Satelis 15628 Napisano April 22 Integrisan, 9277 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što sedište kod NC od polovine ide u vis, zadnji deo se penje. Takvo sedište pravi pritisak na trtičnu kost i gura vozača ka napred. Resenje problema je napraviti što ravnije sediste, memo pena unutra i podizač kormana udenuti....dobije se skroz drugi bajk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke1984 2 Napisano April 22 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nc700d Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam čekao to sam i ja uvideo kod mene slučaj sedište je fabrički nije oštećeno ali se ne sedi lepo jer nije ravno. Šta bi tu trebalo komplet reparacija sedišta sa novim materijalom za završnu kožu(skaj). Neka preporuka gde to odraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano April 22 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @sreckovicrobert Imate li preporuku gde I kod koga odraditi gel u sedista, ista mukica ova moja, tvrdo joj Meni je trenutno sedište kod majstora (Joker iz Boljevca), treba da bude gotovo u sredu, imam problem sa trtičnom koskom pa sam tražio da izbuši sedište, i da ga prekrije, dodaće par sm novog sunđera pa javljam utiske. nešto ovako https://www.aliexpress.com/item/1005006083096938.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 9 Napisano April 22 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Cekam nestrpljivo, pa da vidim gde cu... Hvala. Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano April 22 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Zvao majstor idem sutra po sedište Izgleda super, kaže majstor " dormeo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 9 Napisano April 22 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad probas da cujemo utiske... I cenu, ako nije nepristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano April 22 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Memorijska pena na duge staze nije dobra ideja, jer materijal vremenom gubi svojstva, kruni se i gubi tvrdoću. To mi je odavno rekao majstor koji je na vrhu piramide a bliski smo, pa je rekao da je i sam pokušavao pa je ljudima kod kojih se motor duže zadržavao, posle nekoliko godina reparirao sedišta. Memorijska pena loše reaguje na temperaturne razlike, ne trpi vlagu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 277 Napisano April 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 4. 2024. at 21:02, N.F.S. je napisao: Evo jos par, valjda se vidi... Nije (vizir sa dodatkom) u vidnom polju. Korisna napomena za dodatni spojler na viziru Izbjegavajte kopiju Puig windeflectora sa aliexpresa koju sam kupio samo zato što mi je estetski bila ljepša od ove: koja je također bila sa aliexpresa. Nešto sam umislio da je ružna (možda stvarno malo i jeste) te kupih ovu: Obje isto rade posao - to je ok, ali ova druga je mutna! Plastika je zamućena i gubim vidno polje u uglovima kada mi treba. A staru sam već obecao prijatelju. Zrtva sopstvene incijative! Promenio April 23 član Limeni67 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 23 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Može i ovako, povišeni vizir i podizači vizira. Sad je na srednjoj poziciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano April 23 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako na kom viziru, moj ima prosirenje dole, ako ga malo u vis pomerim udara guvernal obostrano (kada skrecem). Ali jeste pametna stvar, bas sam hteo kod sebe jedan podizac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano April 23 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nego, je li eksperimentisao ko sa nivoom ulja u stapovima? Da ne linkujem strane forume, dosta njih pominje "vazdusni jastuk" od oko 140mm po stapu, znaci da sipaju manje ulja, ispod 0.5L. Nije ovo neka zverka od motora, vise bih voleo da je udoban nego sto "drzi", veca kolicina vazduha koju sabija, u teoriji ce omeksati prednjicu. Takodje vidim i na integrama prijavljuju (strendzeri) da je vise vazduha u stapu udobnije. Samo da se vreme ustali, sve cu isprobati 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 23 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Puig vizir, ima još 2-3 cm lufta do štitnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 23 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan On je upušten tu gde dolazi guvernal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano April 23 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim visoki givi, na tom mestu ima prosirenja, nema mrdanja ni milimetar u vis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 23 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Nema mrdanja. Meni je falilo 6,7 cm da bi mi prebacivao vetar preko kacige. Sad mogu i sa podignutim flipapom da vozim bez problema a i buka se smanjila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano April 23 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @sreckovicrobert danas ga vratio na skuter,viši je i meni super odgovara, cena je bila 90 evra ali mi je tapacirao i naslon na koferu. Samo sam kratko seo da probam i zadovoljan sam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 9 Napisano April 24 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Mugos said: @sreckovicrobert danas ga vratio na skuter,viši je i meni super odgovara, cena je bila 90 evra ali mi je tapacirao i naslon na koferu. Samo sam kratko seo da probam i zadovoljan sam. To je to, uz ogradu da testiramo i trajnost s obzirom na iskustvo na koje ukazuje saxi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano April 24 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo, samo malo lepšeg vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano April 24 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ceka me moja lepotica Koliko je "pametna" ova kutija umesto rezervoara napred, koristim baaaaaas, 22L mesta, sve sto nosam tu stane. Elem, da podelim ideju sto se kljuceva tice, ovo radim na svim motorima... Pertla, malo termo buzira i metal kod kljuca od kofera, magnetic na pogodnom mestu. Pantljika dovoljno dugacka za obe brave... Nemojte da kljucevi grebu trokut, plastike 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano April 24 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv izum. Ja sam na prošlom motoru dobrano izgrebao plastiku oko brave. Plus mi se dešavalo da mi zaglavi ključ od kofera tu oko kontakt brave. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12415 Napisano April 24 Ne silazi, 7268 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam najviše mrzeo kad je pogrebano oko brave. Još kad vidim gomilu ključeva... Tako se i sjebava brava. Ja držim sve ključeve odvojeno. Privezak skroz gumen. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano April 25 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da vidis ovu cbf1000 sto sam prodao poznaniku, sigurno ima 20 kljuceva koji vise uz onog za kontakt. Na stranu estetika, ne vrednujemo je svi jednako, ali tezina koja visi/skace, za bravu je veliki sok! Bas ce se iznenaditi kada mu budem saopstio cenu zamenske i same zamene Cekam da "crkne" a vise puta sam skrenuo paznju i ukazao na problem u nastajanju (burence dobilo luft, kljuc se mora pomeriti ka satu da bi se okrenuo). 500evrica kao dobar dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12415 Napisano April 25 Ne silazi, 7268 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa još mora u kompletu da se kupi za bravom za sedišta, rezervoara i još gore mora i CDI ako je kodiran ključ. Mada, kad krenem negde motorom, isti sam kao onaj japanac ključar iz Matriksa. Poseban gumeni privezak sa ključevima od centralnog kofera, dva ključa za bočne kofere i jedan ključ za drugi set bočnih kofera. Ne znam zašto ali mali set GIVI 22 litra mi imaju zaseban levi i desni ključ. Pa posebno ključ od kuče, posebno ključ od motora i poseban daljinski za garažna vrata. To mi je sveto pravilo da sve ključeve lepo popakujem u predviđen džep i svaki put ih kontrolišem kad ih koristim. Tako u full opremi natovaren vozim 600km pa dođem ispred garaže, onda skidaj rukavice, pa tražim daljinski od garažnih vrata. Pri tom moram da pazim jer je ispod mene slivnik, jednom mi ispade daljinski i ode dole. Pa sam ga izvlačio onim magnetom na teleskop. Imam neku ideju da nekako iskodiram neki modul i da izvučem prekidač kao za maglenke pa da garažu otvaram bez daljinskog. Do tada: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano April 25 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Moj NC je sa koferom fabrickim, start kljuc otvara kofer, tako da na privesku imam samo start kljuc, i plasticni token kljuc (daljinski) za garazu. Ali taj kofer nema ono crveno dugme, i nemam pojma kako se skida kofer, jos nisam provalio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano April 25 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, daj sliku da vidimo kako izgleda...Da li si probao da okreneš ključ u kontra smeru?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...