Wildserbian 338 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, idanijel said: Sa alija Brembo,ebc!? Ma jok. Sa alija neke no name. Ove sa spiska bih porucio originalne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 338 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci cu vratiti Nissin koje mogu jos da se teraju, ova Kina je stavljena eksperimentalno samo. PS. Neverovatno koliko je kociono ulje propalo za godinu dana. Zamenio i ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4530 Napisano Maj 18 Drug član, 2396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moje imaju mozda toliko a mozda i manje, moram opet da proverim, al kaze Dare da fabricke traju i 40000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1939 Napisano Maj 18 Drug član, 899 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Vraćaj to i vozi i popi pivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4530 Napisano Maj 18 Drug član, 2396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih na nekih 13k km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16711 Napisano Maj 19 Integrisan, 9508 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na Integri u dva navrata stavio sam pločice sa Alije. Bitnih razlika u kočenju nije bilo sem što su se dosta brzo trošile. Na NC do sada videh, probah nissin, trw, ebc, newfren, brembo (sinter). Uz niz ulicu na kočenju nisam primetio da ima nekih razlika, bitno je da sinter stavite napred, nazad može i ne mora. Koliko će pločica trajati najvise zavisi od vozača i gde se bajk vozi. Ako je vise magistrale a manje grada normalno je da će duže trajati pločice i obratno. U mom slucaju prve pločice zamenih sa 47.000km pred put....da nisam išao na put gurale bi one lagano 50Kkm. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1383 Napisano Maj 19 Drug član, 845 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam odneo sedište kod Ivice u Niš. Biće gotovo tek sledeće nedelje. Ako hoću da se vozim, moram da nabavim neko jastuče. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 338 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovog puta sam resio da verujem bratu Chat GPT-u i porucio sam SBS plocice. 35e sa DHL dostavom. Javljam utiske naknadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1383 Napisano Maj 26 (promenjeno) Drug član, 845 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ivica na visini zadatka, kao i do sada. Sedište gotovo, ovo su njegove slike, danas popodne idem da ga preuzmem. Vizuleno je ispoštovao sve sto sam tražio, a za važniji deo-udobnost, videćemo kad ga isporobam.. Ja zadovoljan... Promenio Maj 26 član Predator016 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24669 Napisano Maj 26 Integrisan, 10255 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh izgleda, pozdravi Ivicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1383 Napisano Maj 26 Drug član, 845 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Već jesam, kad sam mu odneo staro sedište. Odmah se setio ko je Nenad iz Kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24669 Napisano Maj 26 Integrisan, 10255 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bas strpljenja za mene ima Javi kakav je ugodjaj kada malo kilometara nakupis (a za poklon jos uvek sam u soku covece , bas si pogodio sve sto Marina koristi) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1784 Napisano Maj 26 (promenjeno) Drug član, 1202 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro odradjeno, nije kič i lepo se uklapa u fabricki dizajn. Promenio Maj 26 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1383 Napisano Maj 26 Drug član, 845 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Hvala, bas strpljenja za mene ima Javi kakav je ugodjaj kada malo kilometara nakupis (a za poklon jos uvek sam u soku covece , bas si pogodio sve sto Marina koristi) Haha, znam ja šta ženama treba... Drago mi je da joj se sviđaju. A ima i ponešto i za tebe i vaš podmladak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1383 Napisano Maj 26 Drug član, 845 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Rider000 je napisao: Bas dobro odradjeno, nije kič i lepo se uklapa u fabricki dizajn. Pa tako sam ga i zamislio , nisam ljubitelj onih šarenih i izvezenih sedišta, više sam za neku ovako diskretnu varijantu. Valjda to ide s godinama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4580 Napisano Maj 26 Drug član, 373 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 javi utiske kada namontiraš sedište i malo se provozao. Da li će dupe kliziti unapred, tj. da li ima nagib ka napred. Možda i neće klizati zbog materijala ali ima pad. I ovaj materijal mi deluje kao vodo upijajući, što nije problem rešiti, ako dupe ne trne, jednom presvlakom.Izgleda vrhunski Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16711 Napisano Maj 26 Integrisan, 9508 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda sedište zaista, u nekom trenutku odradici opet svoje slicnog izgleda kod Srđana. Do tad....mogli bi se organizovati mi NC-ejasi da djirnemo krug. Primera radi RO pa na Kladovo da udjemo i vremo se dunavskom. To je krug od nekih 600km Danas završio produženje rege. U odnosu na prošlu godinu gde platih skoro 32Krsd , ove godine na drugome teh. pregledu izašlo je okruglo 27.5Krsd. Čovek na liniji, inače vlasnik i bajker nije mogao verovati da gospodja mi moja ima skoro 90K na satu. Godiste, km, stanje.... lepo se ispricasmo, nastaviću kod njih raditi regu. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 90 Napisano Maj 26 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja ne mogu da docekam da vidim da li ce te sediste gurati ka napred. Ja kao sto rekoh sa mojom preradom nisam zadovoljan, i moracu u nekom trenutku ponovo da odradim. Ali zato sam i vise nego odusevljen sa podizacem kormana. Nisam se dugo vozio napravio par krugova po gradu ali koliko lepsi polozaj sedenja imam i koliko lakse skrecem naginjem motor, znaci ogromna razlika. Montirao sam one GP i to za 10 minita bez ikakvih promena puta sajli i nista nije prenategnito. Promenio Maj 26 član maba 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 90 Napisano Maj 26 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Koja podloska ide za sraf na karteru za zamenu ulja jel ova dimenzija 12x20x2 mm. I gde mogu da je kupim kod nas. 2017 NC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4530 Napisano Maj 26 Drug član, 2396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, maba je napisao: Pitanje. Koja podloska ide za sraf na karteru za zamenu ulja jel ova dimenzija 12x20x2 mm. I gde mogu da je kupim kod nas. 2017 NC Kaze Dare meni da se to ne menja. Mozes odes u Deltu, 200 din pa ces sledeci put znati tacnu dimenziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 90 Napisano Maj 26 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuo da se menja svaki put kada se menja ulje. Neko mi je rekao da moze da se ugreje pa da se ponovo koristi ista jer se onda ona ponovo oblikuje. Ali ja sam hteo da je zamenim posto cu menjati sada ulje ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12435 Napisano Maj 26 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je podloška aluminijumska ne mora da se menja, bakarna obavezno pošto se deformiše prilikom stezanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4530 Napisano Maj 26 Drug član, 2396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja je, kod mene pise bakarna a Dare je rekao da ne mora. Ja cu isto sam uskoro da menjam pa cu da vidim, imam onaj set podloski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 90 Napisano Maj 26 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bajker71 je napisao: Ako je podloška aluminijumska ne mora da se menja, bakarna obavezno pošto se deformiše prilikom stezanja. Ne znam ni ja koja je kad skinem videcu. Ali bi svakako da nabavim da ne trcim posle i trazim a motor rasturen stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4530 Napisano Maj 26 Drug član, 2396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odes u Deltu, 200 din i znas da si uzeo pravu. Izmeris da znamo i mi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...