom. Hvala Satelis na podeljenom iskustvu pa cu ih podsetiti na taj detalj. Takodje nikakvo blacenje, samo izneto danasnje iskustvo. Naprotiv, kako rekoh uvek je Nace na vrhu i usluznosti i kvaliteta posla pa se rado vracam. Verujem da je ovo bio samo blagi "nesporazum" i nespretnost koji ide na zivce i njima i meni i Arakisu. Hvala za strpljenje Rajko 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9741 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1967 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis - Šta ću kad sam vozio samo takve mahine.. Kod mene je to bio problem nemirnog i često niskog ler gasa, 3 od 4 komore sa leptirom su bile doooobrano prljave, jedna je imala blaži oblik. Jbt, kakva glupost (a opet kad razmislis i nije) to sa zadnjim točkom..Sent from my Mate20Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Mart 17, 2021 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, pazljivo sam procitao tvoj post, narocito deo o Hondinom serviseru i ne vidim razlog da se brise taj deo teksta? I ja sam cuo vise pohvalnih iskustava sa Nacetom ali niko nije nepogresiv, ni ti ni ja (nazalost ) tako da je najbitnije da svaki dan u svakom pogledu napredujemo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rajce Otkude znam ko sve cita (a citaju mnogi) pa da ne dodje do nekog problema il prozivke na racun Naceta .... gledam iz ugla njemu nadredjenih. Po pravilu ne bi smeo da budem u servisu, tek ne bi smeo da radim sa njihovom dijagnostikom na moped. Meni samo zbog toga, nista vise Pre 5 sati, Ferty_ je napisao: Upravo ista prica i kod mene, crkao senzor, imas puno potrosaca itd, a dosao zdrav motor na najobicniju kontrolu. Bez brige, il ce se sam opraviti voznjom il mozes probati rucno ucenje step motora (usis, koje je komplikovano) ili ponovo na dijagnozu. Svakako nema frke, resice se, nije do gedzeta. Sta bi tek rekli za moj NC koji ima : - led migavce - maglenke - alarm - elektornac podmazivac lanca - grejace ruku, nogu i sedista - instalacija navigacije - USB uticnica i citac napona - strob stop svetlo - pistalica za migavce jedan dan bi im trebalo samo zice da rasclane 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, čitam sve ove muke oko softvera i ostalog. Moj motor je još nov, u garanciji i prešao sam 4000. Kako sam nestručan i bajker po principu sipaj gorivo i vozi, naplašili ste me toliko da sam sad nesiguran i u ono malo što sam savladao. Dare mi je davno objasnio i to sam savladao za pranje lanca, a mom rođaku je jedan diler i serviser suzukija rekao nikako sa petrolejem jer petrolej jede gumice pa iscuri fabrička mast. I sad ti budi pametan, a ne znaš ništa o tome. I sad čitam o softveru, učitavanju i ostalim čudesima, a ja pravnik. Mila moja majko. Srećom, ima ko zna, na meni je da prepoznam da se nešto događa. Nadam se da ću toliko znati. P.S. Dare, ova pištalica za migavce koju imaš, je li joj namena da tebe obavesti da je migavac ostao uključen ili da upozori druge učesnike u saobraćaju na tvoje prisustvo. Ako je ovo drugo, i ja bi ugradio, pa molim za neki link. Promenio Mart 17, 2021 član Justicije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, ProMaster said: @Ferty_ - Skapirao sam da cesto vozis off ili blagi off, a ako na leptiru imas talog necistoce, vrlo verovatno on uzrokuje pad broja obrtaja. Ciscenje i kalibracija leptira (ako NC to ima kao opciju), trebala bi da resi problem. Softver se ne moze pogresno upisati, motor ne bi ni uplalio, tako da je verovatno zajeb samo u necistoci ili kalibraciji. Da ne ispadne jos da krljam motor.. Samo volim off i omiljeni mi je deo putovanja . Putujem kao svi vi drugi i samo sam motor malo bolje opremio da bude sigurnija trakcija na putu van asfalta, a to je lokalni kolski, makadam, eventualno neka livada da se pregazi da se sidje sa glavnog puta radi lepseg kamp mesta ili naidjes na kraj asfalta seoskog puta pa