Justicije 323 Napisano Jul 15, 2022 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan CleandisC chainguard Honda NC700/ 750 – SNOTO WWW.SNOTO.DE Društvo, sasvim sam slučajno naleteo na ovo, pa reko da podelim sa vama jer se vodila diskusija koliko podmazivači prljaju zadnju felnu. Vidim ovi rade za skijanje i motore (snow+moto=SNOTO) i nije mi baš jasno kakve veze imaju te dve aktivnosti, ali Švabe tvrde da sprečava prljanje zadnje felne. Nije jeftino uopšte za nešto što je teško samo 100g, ali možda pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 17, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 700-ka iz uvoza, Svica stitnici ruku, povisen vizir zastite cunak, c. stender .... fino sreca nisu gumice ispale kacenje donje plastike fali, menja se plocke, klipovi dobri pretegnuto muski sredice se dobri lezajevi napred ima sitno kuckanje kad se ide preko neravniva otvoriti, videti, srediti, klizni su vec stigli i ako je lose kolicinski ga ima glavni majstor, ja samo dodajem sta treba kaput blizimo se cilju kat. br. kliznih lez. i podloski srafa, nema veze dal je 700/750 S,X,XD ostaju da cute rasturanje dalje ovo nije dobro, naslage agregat je dosta radio na starom (crnom) ulju gumica cepa raspala se ventili sredjeni svecke dobre spakovan imace cescu zamenu u narednom periodu cep hladnjaka nije sjajan pakovanje lose bas lose naslage na dnu pozadi moram dalje gledati, Varta nije dobra oopcija taman na vreme plasticni se izbacuju idu normalni, metalni Nakon probe i dalje ima sitno kuckanje koje osetim pod sakom. Lezajevi tocka dobri, kuciste ok, lezaj vrata pod rukom nema lufta ali opet mi budi sumnju u tom pravcu. rasturaj, zafarbano nesto je nekad radjeno, za mrvicu matica se popustila sasvim dovoljno da se oseti na kormanu kuckanje ________________________ sredjeno, spakovano, sve Ok, nema kuckanja, tip-top ide sledeci, beli... davno nisam video i ovaj ima melodiju bas je malo presao, nije uvoz, kod nas je kupljen tecnosti napolje nema, pojela maca lose dobice lanac je u losem stanju.... nemar predhodnog vlasnika značiće za naredne km cuk ispravljeno gotova makina da dunem pa da se bacim na cika Jimijevu makinu najjjdrazi deo ima tu jos savasta nesto ide redno damperi kaput, ostalo na sredjivanje instal. desne maglenke dobice premestaj za razliku od pre 5min ili ti gore iznad.... ovako treba da izgleda, ex ventili dobro rastelirani ulje iz amorta, 38.000km 30-35K i treba raditi servis pripremiti za nove dampere druzina se smanjuje ende sredjeno provuceno, spakovano moze na tocak moze ventilator pozadi uglobljeni simuliri, lanco podeseno razbusi se nosac na 8mm, sraf + lepak za navoj i feder sajbna obavezno cep gore (kad se skida, jednom rukom drzati cantru, drugom rukom ici na odvijanje) sipati ulje do merice, pise na cantri cep, magnet preko odviti slavinu 3-4 kruga ulje mora krenuti stici do lancanika-lanca skinuti magnet i zaviti slavinu na 1-1.5 krug ende, pratiti desavanje u voznji, korigovati po potrebi mas kakve pile sveTske Koliko sam se samo odvikao od oem sedista, visine i polozaja kormana tj kompletnog ugodjaja u voznji...... to tek sada vidim, kad usporedim sa stanjem kod mene. Guzica i nekako ali kicmu u donjem delu najvise je*e, isti onaj osecaj koji sam imao u Bugarskoj kad se umalo nisam ukocio od bolova u tom delu. I tako blize i tako dalje...... Sutra odo da se podsetim kako nekad bese, nema me, mozak na OFF 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 17, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece @Satelis omiljeni deo Puno nivih čupkica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 18, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh prokomentarisati ulje iz vila koje je Dare @Satelis izvadio, smrdi kao da je nesagoreo benzin prosao kroz auspuh, oporo i bas bljak bljak, samo po mirisu se vidi da je odsviralo svoje! Za sve ostalo Dr.Dare nije imao problema, a i bio je u hiruskim rukavicama! Samo cu dodati da se moram navici na "novi" moped, ustelovan prednji trap + novo ulje u vilama + nove gume = kao na nov moped da sam seo, otidnuh odmah do Ralje da proverim taman i dal se iskvario vocni kup. Uzdravlje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece @Satelis omiljeni deo Puno nivih čupkicaTi bre Ferty prešao skroz u off road? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svi putevi su nam offroad Samo prilagodjen uslovima. Ako nekoga zanima prethodna je presla 20.000 i imala je jos oko 2mm do markera za minimum. Znaci komotno je mogla da gura do 23, 24.000km. Nije proklizavala pred kraj svog veka kao sto je fabricka cim je presla polovinu. Eto kratka recenzija od mene na ovu temu. Stvar koja radi ne treba menjati i preporuka za svakoga ko trazi izdrzljivost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 21, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Vratih se juče sa ture po evropi: Hrvatska, Slovenija, Italija, Švajcarska, Nemačka, Austrija, Mađarska i nazad u Srbiju. 3800 km za 11 dana, gde je akcenat bio na vožnji po Alpima kroz Italiju i Švajcarsku. Najbolja ruta koju sam ikad vozio!!! I moja topla preporuka da nekad svi odete. Taj spoj netaknute prirode, čistog vazduha, simfonije zvona malog milona krava i impozantih pejzaža koju su ispresecani krivudavim putevima prekriveni doOOobrim asfaltom, je više nego dovoljno razloga za odvojiti i potrošiti malo vremena i para na uspomene koje ćete rado pamtiti. Inače, NC je vanzemaljska sprava i radi posao za koji je napravljen/a, čak i u veleplaninskom okruženju i moru serpentina, pri tom natoverana kao mazga. Vrhovi koje sam ja prešao su: Umbrail Pass u Italiji i Albula Pass i Furka Pass u Švajcarskoj. Evo i po neka fotka: Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Promenio Jul 21, 2022 član eclipse 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za turu, verujem da je bilo sjajno! Moze li malo vise detalja? Ruta kojom si isao, spavanje - kamp ili hoteli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 21, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I slobodno neki putopis napisi....nece se niko ljutiti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DarkoB je napisao: Bravo za turu, verujem da je bilo sjajno! Moze li malo vise detalja? Ruta kojom si isao, spavanje - kamp ili hoteli... Koliko vidim ima šator i vreću napakovane na sedištu, ali bi svakako bilo dobro malo detalja, kako, gde, koliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan I kako si zadovoljan sa ovim auspuhom ( kad ga prije zamjeni?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Limeni67 said: I kako si zadovoljan sa ovim auspuhom ( kad ga prije zamjeni?) Auspuh je od Ištvana iz Ade i prezadovoljan sam. Zvuk je odličan. Na malim obrtajima dubok, a preko 3000 obrtaja prestaje da se pojačava zvuk, tako da se ne dernja. I dobio sam dva db kilera uz auspuh. Kad ubacim oba, samo je za zeru glasniji od fabričkog. Kad staviš samo jedan, onda je negde između) I inače zbog strožijih zakona u EU, na ovo putovanje sam išao sa jednim (unutrasnjim ili donjim, kako ga ko zove) db kilerom ubačenim, a gornji mi je bio u koferu za svaki slučaj. Naravno, niko me pogledao nije niti zaustavio bilo gde. Možda sam mogao i bez tog jednog, ali bolje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide spavanje po tom delu evrope? Kampovao si u uredjenim kampovima gde se placa ili si na divlje po livadama, sumarcima? Koji su zakoni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, .milke. said: Koliko vidim ima šator i vreću napakovane na sedištu, ali bi svakako bilo dobro malo detalja, kako, gde, koliko... Možda je glupo pitanje ali sebi i to dozoljavam: koja je minimalna temperatura za kampovanje? (naravno misim na neku opremu što se inače može nositi motorom, a ne na Himalaje) Na 1000m ili više u Alpima nisam siguran da bi mogao i u autu da zaspim, a da budem siguran da ću se probuditi ... Promenio Jul 22, 2022 član X8 Vračar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Himalaji su bas izuzetak niti postoji na nasem trzistu da se kupi priblizna oprema. Svu drugu prosecnu opremu (+5 do +15c) i ona koja ide do 0, -5, -10 (a tada se retko kad i vozi motor) mozes je nositi na motoru. Vrlo su prosecne dimenzije i te opreme za minus kao i one za nesto toplije vreme. Najveca i otprilike jedina razlika je u dimenzijama spakovane vrece za oko 30%, a temperaturni opseg sa manjom na +5, 10 si na granici, a sa ovom malo vecom mozes komotno na -5 i nize. Sve drugo je isto. Naravno pod uslovom da znas i da se obuces za sve te uslove kampovanja. Siroka je to tema pa da ne gusimo dalje. P.S. Osim visine podjednako utice, ako ne i vise vlaga tj gde kampujes, uz reku ilu negde u sumarku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam sebi obećao da više nikad neću pisati duži post na telefonu! Prvo sam pisao kroz Tapatalk i onda su slova samo u nekom momentu postala nevidljiva. Neki momenat je taj kad se dostigne određen broj karaktera. Srećom možeš da markiraš sve i da iskopiraš, pa sam prešao na sajt, kroz chrome. Iskuckao sve i kad sam postovao, posta nema! NEMA! Sad sam seo za komp da iskuckam ponovo. Pa da krenem : Nisam hteo da dužim u prethodnom postu jer ovo nije tema za putopise. A i za putopis da bi valjao, treba da odvojim vremena, a baš ga i nemam. Što se spavanja tiče, kombinovao sam... Spavao sam u kampovima (daš neke pare, postaviš šator i imaš tuševe, wi-fi, kafić i restoran gde možeš da jedeš ako ti se tu jede). Neki su imali bazen, neki su imali teren za odbojku na pesku, basket itd. Dve noći sam spavao u prirodi, pored puta. Jednu u hostelu, a tri sam bio u gostima u Nemačkoj. Ruta je bila: Šabac - Zagreb, autoputem (samo sam dotle hteo i išao autoputem), spavanje Camp Zagreb, 15 eur noć Zagreb - Ljubljana (krenuo regionalnim putem jer sam izbegavao auto puteve iz opšte poznatih moto razloga, ali sam završio na graničnom prelazu koji je samo za lokalce tako da sam morao da se vratim na autoput. Srećom kratko do Ljubljane. Malo pogledao grad i produžio dalje ka Trstu. U Trstu kratka pauza, pa produžio za Veneciju. Spavao u kampu "Camping Rialto", 25.50 eur noć. Venecija - Imola (pauza) - Firenca. Spavao u Hostelu 36 eur noć. Firenca - Piza, spavao u kampu dve noći ("Camping Internazionale S.R.L."). 17 eur noć, dakle total 34 eur. Piza - Modena pa Maranelo (zbog Ferrari muzeja) - pa dalje do mesta Monno koje je u podnožju Alpa. Malo nakon tog mesta sam postavio šator u prirodi (blizu hotela Belvedere). Što se temperature tiče, ne znam kolika je bila noćna, ali ujutru u 6 kad sam ustao je bilo celih 12 stepeni. Plus velika vlažnost. Sveee je bilo mokro kao da je padala kiša. Šator je položio! Spolja je naravno bio skroz mokar, ali unutra nije kondezovao ni trunku. Odatle sam ujutru vozao Alpe: Umbrail Pass, Albula Pass i Furka Pass (ukupno 300 i kusur km). Nakon dolaska na Furka Pass sam se malo vratio u nazad i krenuo na sever ka nemačkoj granici i gradu Konstanz. Tu sam bio u gostima 3 dana i taj grad mi je bio baza za razgledanje okolnih gradova. Prvi na listi je bio Cirih i odličan je, ali osim gradova sam razgledao i švajcarska sela kojima sam oduševljen! Prelepa su! Sad mi je tek jasna ona rečenica kako se stranci sele na sela da žive pa putuju na posao u gradove. Svako je pod konac, svako je uređeno, svako je jednostavno rečeno lepo i izgleda kao mali grad u kojem postoje njive, livade i pašnjaci. Pretposlednji dan sam krenuo ka kući iz Konstanca, razgledao sam Minhen 3 sata pa nastavio dalje ka Austrijskoj granici, ka Gracu. Štajerska je takođe odlična za vožnju motorom. Asfalt, krivine, priroda... Sve valja! Cilj mi je bio da dođem do Mađarske granice i ujutru da nastavim dalje. Ali ne uspeh, počeo sam da zabadam tako da sam parkirao na 1h od Mađara i postavio šator na neku livadu. Ista priča, vlažnost i niska temperatura, ali nije bilo problem za spavati. Navio sam alarm u 6, ustao, spakovao se i gas Šabac. Nakon ulaska u Mađarsku sam takođe još nešto obećao sebi, a isto preporučujem i vama: ZAOBIĐITE regionalne puteve kroz Mađarsku jer su očajni! Idite ISKLJUČIVO autoputevima. Gori su od naših rekao bih. Imao sam jednu deonicu od 19 km, koju sam bukvalno vozio 40 do max 50 Km/h jer je nenormalno neravan. Nema nijedne rupe, ni na jednom od puteva. Ali neravni su do bola. Bilo mi je žao i mene i motora da vozim brže. I pošto sam kroz Mađarsku izgubio dosta vremena, kako sam ušao u Srbiju, tako sam otišao na autoput i gas do Novog Sada. Posle još sat vremena regionalnog do Šapca i home sweet home. Napraviću, čisto da imam uspomenu, jedan Excel fajl sa tačnim rutama kuda sam prošao, po danima. Pa ako neko bude hteo, mogu mu poslati. Promenio Jul 23, 2022 član eclipse 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 23, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eclipse ako mozes, imas snage, volje pre svega .... napisi putopis, verujem da ce mnogima biti zanimljiv. obecah koju sliku, nista ovo ne valja TF TA gosodja je bila vrlo poslusna tako da je po povratku dobila zasluzeno spremna za nove pobede, do kraja sezone nema se sta dirati mozda se prosetamo Jadranskom .... otom potom 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Jul 23, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Transalpina 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 28, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam protegao tockove kao i svake godine do Pirota, naravno pored autoputa.Pojacanje uz pljesku u Nisu, pa za Pirot.Uvece smo morali u najpoznatiju pizzeriju i pizzu "Sicilijanu" koja je osvojila neke silne nagrade, sjebala cak i Italijane na nekom takmicenju, naravno druga je bila "Pirocanka", pizze su extra.Uzdravlje.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Jul 28, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2022 at 12:49 PM, Satelis said: Eclipse ako mozes, imas snage, volje pre svega .... napisi putopis, verujem da ce mnogima biti zanimljiv. obecah koju sliku, nista ovo ne valja TF TA gosodja je bila vrlo poslusna tako da je po povratku dobila zasluzeno spremna za nove pobede, do kraja sezone nema se sta dirati mozda se prosetamo Jadranskom .... otom potom @Satelis pakovanje od 4l eneos ulja 10w40 max performance se razlikuje etiketom i bojom bidona od ovoga od 1l. Pretpostavljam da je to samo marketinška razlika a da je ulje isto?! Zašto ti ne koristiš to pakovanje od 4l koje je jeftinije već uvijek ovo po 1 litar? Pitam zato što se spremam da pred kraj sezone zamjenim sadasnji motul (morao staviti u aprilu u ovlastenom servisu jer je motor pod garancijom) za eneos ulje kojeg ću zamijeniti u tajnosti da niko ne zna hehe. Planiram da tako uhvatim jesenji ritam izmjene ulja nakon isforsiranog proljetnog ove godine (na 1000km) i da ostane eneos za stalno jer iduće godine na jesen ističe garancija i bas me briga dalje za pravila pravila da bi me udavila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 28, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Limeni67 je napisao: Zašto ti ne koristiš to pakovanje od 4l koje je jeftinije već uvijek ovo po 1 litar? Radim skutere gde ide od 700ml do 2.5L ulja u motor, uglavnom. Zamisli da se rvem svaki put sa kantom od 4L na levak uskog grla jer ako je veci ima da prelije pored otvora jer ne moze da primi toliku kolicinu ulja..... ne biva. Ili da presipam na litarska pakovanja ... ma idi, nisam bas toliko lud. Mnogo mi je lakse sa litarskim pakovanjem.... prosto i jednostavno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 28, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Chika Jimi je napisao: Ja sam protegao tockove kao i svake godine do Pirota, naravno pored autoputa. Pojacanje uz pljesku u Nisu, pa za Pirot. Uvece smo morali u najpoznatiju pizzeriju i pizzu "Sicilijanu" koja je osvojila neke silne nagrade, sjebala cak i Italijane na nekom takmicenju, naravno druga je bila "Pirocanka", pizze su extra. Uzdravlje. Uuuu opasno dobre pice imaju, ako ne i najbolje ... sto se ne javi ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 28, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio 3 dana sa posla, pakovanje i gas... Danas smo malo bili do Zvonacke banje, na bazenima, kazu vikendom je puno Bugara(ki), moram proveriti u Subotu. Posle smo otisli malo na drugu stranu Stare planine, do Vrela. Pastrmka je ekstra! Greota mi bilo jesti rostilj.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano Jul 29, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan To je ovde.. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Avgust 1, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Moje rješenje za dodatni prostor na NC 750X RH09 Uslov je da postoji crash bar na motoru I da ima dobra snajderica u blizini Nisam htio da vise preko barova. Od vanjskog rama unutra ca 5cm i ostalo je još toliko do mashine Materijal je vodootporni I na kraju ne narušava siluetu. Po par kisnih odjela stane u jednu torbicu za mene i soziusa i još poneka sitnica posto ima dodatni džep iznutra. Tako da mi je podrum ostao slobodan. Eto da se imate zabavljati sa nečim u pauzi izmedju hladnog gemišta i pecenih pastrmki posto vidim da te aktivnosti trenutno preovladavaju 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...