Ferty_ 570 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh li ja da je trecina vrednosti motora u plastikama ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jul 23, 2020 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imbus, krstak, ključ 10, ravan srafciger, par žabica i ludila nema al nema ni plastika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 23, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tooo, Mad Max! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio u Delti, pitam opet za nosač kofera. Kaže preko 20.000 rsd. Ja ne znam šta je sa njima... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jul 23, 2020 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2 zeca .... 3 zeca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas u Delti pitao za stender. 20.000 din. Ugradnja 4200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 23, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću sutra da ih zovem za svećice. Hoćete da se kladim da ih nema na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 23, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili su 20.000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 23, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Može za par, ako su po knjizi. Sreća nema cenu, kao što već rekoše! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pustite ljude da rade 1000din su svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da dodam izgled same sprave sa gornjeg snimka. Nije kamionska truba iako tako zvuci Koga zanimaju detalji neka mi pise. U sustini kao Denali Soundbomb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam išao dalje da proverim koliko je shipping. Honda NC Motorcycles Black Steel Watch WWW.TIMEKINGS.COM Honda NC Motorcycles Black Steel Watch. Free Delivery Worldwide. Buy Now. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Shipping je od 0€ do ispod 3€...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, MF je napisao: Shipping je od 0€ do ispod 3€... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Ja pretpostavljam da je mehanizam obični kinez, malo uglađen da ne izgleda baš kao onaj sa pijace od 100o din, ali ga logo čini vrednim. Na ivici sam da poručim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12963 Napisano Jul 24, 2020 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš sat, uzmi onda pravi japanski sat. SEIKO, Casio ili CITIZEN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2542 Napisano Jul 24, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Jaje je napisao: Ja danas u Delti pitao za stender. 20.000 din. Ugradnja 4200. Ja ga ugradio na svojoj Hondi za 10min. Samo ti treba španer, mast i najosnovniji alat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 24, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se i ja cu. Samo da ga kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Alekre je napisao: Ako hoćeš sat, uzmi onda pravi japanski sat. SEIKO, Casio ili CITIZEN. Frende, ja sam zaljubljenik u Festinu, imam ih nekoliko, poslednju sam kupio chrono bike. Ne poručujem ja ovaj sat zbog sata, već zbog logoa. Nešto sam vrtio po netu i samo sam na ovo naleteo. Ako imaš link za japanski sat sa Honda NC logom, postavi ga ovde, ja sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12963 Napisano Jul 24, 2020 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Racing Limited Edition - Limited Edition - Collection - EDIFICE Mens Watches - CASIO WWW.EDIFICE-WATCHES.COM F1パワーユニットのハイテクノロジーを身につけたHonda RacingとCASIO EDIFICEのコラボレーションウォッチ登場 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, Honda racing satovi su, najviše ih ima SEIKO se svi odnose na F1. Ja tražim sat sa Honda motorcycle logom, dakle onim krilima i natpisom The Power of Dreams ako je moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jul 25, 2020 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da Srecko dobije nov opanak zadnjeg tocka, Miselinka odradila svoje...Mitas TF se uparuje sa prednjim. usput, zamenili smo sva 3 lezaja, semeringe kao i dampere tu kod dampera ima nesto zanimljivo, motor stigao iz svabije ko bi rekao, mora da se tamo neki nas pravio pametan lancanik je poprilicno tesko izasao sa sve nosacem, sreca felna nema ostecenja Ondak je usledio full tretman sredjivanja, slika nazalost nemam a i kacio sam vec kod mene kad sam radio servis na 50K. to se zbivalo juce, jutros smo Bane i ja resili da castimo stomaci posle klope uvek ide kafa.... u blizini Goce i Renata zanimljiv enterijer odosmo na terasu da ispijemo Posto sam se skoro vratio sa puta od 1.470km, moped broji skoro 60K na satu, dodje vreme za dotezanje lanca, proveru antifriza i bogme preTisak mi opao u opanci. Da podsetim, fabricki je zamenjen na 34K, uvalili mi fals koji je trajao tj raspao se posle 12K, da bi trenutni lanac tek sad dosao do male korekcije (skoro 14K predjeno sa njim) dotezanja. odprilike 1/4 kruga bese sasvim dovoljna resih da je castim Shellovim gorivom, kruze neke dobre price 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Što si menjao gumu, mogla je još da izdrži...nigde žica nije ispala? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 26, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš Darko... Guma se mjenja kada pođe da varniči na kretanju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod guma, ako nekome treba set neka dodje i nosi. Ostalo je jos dosta do zice. Meni bezveze stoje Vozene od sredine 2018-e do sredine 2019-e, 13-14.000km presle. Barem jos trecinu mogu 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moze pomoc? Drugar mi kupuje u Italiji stitnik za hladnjak. Tamo pise da je za model 2014. Moj motor je 2018. Jel hladnjak isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...