DaliborBP 1261 Napisano Februar 14 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Predator ovo je ok prica ,pogotovo ako je kod Dareta servisiran. 3 kofera orginalna isto vrede. Ako izvrtis negde temu,trebali bi biti i radovi od Darka. Kako god,nemoj zuriti... ako si za opciju uvoza iz De,mogu pogledati par novijih 2016 + ... Bude za 4500e. Ako je u blizini Stutgarta,mogu te sacekati na aerodromu ili gde vec pa da odemo pogledati zajedno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Februar 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Yanco said: Pošto bile i gde si uzeo. I mene čeka sad zamena.. Kompp u Batajnici. Set Michelin Road 6 je 46670,00. Imaju na stanju i ove: Michelin Road 5 120/70-17 58W-18800,00 Michelin Road 5 160/60-17 69W-23540,00 Michelin Power 6 160/60-17 69W-25590,00 Michelin Power 6 120/70-17 58W-21600,00 Promenio Februar 14 član Wildserbian 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Februar 14 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Koje dranje... Ovde u De skoro obe za cenu zadnje u Srb. I to road 6... Sad vidim da sam 170 okacio,ali ima i 160... 140e. Promenio Februar 14 član DaliborBP 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3398 Napisano Februar 14 Drug član, 1972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pisao al izgleda niko ne cita, uzeo sam prosle god u Julu u Xmoto Road 5, 35000 din, najjeftiniji od svih. Ne verujem da su nesto poskupeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, RankoBg87 said: Vec sam pisao al izgleda niko ne cita, uzeo sam prosle god u Julu u Xmoto Road 5, 35000 din, najjeftiniji od svih. Ne verujem da su nesto poskupeli. Pisali smo u drugoj temi..o gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, DaliborBP said: Koje dranje... Ovde u De skoro obe za cenu zadnje u Srb. I to road 6... Sad vidim da sam 170 okacio,ali ima i 160... 140e. Strašno kolko nas šure. No comment! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16361 Napisano Februar 14 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Javljajye kad vidite da me neko pominje u oglasu jer sam pre neku godinu imao situaciju. Covek je preprodavac, dovezao je bajk na zamenu ulja i f vazduha. Daljim pregledom trebalo je odraditi amortizere, ventile, sve tečnosti preostale i lanac koliko se sećam. Ubrzo nakon servisa taj bajk bio je na oglasu uz opis da je stanje odlično i da je kod mene bio. Odlepio sam kad sam video oglas. Ovo je Brankov NC sa oglasa, imam celu istoriju sa sve slikama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 31 Napisano Februar 14 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Koliko sam video i dalje neki dileri nude akciju, manuelni 8000eur za 2024 modele, 3700 odmah, ostatak na 48 rata, možda ti je zanimljivo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Februar 15 (promenjeno) Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Za sada mi je ona u NS favorit. Ide kolega JeftaNS da je pogleda u utorak. Ako sve bude ok, moguće je da se i ja provozam do NS. @DaliborBP Hvala na ponudi. Znam da ne treba žuriti, ali to kod mene bas i ne ide tako. Kad udje voda u uši , gotovo je to. Nisam bas blagosloven strpljenjem. Komplikovan mi je dovoz od preko, nije vredno cimanja za par stotina evra nizu cenu. Najradije bi uzeo nešto ovde, spremno za vožnju. @Raša3 Nova mi takodje ne igra ulogu, a kredite nisam uzimao ni kad sam gradio kuću, pa ne bih ga uzimao ni za motor. Promenio Februar 15 član Predator016 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Februar 17 (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 2. 2025. at 9:16, Predator016 je napisao: Juče bio da pogledam jednu stariju u NIšu. Visina sedišta mi odgovara, malo je niža nego kod Stroma. Provozao je jedan krug, iznenađujuće je upravljiva, lepo se vozi i poteže bolje nego što sam očekivao. Sviđa mi se što ima snage i u nižim obrtajima, bukvalno već od 2000 obrtaja. Što se položaja sedenja tiče, verovatno će mi trebati podizač kormana, kao što sam imao i na Stromu. Videćemo, ali stvari se polako kristališu, mislim da će mi ovaj motor biti super. Još samo da nađem nekoga u Novom Sadu da mi pogleda onu noviju Hondu iz oglasa, da ne idem bez veze toliko daleko, pa da se rešavam... Sto se tice podizanja kormana nemoj mnogo da racunas na to jako je upitno da li ces uspeti da podignes, zato sto su onda sve sajle prenategnute. Mnogi su probali ali nisu bas uspeli u tome. Ja sam takodje hteo ali citajuci ovde video sam da je to teska prica. Inace drago mi je da si posle Stroma zadovoljan kako Nc ide kada si probao. Uglavnom Ljudi sa Nc prelaze na Stroma iako ja mislim da je ta prica ista. Dobija se mozda malo vise snage ali mislim da je to zanemarivo Promenio Februar 17 član maba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 299 Napisano Februar 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, maba je napisao: Sto se tice podizanja kormana nemoj mnogo da racunas na to jako je upitno da li ces uspeti da podignes, zato sto su onda sve sajle prenategnute. Mnogi su probali ali nisu bas uspeli u tome. Ja sam takodje hteo ali citajuci ovde video sam da je to teska prica. Inace drago mi je da si posle Stroma zadovoljan kako Nc ide kada si probao. Uglavnom Ljudi sa Nc prelaze na Stroma iako ja mislim da je ta prica ista. Dobija se mozda malo vise snage ali mislim da je to zanemarivo Podizaci kormana do 32mm u visinu i 20mm natrag prema vozacu ne zahtijevaju nikakve zahvate na sajlama& pretumbavanje. Potvrdjeno u praksi na mojoj Hondi model RH09. Sajla kvacila je dosla skoro do kraja ali tu je i ostala bez problema. 23,76€ | For Honda NC 750X NC750 X NC750X 2016 2017 2018 2019 2020 2021 22 23 24 Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp Handlebar Riser https://a.aliexpress.com/_ExKp94o Promenio Februar 17 član Limeni67 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Februar 17 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, maba je napisao: Sto se tice podizanja kormana nemoj mnogo da racunas na to jako je upitno da li ces uspeti da podignes, zato sto su onda sve sajle prenategnute. Mnogi su probali ali nisu bas uspeli u tome. Ja sam takodje hteo ali citajuci ovde video sam da je to teska prica. Inace drago mi je da si posle Stroma zadovoljan kako Nc ide kada si probao. Uglavnom Ljudi sa Nc prelaze na Stroma iako ja mislim da je ta prica ista. Dobija se mozda malo vise snage ali mislim da je to zanemarivo Za moje potrebe i moj stil vožnje, mislim da će mi NC savršeno odgovarati. Nisam je nešto mnogo vozio, par minuta, ali i toliko mi je bilo dovoljno da otprilike vidim o čemu se radi. I plus teorija: snimci, članci, forumi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Limeni67 said: Podizaci kormana do 32mm u visinu i 20mm natrag prema vozacu ne zahtijevaju nikakve zahvate na sajlama& pretumbavanje. Potvrdjeno u praksi na mojoj Hondi model RH09. Sajla kvacila je dosla skoro do kraja ali tu je i ostala bez problema. 23,76€ | For Honda NC 750X NC750 X NC750X 2016 2017 2018 2019 2020 2021 22 23 24 Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp Handlebar Riser https://a.aliexpress.com/_ExKp94o Imam i ja indeticne ove na svom NC-u 2019 god i sve OK. Nista nisam morao da budzim i nije nista prenategnuto. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 121 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, malopre mi je ovo iskočilo, pa rek'o možda će nekom biti korisno.. Ako je višak praštajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je više za temu: Šta vas je danas obradovalo, ali je ipak i za ovde. Pridružujem se NC klubu, u petak sam pazario drugu Hondu u životu.. NC 750X, 2017, kupljena nova u Stojanovu, sada je sa nekih 40 i nešto hiljada km na satu.. Još uvek je u NS, kod mog prijatelja u garaži, u sredu idem sa prikolicom po nju, tako da, do tada, samo par fotki sa lica mesta. Inače, možda ćete je prepoznati iz prethodnog posta kolege, Akrapovič koji je na prodaju je skinut sa nje. 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6292 Napisano Februar 24 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! U zdravlje da se voziš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kolega, nadam se da se vozimo zajedno ove sezone.. Malo više nego prošle.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 192 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, čestitam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 180 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Po meni mozda i najbolja generacija NC koju su napravili, ne sumnjam da ces uzivati!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16361 Napisano Februar 24 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čuj možda....jes najbolja od svih generacija al da ne pričamo unapred dok se ne vidi šta kaže najjjnoviji model. Srećna kupovina, puno bezbednih km 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, živ nisam do srede.... Provozao sam je malo po Novom Sadu, otprilike sam stekao neki početni utisak, na prvu loptu nisam primetio osetan manjak snage u odnosu na Stroma, obrtni momenat lepo kompenzuje tih 15-tak konja manje. Lepo povlači i iz niskih obrtaja, linearno isporučuje snagu, što mi se sviđa.. Skinuo sam korisničko uputstvo, sad cu malo da proučavam teoriju, pa sa prvim suncem kreće i praksa.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 116 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke!U sredu 16c...Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, lepota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Februar 24 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta lepota,na bus,voz do NSa pa na tockovima nazad... Cestitke na kupovini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Februar 26 (promenjeno) Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pisali ste ovde o mekanim viljuskama. Gde nosite to na ispravljanje? Ne secam se u ovoj temi, pretraga minizbacuje nekog Dragana. Je li taj i dalje aktuelan? Promenio Februar 26 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...