prosto moras da pregazis jedan deo da bi nastavio. Nikakav to off nije da bi toliko smetao bilo cemu na motoru pogotovo sto je uvek sa 3 kofera + dry bag i nema tu divljanja. Sposobnije gume da mi ne bezi guz'ca i zastita motora da ga ne lupam odozdo. Znas kako je kada probas na Zlatiboru samo da okrenes motor na mokroj uredjenoj dvorisnoj livadi, a fabricka guma odbija poslusnost. No o tome mozemo u zasebnoj temi da ne gusimo sad :p Samo s obzirom na broj kilometara po planinama i broj kampovanja zato se nakupi malo vise silazaka van asfalta u mom iskustvu. Cuvam ja moj moped Posto je usis ispred frunka on bi se zaprljao kada bi se vozio off duuugo iza nekoga ili u koloni dok guta prasinu. hmmm softver moze i te kako da bude i los i da se lose ucita. Iz mog iskustva sa kolima uvek se ima od vise proizvodjaca pa od jednog nece od drugog hoce. Zavisi i cime se radi pa imas smart modul koji nakacis na racunar i stavis ga na krov kola pa na daljinu radis ocitavanja, ucitavanja itd. Jako su osetljivi ako neko proseta izmedju modula i racunara, zna da pobrljavi pa moras opet. Mislim sitnice, retkost, ali cisto da napisemo da ima i toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 17, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Justicije said: Dare mi je davno objasnio i to sam savladao za pranje lanca, a mom rođaku je jedan diler i serviser suzukija rekao nikako sa petrolejem jer petrolej jede gumice pa iscuri fabrička mast. I sad ti budi pametan, a ne znaš ništa o tome. I Cujem prvi put ovo, svaki put na 1000km kad treba da namazem lanac prvo ga operem petro. i evo ga traje vec 35000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Justicije said: Ljudi, čitam sve ove muke oko softvera i ostalog. Moj motor je još nov, u garanciji i prešao sam 4000. Kako sam nestručan i bajker po principu sipaj gorivo i vozi, naplašili ste me toliko da sam sad nesiguran i u ono malo što sam savladao. I sad ti budi pametan, a ne znaš ništa o tome. I sad čitam o softveru, učitavanju i ostalim čudesima, a ja pravnik. Mila moja majko. Srećom, ima ko zna, na meni je da prepoznam da se nešto događa. Da se malo nasalimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9741 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1967 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan hmmm softver moze i te kako da bude i los i da se lose ucita. Iz mog iskustva sa kolima uvek se ima od vise proizvodjaca pa od jednog nece od drugog hoce. Zavisi i cime se radi pa imas smart modul koji nakacis na racunar i stavis ga na krov kola pa na daljinu radis ocitavanja, ucitavanja itd. Jako su osetljivi ako neko proseta izmedju modula i racunara, zna da pobrljavi pa moras opet. Mislim sitnice, retkost, ali cisto da napisemo da ima i toga. Vrlo dobro to sve znam (živim od toga), ali u Hondi gde si bio, nije moguće da ti ubace softver od nečeg drugog. Kod auta je to druga priča, prčka ko i šta stigne, gasi EGR, gasi DPF, odradi tzv. "Chip tuning", pa menjaj komp, pa nije taj, pa traži softver odgovarajući...ehh.. I nisam mislio da lomis motor kad sam spomenuo off, samo se sećam da si imao gume za tu namenu, pa sam samo povezao neke stvari.. Sent from my Mate20Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ferty_ je napisao: Da se malo nasalimo Hahahaha, nasmejao si me. Imam dovoljno godina da pamtim seriju. Međutim, ja nisam kao Stevo da strepim nad vozilma, naprotiv. Koristim sva svoja vozila u punom kapacitetu i ne drhtim nad svakom crticom. Možda sam malo preterao kad sam rekao da samo sipam i vozim, nisam baš toliko nevešt sa alatom, pgotovo kad je stolarski zanat u pitanju, ali sam stvarno loš sa mehanikom, a pogotovo elektronikom. Ja sam se tamo neke davne godine, kad ženin punto jedno jutro nije upalio, zarekao da u moju kuću polovno vozilo više ući neće. I hvala dragom Bogu, nije više ušlo. Tako, kupim novo vozilo, i automobil i