Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Slow rider, 939 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987
On 2.4.2017. at 0:14, Satelis je napisao:

doslo vreme da se zameni cunak

IMG-20170401-103516.jpg

Par reci o majstor Darku iz Maglica, u najjkracim crtama....dobar majstor, lak za saradnju, ispostovan dogovor.....preporuka sa moje strane svakako.  :takoje:

Odmah besmo usluzeni, stigla kafa, sok i kolaci a za to se pobrinula Darkova supruga Kristina

dok mi pijuckamo taman da se malo ladne 

IMG-20170401-103529.jpg

neko mora i da radi

IMG-20170401-222509.jpg

zameniti uloge

IMG-20170401-213214.jpg

IMG-20170401-213258.jpg

korak po korak, polako napreduje jer se mora krivina uklopiti

IMG-20170401-222416.jpg

IMG-20170401-222239.jpg

i gotovo, sve je leglo kako treba

IMG-20170401-221951.jpg

IMG-20170401-222131.jpg

blago je zakrivljen z. kraj na gore u odnosu na fabricki

IMG-20170401-221907.jpg

Izgledom i zvukom sam zadovoljan, taman kako treba, ma da moze biti malo glasnije. 

Sve pohvale.....sto bi reko Cola "nista ja tu ne bi diro"

Razmisljam dal da uradim lasersku gravuru, turim nalepnicu ili ostavim ovako kako jeste...pojma nemam.

Bi li mi dao kontakt ovog Darka sto pravi auspuhe?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9574 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Darko Grbic

Maglic Novi Sad

Telefoni - 0642953366

Dragan Cvetković - Tora

Leskovac

tora016@hotmail.com 064/14-77-556

Andjelko

Bela Crkva

andjelow@gmail.com 0638060818

DRAGON ADA

24430 Ada Ljubomira Nenadovića 4

dragonauspuh@gmail.com 063/813-95-95

Robert, Ada 024853830.

:D

• Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Hvala Nešo :)

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: Honda nc700 Integra

@Yanco Druze koliki ti je budzet za auspuh? Mogu povoljno da se nabave i ovako kvalitetni auspusi markirani,ne moras da ides da ti neko pravi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesto se umrtvila tema..Bio juce do vikendice da sredjujem bastu i vino pa napravio par fotkica..Taman kolega da baci pogled na cunak..542c4c8748bc6ba9bb93b3da7f8e1faf.jpg

7762ea16f796aa6d5acc318b1b7f6e0d.jpg
c6951f1ab69b4f5d4c46f7a61685f5b3.jpg

• Sviđa mi se 3

Ma ne treba za mene, taman posla, tek sam 150km prešao sa Hondom, nemam nameru da menjam čunak :)

Drugar radi restauraciju Yamahe, pa hoće neke auspuhe nemam pojma ni ja, pa mi trebao kontakt da mu dam. Hvala vam svakako...

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 9317 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

jbg ne mogu se videti slike u temi, odavde sve krece, Darkov rad

Ako nekog zanima mogu naknadno okaciti pre - posle radova i od mene ima jedan veliki minus.

@tanex

Bas dobro izgleda Integra u beloj kombinaciji, nekako gospodsko elegantna :takoje:

[mention]Satelis [/mention] Jeste,ja generalno najvise volim belu boju ali meni se NCX svidja maltene u svim bojama,(a juce sam bas video u Cupriji beli NCX uzivo i bas je lep),ali Integru sam samo belu hteo i msm da joj je bela najlepsa jer je nekako otvori a pogotovo sa crnom kombinacijom.Prvi put sam video tu kombinaciju kod jedne drugarice na cbr600f ona ima isto kao taj oklop napred veliki beli a oko fara crno,i bas mi se dopala,a i na vfr1200 isto je ta bela perla sa crnim i mene Integra podseca na taj motor koji mi je bas lep i svidja mi se mnogo..Malo je off ali kad vec spomenuh VFR gledao pre neko vece na netu i ovde i slabo ima informacija o njemu u smislu iskustva vlasnika itd ne znam zasto.

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Pa drugarice i drugovi (imamo li drugarice na NC?) posto spomenusmo ponovno otvaranje sezone posle kolektivnog odmora, predlazem jednu skroz slatku i korektnu voznju do Fruske Gore. 

Sasvim dovoljno da malo protegnemo gume na pravcima i krivinama po Fruskoj, nadjemo neku livadu ili vidikovac da se malo druzimo i socijalizujemo (trenutno popularna rec :) ). 

Poneti ko sta hoce od ića i pića i lepo raspolozenje. Vreme ce nas posluziti sa prijatnih 25c i mestimicno delimicno severojuznim vetrom umerenog intenziteta :P

Okupljanje i pokret do 10h na parkingu Zemun parka na Novosadskom autoputu.

Naravno pozvani su svi pratioci foruma, a ne samo NC-ovci

Screenshot_2020-05-07-08-20-08-096_com.miui.weather2.jpg

U subotu neću moći, imaću goste a za nedelju je već pao dogovor da se ide Drinskom magistralom do BB. Drugi put da utanačimo malko ranije.

Ma nema posla ovog vikenda Nemanja, zabranili mangupi :P

Kud ranije da utanacimo kad nam tek javise da smo slobodni

Zaboravih da napomenem da su u planu krempite sumsko voce na Petrovaradinu i odatle nazad kuci

• Sviđa mi se 1

Posto realno bese iznenada poziv te i slab odziv, Fruska moze da se odlozi za naredni vikend. 

Ostaju isti uslovi pa ko zeli neka se do tada prijavi. 

A do tada.. :zdravo:

tek danas resih da skinem pvc vezice il strips trake,kako god

hvala kolegi @Alekre jos jedared na donaciji maloj a tako vrednoj

viber-slika-2020-05-07-23-36-23.jpg

viber-slika-2020-05-07-23-36-242.jpg

komada dva sa donje strane

viber-slika-2020-05-07-23-36-241.jpg

fabrikica kulturica 8)

viber-slika-2020-05-07-23-36-24.jpg

• Sviđa mi se 4

11 hours ago, X8 Vračar said:

Gde ste odma zapeli. Nisam se psiho fizički pripremio. Još uvek me leđa bole od ležanja emoji6.png

Pa ti lezi malo na stomak :P

Odradjen servis juce,svi filteri,ulje i lanac sredjen.Filter vazduha za koji sam se premisljao da li da menjam (jer bi trebalo na 30000km a to je jos skoro 5000km) bio je solidno zaprljan tako da bolje sto sam i njega. Taman pomislio to je to,sad sam miran kad ono plocice na zadnjoj kocnici otisle,na milimetar.Kaze da moze jos nekih 400,500km da izdrze ali ja svakako ne bih vozio dok to ne sredim.Listao sam ovde i nasao post gde je Satelis komentarisao raznorazne,i rekao da je Nemanji stavio Newfren organic (ne znam da li imaju jos neku oznaku) i da su to njegove sledece pa racunam da su vrv one najbolje.Kucao sam na netu ali izaslo mi je vise modela pa ne znam koje tacno da uzmem.Ako ne mrzi kolege neka napisu svoje iskustvo a evo postavicu link koji mi je izasao,svaka pomoc je dobrodosla,hteo bih to sto pre da sredim..

Pre 12 sati, tanex je napisao:

Listao sam ovde i nasao post gde je Satelis komentarisao raznorazne,i rekao da je Nemanji stavio Newfren organic (ne znam da li imaju jos neku oznaku) i da su to njegove sledece pa racunam da su vrv one najbolje

Situacija se malo promenila, silom prilika poceo sam drugacije razmisljati.

kod mene sam stavio TRW org. narucen sa Louis-a

IMG-20190909-105024.jpg

Nemanja je dobio Newfren org. kupljen u Kompu na NBG

IMG_20191016_174403.jpg

Bolje radi posao kod Nemanje nego kod mene, za nijansu je ostrije kocenje i ako su obe org. polocice.

Ako nisi agresivan vozac, ako ti je tecna voznja, ne koristis cesto kocnicu.... org. zavrsava posao gde ujedno najbolje cuva disk.

Ako pak volis da ga zavrnes pa kocis, tad je bolje da stavis polu-sinter da ne bi org pregrejao.

Em ces ostati bez kocnice, em posle te org. plocice mozes baciti, pretvore se u kamen, srednje cuva disk.

Ako planiras put u dvoje, natovareno magare, prangijanje po serpentine u bel Svet, tad treba da razmislis tj stavis sinter plocice, po disk nema milosti.

Preispitaj sebe za sta ti treba pa prema tome i stavi. Do sada sam uvek imao org. koc. plocice i nikad problema tehnicke prirode sa kocnicom, nikad ni blizu pregrevanja za ovu moju skromnu km predjenu do sada.

E sad, mene muci nesto drugo.....

Imao sam Bogme podosta losih situacija prosle i ove godine, jedva sam se iscupao. 

Definitivno sam resen da promenim sva kociona creva, menjam za teflonska i sa org. prelazim na polu-sinter.

ovo su moje plocice sa 46.400km predjena, jos koju hiljadu mogle su sigurno

IMG-20190909-121634.jpg

IMG-20190909-110454.jpg

Po tome moze se zakljuciti da tecno vozim, retko sam na kocnici i tu bi mi posao zavrsavale bilo koje plocke.

Razlog prelaska na jacu kocnicu nije direktno zbog mene, vec zbog drugih (ludaka) ucesnika u saobracaju.

Koliko god da pazis, cuvas se.... ma za cas upadnes u sra*e gde ti jedino kocnica (pored svih umeca) ostaje opcija da te iscupa.

• Sviđa mi se 1

Pa vozim normalno,naravno da mi dodje i da odvrnem gas i malo brze vozim negde na nekoj lepoj deonici ili gde ima lepih krivina a nema puno saobracaja ali nisam na trkama pa da sad nesto silujem itd i to je retko kad.Imam u planu ove godine sa zenom da malo obidjemo zemlju itd ali sa njom kad se vozim to je bas lagana voznja..Za kociona creva si pisao jos odavno da planiras,i jos neki kolega takodje..Kolika je cena toga da se odradi? Sto se tice situacija sa ovim motorom ih nisam imao ali pre Integre sam vozio Beverly500 i imao sam par bas zajebanih situacija a kocnice na Beverly su uzas pa sam uvek dodatno oprezan jer nisam mogao da se uzdam mnogo u kocnice..

Danas namontirao nosače kofera monokey, sutra da ih probam sa sve koferima :)

20200508-235804.jpg

• Sviđa mi se 2

Pre 14 sati, tanex je napisao:

Za kociona creva si pisao jos odavno da planiras,i jos neki kolega takodje..Kolika je cena toga da se odradi?

Creva sam hteo zameniti kad i plocice ali nisam imao toliko vremena, ostavljam za kraj sezone pa na tenane pribavim i resim sve.

Koliko ce para biti..... pravo da ti recem to me ne zanima, interersira me samo rezultat :)

Creva sam hteo zameniti kad i plocice ali nisam imao toliko vremena, ostavljam za kraj sezone pa na tenane pribavim i resim sve.
Koliko ce para biti..... pravo da ti recem to me ne zanima, interersira me samo rezultat 

Ma ok,zanimalo me je generalno da li je to nesto skupo da se odradi ili ne.Nego htedoh da te pitam,ti si napisao po uzoru na voznju kupiti plocice,organik,polu sinter,sinter itd..Na onoj slici Nemanjinih plocica nisam video oznaku nikakvu a u opisu ova dva modela ne kazu nista precizno..Kojoj kategoriji pripadaju ova dva modela od onog sto si napisao za plocice? Kod ovih jeftinijih spominje se sinterovana materija ali da li je sinter ili polusinter,a kod ovih skupljih nista ne pise,samo da bolje koce i duze traju ali ne kojoj kategoriji pripadaju..Privlacnije su mi te skuplje ali ne znam jel su one gore po disk?

c0160160fedb4e789121808f66476bd9.jpg

8eee82b69b07262a2d985fc930492979.jpg

Okrenes ih i trazis sta ti treba, njegovo je da bije glavu dal je org ili polu sinter il puna sinter plocica.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja