Ferty_ 571 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Istampacu koju novcanicu Ovo su road opcije, cvrsce trimovanje. Vise bih nesto "duzeg" hoda i da pliva, kao Afrika, Transalp, KLE500 i da nosi prtljag. Prijatnije je pod gluteusom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13132 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim je drugačije kada se oslanjanje podesi po tvojoj težini i načinu vožnje. Generalno, većina japanskih motocikala su trimovani za osobu prosečne visine i težine. Jeftiniji modeli gotovo uvek dolaze sa "skromnim" komponentama u odnosu na evropske motocikle. Otpilike, minimum 1000 evra bi koštalo "ažuriranje" oslanjanja. Ipak mislim da je bolja solucija jednostavno kupiti motocikl iz više klase, tipa VFR 800X ili Crossruner 1200. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, uglavnom se trimuju na 75kg. Ahh ode ti u svemirski brod Kojih 1200cc koji bakraci. NC mi je saaasvim ok. Praktican sam tip osobe i najiskrenije cak ni Afriku ne bih zeleo jer prosto ne bih koristio dobar deo potencijala koji nudi..odlicna, ali za mene previse snage, vrevise elektronike da ne kazem komplikovana, preteska i preplacivanje necega sto mi ne treba, a na papiru mi ne znaci. Ali nesto blize Transalpu..mmm. To je ono sto se govorka okolo, da ce NC da poraste u tom smeru ili ce izaci mala Afrika oko 800cc. Poenta je samo da NC ode sa oslanjanjem korak vise sa adventure paketom, a to je samo oslanjanje i prednji tocak 2 broja veci. Ok ako cemo da cepidlacimo moze i rezervoar za 3L da poraste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano April 11, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Podesavanjem tvrdoce zadnjeg amortizera dobices malo na klirensu, problem ces resiti zamenom dogova za krace od fabrickih. Tako ces ga podici pa posle stelaj amortizer kako ti odgovara. Imam napravljene dogove od S modela, duzi su od fabrickih pa je samim tim nizi klirens. Jedared sam zamenio da probam kako ce biti, hteo sam malo da spustim NC-a. Majko mila, prvo sto voznja i ugodjaj nema veze sa vezom, skroz nekako neprirodno. Momentalno sam se vratio na dizalicu da vratim fabricke, copu nisam mogao nikako spustiti tj mogao sam al motor stoji blago na desno Ti dogovi mi i dan danas stoje u fioci, mogu ti dati, razbusi na par mesta pa se igraj sa visinom ako hoces. Ne kosta te nista, molba je samo da vrnes kad nadjes visinu koja ti odogovara pa po tome napravi da imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta je caka? Napravicu zadnji da bude bolji, a onda cu morati da smisljam sta sa prednjim da bi pratio liniju ovoga neka...hvala...ne nudi mi vise verovatno me drma isolatikus klimux pa smisljam svakakve pakosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Другари здраво, као прво поздрав за момке са плавом и белом NC, возили смо заједно пре 20 так дана од 1000 ружа до Раље, ја сам био са другаром који вози КЛЕ 500. Ево да Вам покажем како сам ја направио седиште и још дорадио ситнице. Поздрав 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da otpozdravim u moje i ime @dragan_alumiroi a sedište izgleda boli glava! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano April 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @krzal Pozdrav komšija ...ima još NC-ova u Rakovici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 11, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Другари здраво, као прво поздрав за момке са плавом и белом NC, возили смо заједно пре 20 так дана од 1000 ружа до Раље, ја сам био са другаром који вози КЛЕ 500. Ево да Вам покажем како сам ја направио седиште и још дорадио ситнице. ПоздравPozdrav@krzal! Sedište ti fenomenalno izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, krzal said: Другари здраво, као прво поздрав за момке са плавом и белом NC, возили смо заједно пре 20 так дана од 1000 ружа до Раље, ја сам био са другаром који вози КЛЕ 500. Ево да Вам покажем како сам ја направио седиште и још дорадио ситнице. Поздрав Pozdrav drug, sjediste super izgleda. Kod koga si radio i sta ti je radio sa sjedistem u odnosu na staro. Ja razmisljam da preradim svoje takodjer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano April 11, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz, ceo motor fenomenalno igleda .... daj koji detalj vise o prepravkama koje si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E'o nama zabave. Na astal odmah da ga raščlanimo do poslednjeg srafa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan На седишту нисам ништа додавао, хтео сам да задржи исту линију, једино ако будеш радио седиште можеш да додаш једно 2 цм код дела седишта које се завршава код оставе за кациге. Материјал је за пресвлачење чамаца, мало је рапав и отпоран на сва УВ зрачења. Момак је тапетар и његов тел је Бошко 063/249-296. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neka okvirna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @krzal A mene pa zanima kako si obojio ivicu plastične zaštite na dnu motora u crveno, kao i koji je to vizir. Lepo izgleda motor, baš lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano April 12, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bi da nije boja, deluje mi da je keder (il nesto slicno tome) navucen preko ivice plastike. danas pade dobro ribanje, nisam prosao krpom samo gde se nije moglo fizicki proci ondak sam resio i lanac da sredim, prva ruka pranja druga ruka ubrus za susenje kad vec provozati ne mogu pa nauljiti, ende gotovo svaki linak sam pregledao, greske bez evo i stanja zadnje gume, Mitas se odlicno drzi kad se poso zavrsi, valja zaliti a i upekla malko zvezda danica @GAGI74 posto si se pitao kako da poboljsas senilo na navigaciji evo jednog resenja, do duse ruznog do zla Boga 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tu Hondu vozi sigurno neki kamerman, naviko covek. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9484 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imate onu foliju za telefone, pa i za tablet uređaje , što izgleda kao malo hrapava, probajte nju da ukrojite na navi, trebalo bi da ekran manje šljašti, pa samim tim će se i bolje videti na suncu.. Imao sam je na nekom telefonu i skinuo jer me nervirala, ali sam razliku primetio kod korišćenja na suncu..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 12, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog resenja, do duse ruznog do zla Boga Osim što je ružno, ovo je veće od vetrobrana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13132 Napisano April 12, 2020 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja rešio navi: @Satelis Imam rešenje za tu vezicu preko viljuške. Imam vezice sa pločicom koje se lepe. Namenski baš za te situacije. Neće ništa da se vidi Interesira li te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano April 12, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Senilo kod tebe ako nije fabricko, bas je kulturno reseno. Onu sliku sto okacih ne mogu prokomentarisati, masta radi svasta Stos vezica tj drzaca crevceta tice.... moze, znam na sta mislis a i taman sam sve dezinfikovao do koske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste primetili lik drzi stalak sa vezanom stylus olovkom na desnoj strani kormana da bi mogao da koristi ovaj tablet/navi. Verovatno je sluzbenik u posti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Na ivicu plastike jeste navucen keder koji sluzi za zastitu vrata kod kola. ja sam porucio crveni, prva ideja mi je bila da oivicim prednji i zadnji plast blatobran, ali mi se to nije svidelo pa sam dosao na ideju za ovo, isipalo je dobro. to sam porucio preko alija za nekih 2-3 evra. Ako neko hoce na svoju hondu da postavi ove nalepnice, NOVE su, nisam ih stavljao na motor, ja ih poklanjam, posto imam na vise mesta oznaku 750x necu i ovo da stavim na motor. Javite se. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Сателис, јел може код тебе замена гума. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2020 at 10:46 PM, krzal said: На седишту нисам ништа додавао, хтео сам да задржи исту линију, једино ако будеш радио седиште можеш да додаш једно 2 цм код дела седишта које се завршава код оставе за кациге. Материјал је за пресвлачење чамаца, мало је рапав и отпоран на сва УВ зрачења. Момак је тапетар и његов тел је Бошко 063/249-296. Koliko si platio tvoju prepravku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...