motor, vozim dok ne pomislim da mogu krenuti problemi, prodam i zanovim. Od tada sam, a ima tome više od 15 god, bio dva puta na servisu koji nije redovan i oba puta je bila u pitanju klima, jednom kompresor i jednom napajanje, ali na dva različita auta i u velikom vremenskom razdoblju. Ne znam, možda me je ovakav način razmazio pa nikad nisam imao potrebe ulaziti dublje u tematiku. I zato pratim i učestvujem na ovom forumu jer mi je lepo i korisno naučiti nove stvari. A oko motora me interesuje baš onoliko koliko me oko kola ne interesuje. Kola za mene nisu sloboda i uživanje, samo sredstvo da se prebacim od mesta A do mesta B. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ProMaster said: Vrlo dobro to sve znam (živim od toga), ali u Hondi gde si bio, nije moguće da ti ubace softver od nečeg drugog. Kod auta je to druga priča, prčka ko i šta stigne, gasi EGR, gasi DPF, odradi tzv. "Chip tuning", pa menjaj komp, pa nije taj, pa traži softver odgovarajući...ehh.. I nisam mislio da lomis motor kad sam spomenuo off, samo se sećam da si imao gume za tu namenu, pa sam samo povezao neke stvari.. Sent from my Mate20Pro using Tapatalk Hehehe sad i da ne vozim off opet cu iste gume staviti. Vec sam prebacio kilometrazu od fabrickih, a mogu jos 3, 4.000km mozda i vise, a puuuno su jeftinije. Za moje potrebe veoma multipraktik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Justicije said: Hahahaha, nasmejao si me. Imam dovoljno godina da pamtim seriju. Međutim, ja nisam kao Stevo da strepim nad vozilma, naprotiv. Koristim sva svoja vozila u punom kapacitetu i ne drhtim nad svakom crticom. Možda sam malo preterao kad sam rekao da samo sipam i vozim, nisam baš toliko nevešt sa alatom, pgotovo kad je stolarski zanat u pitanju, ali sam stvarno loš sa mehanikom, a pogotovo elektronikom. Ja sam se tamo neke davne godine, kad ženin punto jedno jutro nije upalio, zarekao da u moju kuću polovno vozilo više ući neće. I hvala dragom Bogu, nije više ušlo. Tako, kupim novo vozilo, i automobil i motor, vozim dok ne pomislim da mogu krenuti problemi, prodam i zanovim. Od tada sam, a ima tome više od 15 god, bio dva puta na servisu koji nije redovan i oba puta je bila u pitanju klima, jednom kompresor i jednom napajanje, ali na dva različita auta i u velikom vremenskom razdoblju. Ne znam, možda me je ovakav način razmazio pa nikad nisam imao potrebe ulaziti dublje u tematiku. I zato pratim i učestvujem na ovom forumu jer mi je lepo i korisno naučiti nove stvari. A oko motora me interesuje baš onoliko koliko me oko kola ne interesuje. Kola za mene nisu sloboda i uživanje, samo sredstvo da se prebacim od mesta A do mesta B. Ovim video sam i sebe malo hteo da.. hahaa Zna Rajko, a i tamo gde kola odrzavam koliko mi znaci pouzdanost jer zivim na tockovima i mora biti sve na mestu. Ne sme da suska. Ako suska to odmah resavam. S jedne strane zezaju me kako skacem na svaku sitnicu, a sa druge kazu zadovoljstvo je raditi sa mnom jer se sve na vreme i lako resava. Vecinom sam sve radim, ali za sta nemam alat, dizalicu ili elektroniku moram do majstora. Ssmo da mi kotrljamo ova nasa cuda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Justicije je napisao: Dare, ova pištalica za migavce koju imaš, je li joj namena da tebe obavesti da je migavac ostao uključen....... Mene da obavesti zvučnim signalom jer mi se ranije depavalo da zaboravim isključiti. Piezo ugradih, lep zvuk ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 22, 2021 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opet isti set, sveze. Nadam se da nisu uzalud kupljene, nadam se da ce bar pola lepog zakaciti kao sto su zakacili opanci pre njih. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, kad sam video kako ih@Nole Bg vozi oslobodjeno po hladnom asfaltu, mislim da nema greske. Opet, ti bolje znas kad ti je ovo drugi par... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22540 Napisano Mart 22, 2021 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Smejem se ovom "oslobodjeno", vrh! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. To je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, kad sam video kako ih@Nole Bg vozi oslobodjeno po hladnom asfaltu, mislim da nema greske. Opet, ti bolje znas kad ti je ovo drugi par...Dok su nove jos stvarno nemogu da nadjem primedbu, bas su me prijatno iznenadile. E sad kad se malo potrose videcemo. Iskustva oko mene su podeljena, uglavnom da posle odredjenog broja km, ali ne velikog u svakom slucaju, pocnu da klizaju i potpuno drugacije ponasaju. Ja sam ipak odlucio da je sad za sad zadrzim pa da vidim sta ce se desavati....Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 22, 2021 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Belu znam da ne voli tako da preko nje nema zavrtanja, popustim gas ako treba. Za ostalo primedbi nemam, verujem joj i ako fali 500km do 20.000km predjenih na sadasnjim TF gumama. Nego mene ne brine guma, brine me dal ce se putovati, dal ce nas zatvarati, dal ce uslovljavati ako se zeli preko grane, dal cemo i ove godine biti tice u kavezu nedostaje Djurdjevica most pogled sa Zabljaka nac. park Crno Jezero Durmitor Dal ce moje gume dovesti opet ovde da vidim ove lepote posle vise od 365 dana pitam se? Jbt pa straza u armije traje 7 dana i tih 7 nikako da prodje.... gde je jos 358 dana? hocu li zanociti po treci put vani, kazu tako se valja.... neda nam se nesto ostvariti i taj treci put hocu li popiti prvu jutarnju na Plavu skoknuti do bucnuti se na kratko al slatko il produziti ka Prokletijama SH20 cesto pomenem hocu li videti Albaniju, tako lepu a tako divlju cak i u srcu Tirane ima nasih boja Dal slucajno il namerno, ko ce ga znati.... bitno je da pricamo o gumam, dal ce se kotrljati. E da, kad se jos malo zakotrlja, eto je i Grcka cudesno zanimljivi Meteori jos cudesniji Pariz u Skoplju svecki su ga odradili Struga za jos dva dobra druga kod prijatelja mi Nikole Skoplje - Sofija, Sofi - Belogradcik... vredi se popeti pogled mnogo dobar BG nesto i ne volim, ne znam zasto nije mi legla njina zemlja al zato bracu rumune obozavam, prvo bi spicio nac. p. Semenic od Recice udariti krug na Trei Ape zapravo Transfagaras mi najvise nedostaje od svih destinacija ili izlezavanje na Transalpini samo sutis i gledas.... nista vise, nirvana ehhh 4 punih godina prodje da se druzili nismo Bosna bolan, kako nju zaobici.....nemoguce je svakog veze neki grad il selo, pa tako i mene put ka Trebinju tu ima neka sila, neki magnet, neceg lepog.... platani i cela ta slika razbiva mozak na sitne komade takodjer i Kravice razbivaju a tek Plivski, da ti pamet stane kako zaobici Mostar Bascarsiju cevape kod kafa u Cipelici sladoled u Marsalu burek pod sacem nezaobilazno pecenje na Jablanici, moze i na Romaniji Uhhh rodjaci sta reci, kakva sudba ceka moji opanci.... niko ne zna. Ne bi valjalo da novih 300 i kusur dana pordje kao predjasnih 300 i kusur dana, ticu volim ali ne i kavez! Ako nista ne bude opet..... spremte mi neke kvalitetne droge 20 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Mart 22, 2021 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Dare da te nema trebalo bi te izmisliti 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 22, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan poznajem nekog naucnika sto moze da ga klonira 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Mart 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Uh Dare kako ovako znas probuditi uspomene, svaka ti se dala. Bice, treba biti optimista, nemoze ni ovo do veka trajati. Ja i prosle god uvati i onih nekoliko dana kroz Cg koliko su nas pustili, samo osta zal za Ro, valjda se nece ponoviti. Sretne ti bile mitaske i da te provezu kud si zamislio.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...