QmBGD 4099 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Još ako ima motor iz Transalpa, vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano Septembar 28, 2023 Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje,jeli i dalje jedan disk napred.Stave trista quraza,ali i dalje jedan disk napred.To baš toliko skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 28, 2023 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako jedan disk radi posao, ne vidim problem. Na ovom videu,sve su sanse da ce biti 2 napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad izadje mogu poverovati da ce to biti NC750, ovo mi sad lici na neki skroz drugi model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Septembar 28, 2023 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Felna od CB, prednja viljuska od X-ADV (sto znaci USD vilice i 2 diskaca), zadnja viljuska od Integre, agregat jači .... izgleda da su nas poslušali (samo jos da bude tako). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Septembar 28, 2023 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan I onda cena + 2k eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To što mi hoćemo (ili barem ja) od NC-a je Afrika. Da je malo jači, bolji van puteva i da ima dct. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se vraca na Nc750S ako bude ovako kao na klipu, neked motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je klip clickbite ili samo možda naš san.Engine sa transalpa + naked onda je to Hornet?E sad posto imaju CB500X, Transalp i Hornet ... gde će nas NC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Septembar 28, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prva namena NC-a je commuting, odnosno gradska vožnja, i frunk za kacigu Ja bih prvi voleo da može na off, ali sam na teži način naučio da ne može. Niti će ikada moći. Jer Transalp. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 29, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako je to, prepisuje se od boljih.... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1354 Napisano Septembar 29, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Za 2021+ god. samo usb-c! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas onu njegovu silnu instalaciju tj dzekove ili se bode na neki dzek koji vec ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Septembar 29, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I koliko W daje? Džaba usbc ako nije barem 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1354 Napisano Septembar 30, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Sve je original, kraći kabal ubode se u original džek a koliko je w nemam pojma, uglavnom puni telefon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Septembar 30, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da skineš 10 panela da bi ubo džek za bilo šta izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Septembar 30, 2023 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam montirao ovu uticnicu i pri tome skinuo sam plasticni poklopac od filtera vazduha ( onaj ispred kormana) i plastičnu pregradu u trapu naprijed. Moguće je. Ali mislim da za dodatna svjetla/grijace ručki mora sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nista tesko, skidao vec 4 puta, namazao zabice, sve ide lagano, prvi put malo teze dok se ne ukapira sta i kako treba da se stisne da puste zabice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Septembar 30, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod skidanja panela - ima ovaj sajt na kome je doduše samo za NC700X iz 2012. https://cssportal.css-club.net/honda/MCA/MAIN010.aspx (odeš prvo na Top Page, pa se uloguješ kao user) I tu piše za svaki deo šta sve kojim redosledom i kako mora da se skine da bi se instaliralo. Ima i drugih Honda modela, možda nekome bude korisno. Sada sam pogledao, onaj OEM usbc je 15W ako nekoga još zanima. Promenio Septembar 30, 2023 član Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1354 Napisano Octobar 1, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi nije čučnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Preveliko, zato nisam hteo taj, montiram ovih dana ovaj sto sam uzeo pa kacim slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1354 Napisano Octobar 1, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Pusti link da vidim kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Octobar 1, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eto slika na predhodnoj strani, samo ga nisam montirao pa nisam kacio bolje slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odradio inspekcijski. Sve na mestu, oprali, podmazali lanac i uzeli 2950 din Probao Transalp, druga dimenzija motora, necu da pisem kakav je nego jedna me stavka zanima. Na Nc-u je gas osetljiv za sve pare i cim bude neravan put ruka se pomera i mora se drzati na tegu, na TA je gas dosta jaci i nema sanse da se pomeri na neravnom terenu, jel jos koga to nervira i moze li neka opruga da se stavi da bude kruci da se ne pomera tako lako?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Octobar 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam već o nervoznoj ručki gasa. Tvrdo vjesanje + rbwire bez imalo prostora/lufta = zbunjoza na gasu. Rjesenje: a) Vješanja će vremenom ( 2 sezone) značajno omekšati. Naročito ako se često vozi sozius. b) Težište sa ruka na kormanu prebaciti na koljena tj. vratiti se osnovama pravilnog oslanjanja na motoru. I mene je ziviciralo ispocetka Promenio Octobar 3, 2023 član Limeni67 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...