Satelis 16333 Napisano Petak u 18:03 Integrisan, 9397 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan NC jedino sa oem c. stenderom diže se normalno. Ostali koji god bili idu dosta teže. Ako je prednjica bajka na nizbrdici gotovo nemoguće ga je podići. Svojevremeno sam kod mene stavio SW Motech plaćen ako me secanje služi 180€ ili 200€ ..... teško ide dizanje odma da Vam kažem. Tu nema nikakve nauke ali baš nikakve. Cela caka je u visini nožica (duže teže ide, kraće budu taman, prekratke nemaju funkciju) i dužina poluge kojom nogom gazimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4658 Napisano Petak u 21:38 Nemanja Stojanović, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj NC (MY23) je imao GP kompozit, pakao za dizanje. Samo OEM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano Subota u 07:37 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Oem je vrlo teško naći. Polovnog nema nigde, a nov je skoro 200 e u Delti. Mnogo je to para za parče metala. GP je nekih 120e na KP. Trebali bi mi i distanceri kormana, vidim da ih isti lik koji prodaje stender, ima i njih. Isto GP , 40 e je cena, kaže da mogu da se nameste bez modifikacije creva i sajli. Honda NC 750X stender - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Stender za Hondu NC 750x 2021-2023Proizvodjac GP Kompozit Sve nase oglase i dodatnu opremu za Honda motore mozete pogledati u “ svi oglasi” . Svi nasi proizvodi su novi i neotpakovani moguce licno preuzimanje u Beogradu ili slanje brzom postom Honda NC 750X/700X distanceri volana - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Distanceri volana NC 700x nc 750x menija ugao volana i visinu proizvodjac GP kompozit Sve nase oglase i dodatnu opremu za Honda motore mozete pogledati u “ svi oglasi” . Svi nasi proizvodi su novi i neotpakovani moguce licno preuzimanje u Beogradu ili slanje brzom postom Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 284 Napisano Subota u 18:30 (promenjeno) Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi pre ulozio novac u Scottoiler nego u stender. I da, tacno je da samo je OEM dobar. Ja imam neki sto je pravljen u Makedoniji za 60e, pre nekoliko godina nas nekoliko je porucilo, ali bas bas se tesko dize motor. Te bar risere imas na AliExpressu za upola cene, imam iste takve korman je malo blize vozacu i nema problema sa crevima. Promenio Subota u 18:33 član bbocko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3362 Napisano Subota u 18:47 Drug član, 1944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih na ovu varijantu, moj je sa ovog sajta i mislim da sam bas ovaj poručio. https://www.nc700shop.com/fr/pieces-et-accessoires-d-origine/135-bequille-centrale-honda.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano Subota u 20:12 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo za to, idemo redom. U ponedeljak sam zakazao sistematski pregled kod majstora, pa ćemo videti imamo li neku dijagnozu. Danas sam malo provozao hondu po gradu i mogu da vam kažem da sam prezadovoljan. Mnogo se lepo vozi, menjač mek, precizan, ali se malo čuje. Videćemo kad zamenim ulje kako će se ponasati.Ogromna razlika u manevarskim mogucnostima u odnosu na stroma, imam utisak kao da je 100 kila lakši. Odlično poteže, snage mi za sada uopšte ne fali. Videćemo kad izadjem van grada, na naku magistralu ili autoput. Sve u svemu, mislim da sam stekao novog najboljeg drugara. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6261 Napisano Subota u 20:49 Drug član, 2127 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 a mogu ti reći da je strom otišao u prave ruke mali svet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 298 Napisano Subota u 20:49 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Predator016 je napisao: Oem je vrlo teško naći. Polovnog nema nigde, a nov je skoro 200 e u Delti. Mnogo je to para za parče metala. GP je nekih 120e na KP. Trebali bi mi i distanceri kormana, vidim da ih isti lik koji prodaje stender, ima i njih. Isto GP , 40 e je cena, kaže da mogu da se nameste bez modifikacije creva i sajli. Honda NC 750X stender - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Stender za Hondu NC 750x... Honda NC 750X/700X distanceri volana - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Distanceri volana NC 700x nc 750x menija ugao... Sent from my iPhone using Tapatalk U novembru 2021 narucio sam centralni stender sa japan.webike.net. Stigao iz Japana u Bosnu sa Fedexom 20tak dana kasnije: 11800 JPY nekih 80 eur tada. Cijena stendera je bila 50tak eura a dostava 30. Ukupno je tada cijena opet bilo jeftinija nego sva ostala konkurencija. Ne sjecam se da li je bio oznacen kao OEM dio ali mojoj Hondi pristaje kao original. Ne znam kakve su cijene sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano Subota u 22:06 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 a mogu ti reći da je strom otišao u prave ruke mali svet Hahah. Ma ne prodajem ja motore svakome. Jesi li ti usnimio ovo? Jel mi je dobro motor, čuva li ga novi vlasnik? Kako ti izgleda?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 234 Napisano Subota u 23:55 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pominjanju. Ukoliko treba nekom crash bar, imam ovaj u ponudi za 2012-2017 god. 22700 din, novo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano Nedelja u 12:08 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Poručio danas sa Temua univerzalni stender za motor. Video preporuke kolege u drugoj temi, a značiće mi za podmazivanje lanca, proveru ulja i sl. Ako mi to završi posao, onda neću ni kupovati centralni stender za moj motor. Nadam se da stigne za 2-3 nedelje, pa ćemo videti. Usput i poručio podizače kormana i nav bar, onaj koji ide preko kormana, od ručice do ručice , da iskoristim kad već poručujem. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3362 Napisano Nedelja u 12:23 Drug član, 1944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na ulje zaboravi, menjaj na nekih 6000 km a za proveru tj potrošnju se ne brini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16333 Napisano Nedelja u 12:59 Integrisan, 9397 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prerano je 6.000km za zamenu ulja, da ne kažem bacanje para. Pre 8.000km nema potrebe menjati, 8-10K i nema zime. Bitno je ne ostavljati staro ulje koje je preslo pomenutu km da čami preko zime u agregatu. Najbolje je kad se serv interval pogodi sa krajem sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3362 Napisano Nedelja u 13:23 Drug član, 1944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A dobro,kako ko vozi, volim i da bude i u ovim njegovim malim ob. Moj je presao 5k od poslednjeg pa cu ovog meseca da ispustim sto je sipano u servisu i zamenim novo i da odrzavam po svom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano Nedelja u 13:57 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je motor sa najdužim servisnim intervalom koji sam imao. Do sada sam uvek i na svim motorima menjao na oko 5000 km, a svakako i ja gledam da uvek zamenim ulje pred kraj sezone, jedino ako sam bas malo prešao od zamene. Moja Honda je na skoro 49000 km, mislim da je tacna kilometraža, kupljena je nova u Stojanovu, imam celu servisnu i vlasničku istoriju. Ja sam cetvrti vlasnik, prvi se nije nešto navozao, prešao ie nekih 5-6000 km, drugi se najvise vozio , nekih 30.000, treći je prodavac od koga sam je ja kupio, on je vozio neke dve sezone, i na kraju završila kod mene. Na njoj je trenutno puig povišeni vizir, a dobio sam i fabrički, koji je bas nizak, da ne kažem neupotrebljiv , čak i za mene, koji sam 173cm visok. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16333 Napisano Nedelja u 16:48 Integrisan, 9397 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže cela servisna i vlasnička istorija... šta je radjeno do sad na kojoj km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6261 Napisano juče u 08:34 Drug član, 2127 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/1/2025 at 11:06 PM, Predator016 said: Hahah. Ma ne prodajem ja motore svakome. Jesi li ti usnimio ovo? Jel mi je dobro motor, čuva li ga novi vlasnik? Kako ti izgleda? Sent from my iPhone using Tapatalk Ja slikao naravno. Vozili smo jedan pored drugog u koloni. Pa kad sam primetio nalepnicu u prvi mah sam pomislio da si ti, ali sam se onda setio da si prodao motor. Proćaskao malo sa novim vlasnikom i tako. Deluje zadovoljno Izvinjavam se za off 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano juče u 08:52 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, mali je svet. Drago mi je da je čovek zadovoljan, on je bio prvi koji je došao da pogleda motor, i odmah smo se dogovorili, posle 5 minuta. Elem, što se Honde tiče, servisna istorija, ukoliko je verovati prodavcu, kaže da nikakve intervencije nisu rađene na motoru, ili bar nisu evidentirane. Rađeni su samo redovno servisi i menjani su neki potrošni delovi, ležajevi, filteri, lanac, lančanici, disk pločice i te stvari. Naravno, uvek te podatke uzimam s rezervom, današnji pregled kod mog majstora će mi reći pravo stanje stvari, i to je jednio relevantno za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 3. 2025. at 0:55, Baniša je napisao: Hvala na pominjanju. Ukoliko treba nekom crash bar, imam ovaj u ponudi za 2012-2017 god. 22700 din, novo. Ja sam više za neki manji model, ovo mi je preveliko. Nešto kao sto ima Sw motech ili Givi. Da li imaš samo ovaj model u ponudi ili imaš i neki manji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Inače, kad smo kod servisne istorije za moju Hondu , evo šta sam dobio iz Stojanova. Nije se vlasnik baš proslavio sa posetom ovlašćenim servisima. HONDA-1.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16333 Napisano pre 9 sati Integrisan, 9397 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 2. 2025. at 9:41, Predator016 je napisao: NC 750X, 2017, kupljena nova u Stojanovu, sada je sa nekih 40 i nešto hiljada km na satu.. Vidis kako cela istorija odrzavanja za čas padne u vodu. Od servisne i ne ocekujem da je neka jer vlasnička može biti mnogo bolja. Za to godište i tu km..... - 19, 21, 23 i sad 25 trebaš imat zamenu kočione tečnosti - 23 trebala je bit zamena antifriza - 20-25Kkm gura f vazduha - 25-30Kkm rade se prednji amorti i steluju ventili - ulje u motoru 8-10Km - gume drze do 15K, traju 20-25Kkm, dampere menjati na svakoj drugoj zam. guma obavezno, ležajeve u točkovima na 50Km takodje obavezno - svećice 50Kkm - baterija, lanac i lancanici mogu potrajati fino ako su dobrog kvaliteta i imaju podjednako odrzavanje ..... može i da ne potraje, najviše je do vlasnika kako će bit Imaćeš finog posla na NC ako zaista misliš da bude tip top u potpunosti spreman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis NIsam ni očekivao previše podataka u servisnoj istoriji, ali sam mislio da ima bar u garantnom roku još neke informacije. Vlasnička istorija je usmena, u servisnoj nije upisivana, tako da je uzimam sa rezervom. Kod majstora je upravo i sada mu se radi većina nabrojanih stvari: - zamena kočionih tečnosti i disk pločica na oba točka, - zamena ulja i filtera - zamena filtera vazduha - ležajevi točkova su zamenjeni prošle godine, - gume su dobre, a damper gume na zadnjem točku imaju malo lufta, i to će se menjati. Zvao Deltu, oko 7.500 din je set, danas ću poručiti. Ima li to možda još negde da se nađe, deluje mi prilično skupo za nekoliko parčeta gume? - provera i zamena svećica. Jedino amorte i ventile nećemo raditi, amorti su dobri, bez tragova oštećenja, prašinari su kao novi. A za ventile nemam pojma da li su proveravani ikada, možda jesu a možda i nisu, nije loše i to pogledati kad je već tamo...videču s majstorom.. Promenio pre 9 sati član Predator016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1493 Napisano pre 8 sati Drug član, 978 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nije komplikovano proveriti ventile na NCu jer je agregat fakticki polegnut. Mislim da se skida hladnjak samo. Proveris i mirna glava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1221 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, tako ću i uraditi. Dogovorio sam se s majstorom da i to proveri.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16333 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9397 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gore napisah kako i sta sledi na kojoj km da bi bilo kako treba biti a i mogu pisati o 2 NC-a od kojih jedan je gotov, drugi se upravo radi.....nije loše podsetiti se nekih stvari. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...