Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Integrisan, 9298 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 5 sati, Limeni67 je napisao:

@Satelis može da kaže da li je ispravno i možda jedino neko takav kao on da mu se povjeri da uradi - inače ne znam. Jedno je dodatna oprema a sasvim drugo je igranje inžinjera.

Normalno da je tvrdji kad su strucnjaci skratili teleskope tj hod amorta iz njima znanih razloga.

Sto je kraci, to ima manje mogucnosti za igranje.

Sa druge strane ne moze se ocekivati od NC-a bog zna sta da bude na oslanjanju jer novci diktiraju koliko ce muzike biti ali opet, ima prostora da se fino poboljsa.

Siroka je lepeza mogucnosti dorade, od par stotina evra pa do par hiljada ..... ko sta voli nek izvoli.

Pisao sam na predhodnoj strani da sam radio nekoliko NC-ova u oem varijanti, probao, vozio..... nema trika da bi mogao voziti tako, odvikao sam se skroz na skroz.

Ovo je pametno kupiti, ugraditi i igrati se sa stelanjem  .... verujem da s eza te novce moze dosta dobiti :aha:

WWW.LOUIS.EU

Buy YSS FORK UPGRADE KIT Various models at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova
  • Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350
1 hour ago, Kursulla said:

Drugari, da li nc da transportujem na centralnoj nogari/nosacu ili ne?

Koliko sam ja shvatio iz par postova ljudi, to se nikako NE preporučuje! Sigurnije je da bude na ćopi, koja jeste slaba tačka ali bolje za prevoziti. Znači oslanjanje u 3 tačke, u brzinu ili podići ručnu i vezivanje.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 254 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X
21 hours ago, Kursulla said:

Sve receno stoji!!!
Jedino što nisam razmisljao da malo spustim pritisak u gumama.

Danas sam "omekanio" zadnji amortizer. Bio je na 7, spustio sam na 3-4. I razlika je osetna.
Mislim, nije osetna kada vozim dobrim putevima, ali sobzirom da sam isao od Smedereva preko Pozarevca ka Golupcu....itekako osetna default_0a-smiley.gif
Inace, ono tamo nisu putevi..ne znam kako se ono kategorise...

P.S.:

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

2e28bfff336d0b4ae5317fe729594f0f.jpg993caf04c96957356bf147f28b81dce1.jpg

Kako bio na 7?

Uhhh

Manual kaže da je fabricki postavljen na 3.

Da nije neko drndao samozvan?

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: NC750D

Mislim da je kod mene fabrički 3 na obe Integre. Pominjao mi je poznanik da je put do Smedereva ali preko PA (od BGD) nov i da je dobar.

Sent from my SM-G981B using Tapatalk

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: NC750D
On 5/29/2022 at 11:41 PM, Bane V said:

Drugari,

Vozim Integru 2016to ( LED model sa 3 Moda Sport voznje ) vec 13.000 i danas sam pazario od drjgara Integru 2020to godiste.

Vidim jedino traction control je tu novost. Da li ima jos neka razlika u ovim modelima..software, netgo oko dct mozda, ubrzanje itd itd ... ???

I sada moja bela Inegra ide na prodaju koja je isto u jako jako dobrom stanju, ako nekoga zanima evo linka.

6cd0773db4d0-1920x1080.jpg

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Honda Integra NC750D, 2017. godište, Scooter, vozilo prešlo 21250 km, Beograd. Cena 7.750 € - Motori - Polovni Automobili

Sent from my SM-G981B using Tapatalk

Integra je i dalje na prodaju sa dosta spustenom cenom jer se blizi kraj sezone - tu se svakako gubi lova i ne zaradjuje se pa ako se nekome svidja nek se javi - registrovana sad pocetkom juna i dosta dosta dobro ocuvan motor, bez sale. Uradjen i servis.

Evo oglasa : 

Honda Integra NC750D, 2016. godište, Scooter, vozilo prešlo 21830 km, Beograd. Cena 6.850 € - Motori - Polovni Automobili

• Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova
  • Motocikl: Forza 350 ('22)

Jel se neko vozio skoro dobrim asfaltom po planinama? Mislio sam Golija možda. 

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: Honda NC 750XD

Ja sam vozio prosle godine u ovo vreme. Od Ivanjice kad se prodje Medjurecje i krene da se penje na Goliju bila je deonica od jedno 5km tucanika. Ali kad to prodjes i popnes se na Goliju krece spektakl od prirode i uzivanja u voznji. Gore je asfalt odlican. Preporuka je da se vozi do Odvracnice pa se spustis u Novi Pazar na cevape kod Jonuza.

Promenio član bbocko
  • Hvala 1

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ili da dodjes magistralom do Raske, pa onda odatle na Odvracenicu, pa odatle u Ivanjicu. Imas na Odvracenici prodavnica, pa kafana pored. Znaju je svi kao kafana kod Milojice. Tu pojedes cevape i isto ti kao da si bio u Pazaru, pazarski je cevap 100% i odlican je.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 324 postova
  • Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT

Suzuki V-Strom 650, 2020. godište, Touring, vozilo prešlo 12170 km, Zemun. Cena 8.500 € - Motori - Polovni Automobili

Drugar prodaje. Motor je kod mene, pa ako je neko zainteresovan, tu sam.

• Drug član, 359 postova
  • Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100

Pa stavi na oglase ili u temu za S Strom, a ne u temu NCa...

Mislim da ce tako bolje proci, a i ova tema sve više ide u pravcu nečeg drugog, a sve manje se piše o NCu (mislim generalno, ne mislim na ovaj oglas)

Inače prelep Stromić skroz

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 324 postova
  • Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT
pre 34 minuta, MF je napisao:

Pa stavi na oglase ili u temu za S Strom, a ne u temu NCa...

Mislim da ce tako bolje proci, a i ova tema sve više ide u pravcu nečeg drugog, a sve manje se piše o NCu (mislim generalno, ne mislim na ovaj oglas)

Inače prelep Stromić skroz emoji106.png

Staviće drugar iz ekipe i na temu Stroma. 

Nisam imao nameru da remetim temu ili vređam bilo koga, već reko znate me ovde pa da postavim.

Izvinjavam se svima.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 359 postova
  • Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100

A daleko od toga da vređaš nekoga, samo sam mislio da je veća verovatnoća da ce neko da pogleda Stroma u temi koja je namenjena za Suzuki VStrom...vidim da je i ta tema veoma popularna i aktivna...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 422 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT
On 12.8.2022. at 8:46, muljaz je napisao:

Ili da dodjes magistralom do Raske, pa onda odatle na Odvracenicu, pa odatle u Ivanjicu. Imas na Odvracenici prodavnica, pa kafana pored. Znaju je svi kao kafana kod Milojice. Tu pojedes cevape i isto ti kao da si bio u Pazaru, pazarski je cevap 100% i odlican je.

A kada se već priča o tom kraju, ove godine sam prošao fenomenalnu rutu na putu za CG.

Kreneš ka Raški, pa u Ušću skreneš za Studenicu i Mlanču (sve asfalt, sjajna priroda).  Izlaziš u Ivanjicu, pa kreneš ka Sjenici i negde na pola puta, na Javoru, skreneš desno ka Novoj Varoši.  Naravno, ne tamo gde te navigacija podrazumevano vodi jer nekih 5km posle toga (Spomen-obeležje na Javoru) postoji uzani asfaltni put kroz predele koji izgledaju kao... ne znam, Škotska. :D   Stvarno sam bio opčinjen, ostao sam tamo preko sat vremena iako sam bio u stisci sa vremenom.  Na kraju se prelazi preko brane Uvac sa par lepih vidikovaca i silazi se u N. Varoš.

image.thumb.png.3758201dd42b6954e100a1c351d6c94b.png

Promenio član .milke.
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 1004 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200

Trebao si kod Studenice skrenuti desno ka etno selu na palačinke od heljdinog brašna.
Put koji si vozio je prelep, naročito onaj deo gde je mala crkva sa leve strane.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

• Svrati ponekad, 255 postova
  • Motocikl: Honda CB500 XA

@.milke. Vozio sam se baš tuda prošli vikend, fenomenalno! Nadam se da si svratio na vidikovac sa kog se pruža prelep pogled na jezero. 

IMG-20220806-121432-2.jpg

Promenio član Scholesy198

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD
1 hour ago, .milke. said:

A kada se već priča o tom kraju, ove godine sam prošao fenomenalnu rutu na putu za CG.

Kreneš ka Raški, pa u Ušću skreneš za Studenicu i Mlanču (sve asfalt, sjajna priroda).  Izlaziš u Ivanjicu, pa kreneš ka Sjenici i negde na pola puta, na Javoru, skreneš desno ka Novoj Varoši.  Naravno, ne tamo gde te navigacija podrazumevano vodi jer nekih 5km posle toga (Spomen-obeležje na Javoru) postoji uzani asfaltni put kroz predele koji izgledaju kao... ne znam, Škotska. :D   Stvarno sam bio opčinjen, ostao sam tamo preko sat vremena iako sam bio u stisci sa vremenom.  Na kraju se prelazi preko brane Uvac sa par lepih vidikovaca i silazi se u N. Varoš.

image.thumb.png.3758201dd42b6954e100a1c351d6c94b.png

Jesmo li tuda prosli ili preko Kokinog Broda pre par godina kada smo se vracali preko Ivanjice pa sam spavao kraj puta citava 4 minuta? 

Screenshot_2022-08-15-23-02-55-043_com.facebook.katana.jpg

• Sviđa mi se 1

• Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova
  • Motocikl: Forza 350 ('22)

Da li je ko skoro kupovao akumulator i šta preporucujete? 

YTZ14S 

Verovatno isti ide za NC i Integru. 

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019;

Exide zamenio fabrički Yuasa pre 2 meseca i to preventivno jer je već 3 godine prošlo.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 96 postova
  • Motocikl: NC750X 2022

I dalje imam fabrički aku Yuasa. NC je 2016 god. ali razmišljam o zameni pre zime..

Koja oznaka Exide akumulatora je za naše motore?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja