Satelis 15886 Napisano Jun 28, 2022 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, MF je napisao: Video sam u 6h ujutru, i baš smo komentarisali na pauzi, ali je bilo kasno za organizaciju... Odemo jedared al da nocimo, sutra ko ziv ko mrtav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Jun 28, 2022 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sargeras je napisao: A ni držanje (previše) natovarenog motora na ćopi nije baš bilo od pomoći. U svakom slučaju, moj savet za svakoga kome se iskrivi nogara - menjajte što pre, jeftinije je. Vratih se u Beograd na kratko i mislim se da stavim motor na oglase pošto bezveze stoji, ali ne znam koliko će mi ljudi verovati da su ogrebotine na bočnom koferu nastale samo zbog krive nogare. Taman da se vozis dok si u BG-u Vozi li se nesto u USA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Jun 28, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Od Kragujevca do Slovačke, na Hondici, bez ijednog kilometara na autoputu... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 28, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Daj i ovde neku sliku, nemoj samo ig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 28, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za upucene. Burazeru se na nc750x 2016 posle svakog gasenja resetuje kilometraza , ne setih se da li na trip 1 ili trip 2. To mu se nesto izbutalo sada dok smo bili na voznji po alpima. Zna li neko kako se to podesava. Nisam se upustao i isprobavao ,verujem da neko odavde zna Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 28, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da postoji varijanta da se resetuje jedna od km, na svako punjenje rezervoara, za to posle svakog gasenja nisam cuo ali progooglaj. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Jun 28, 2022 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se namesti preko inst. table da se resetuje km nakon ukljucenja rezerve dok se ne natanka rezervoar. Za resetovanje svaki put nakon gašenja ni ja nisam čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Jun 29, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da postoji varijanta da se resetuje jedna od km, na svako punjenje rezervoara, za to posle svakog gasenja nisam cuo ali progooglaj. Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkStrana 40Sent from my iPad using TapatalkOwner Manual.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Yanco said: Od Kragujevca do Slovačke, na Hondici, bez ijednog kilometara na autoputu... Kakva je ovo uzdužna naljepnica na tanku i gdje si nabavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Jun 29, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Limeni67 je napisao: Kakva je ovo uzdužna naljepnica na tanku i gdje si nabavio? Imaš ovde kad sam ih montirao: Crtao sam ih u Corelu, a poručio da mi odštampaju. Ali kvalitet štampe nije baš najbolji, neka ga zabsad tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 6/28/2022 at 2:06 PM, DarkoB said: Taman da se vozis dok si u BG-u Vozi li se nesto u USA? To je i meni inicijalno bio plan, ali se završilo tako što sam uradio 3 registracije i 3 servisa za 300km pređenih ukupno. Kako ću sledećih par godina moći da dolazim na sve kraće, mislim da je bolje da prepustim motor nekom kolegi/nici da uživa u njemu, kad ja već ne mogu. Naročito sada kada su cene potpuno podivljale po onome što vidim na oglasima. Nažalost, u USA nemam nimalo vremena za motor kada je lepo vreme (što u Čikagu nije često ) pa nisam ni razmišljao o kupovini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, ne isplati se da stoji. Bolje neko ko ima vremena da ga vozi. Kad nadjes vremena i lepog i slobodnog onda nesto novo da se uzme. Mozda bude neki novi NC sa 70-ak konjica Nego nisam ispratio, mozda si i pisao... Jel si se preselio u USA ili si tamo na studijama ili nesto trece? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se zabavimo... Da cujem ozbiljna i neozbiljna objasnjenja kako je do ovoga doslo. Naravno, ko ima link za blatobran neka ga postavi/azurira/posalje. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel' kineski? Ili si uspeo da ga podigneš na zadnji Promenio Jun 30, 2022 član dragan_alumiroi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, bio je na motoru kada sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Klasika,vibracije,a možda je neki put i dokačen a vibracije sredile ostalo.Pošto vidim da je jedna polovina tamnija,znaci caknuo je ranije u jednom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DarkoB said: To jeste, ne isplati se da stoji. Bolje neko ko ima vremena da ga vozi. Kad nadjes vremena i lepog i slobodnog onda nesto novo da se uzme. Mozda bude neki novi NC sa 70-ak konjica Nego nisam ispratio, mozda si i pisao... Jel si se preselio u USA ili si tamo na studijama ili nesto trece? Upravo, nego najveći problem mu dođe što trenutno nemam kada ni prodajom da se bavim. Na doktoratu sam tamo još bar 3 godine. Videćemo kako će se stvari odvijati kada budem završio sa studijama, a verovatno se pre toga neću vraćati u Srbiju na duži period. Gre'ota da stoji toliko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sve sve, ali sto osramotih celu druzinu... Zeleni venac pun kao kosnica, ja ponosno teram NC750X, a ono, otpadaju delovi, uz velicanstvenu buku, po ulici. Sramota!!! Izvinjenje drugarima. Dobar je to motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde @Savamalac, za dobrim atom se svi okreću. Tako bolje zvuči.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači prošo si ko Brando u seriji Porodično blago.Isto bila Honda,samo da je nije neki Kroka servisirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je materijal klasican sivi liv. Nejednako pucanje materijala, zrnasta gruba svetlo siva povrsina. Ako je tako onda je prosto losa legura. Vibracije ga dotukle. Tu treba dosta zilaviji materijal, kovani jer to mozes brdo puta da savijas kako hoces i vibracije mu ne mogu nista. Pritom pukao je tacno tu gde se maximalno steze sto je narusilo krtu strukturu liva i ostalo je istorija. Promenio Jun 30, 2022 član Ferty_ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci takav materijal? Neko ko moze tako da isece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 30, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znači prošo si ko Brando u seriji Porodično blago.Isto bila Honda,samo da je nije neki Kroka servisirao.Ta Honda koju je Brando vozio u seriji je tada bila vlasnistvo mog strikana!Iznajmljivao je za snimanje. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 6, 2022 (promenjeno) Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2022 at 11:44 PM, Chika Jimi said: Ta Honda koju je Brando vozio u seriji je tada bila vlasnistvo mog strikana! Iznajmljivao je za snimanje. Plava CB750 Custom beše, čini mi se. Neša. Promenio Jul 6, 2022 član termogedzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 6, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, to je to... evo nadjoh neki link. Takva je bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...