Satelis 15649 Napisano Septembar 21, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, DaliborBP je napisao: Sve je bilo A ,bar dok sam ja radio. Znas i sam Dare da sam 2 godine van te price zbog preselenja u De. Ajd da budem jos precizniji, pored A i B ima i C al reko nek bude samo na A i B varijanti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Brat mi radi u Miselinu tj Tigru. Ima A i B. Pokusali smo da mi nabavi A...nema sanse, sve ide vani. Moto gume takodje moraju da se izvezu npr u Nemacku pa potom kupujemo od njih tj opet uvozimo. Duple takse. Eto kako svaba sa nekoliko puta boljim standardom kupi jeftinije gumu nego radnik koji je proizvodi i gradjani drzave u kojoj je fabrika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Septembar 21, 2021 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Satelis je napisao: Ajd da budem jos precizniji, pored A i B ima i C al reko nek bude samo na A i B varijanti Odosmo u off. Ali ,jedna anegdota. Dolazi cigo sa bmw,ja mu izneo gumu,gleda ,okrece...Nailazi moj gazda,pita a sta trazite,da vam pomognem? Gde stoji(pise) da je prva klasa?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 21, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos pricao sa prijateljem koji radi u Pi u Michelin-u, rece da bi trebalo da im odobre oko NG da mogu "za sebe" da kupe po koju gumu (bice odredjena kolicina vremenski) po povoljnijim uslovima.Nadam se da ce biti tako, spremam se za novi opanci.Takodje posle mesec dana prijateljica iz juznih krajeva spomenu da joj drug isto radi tamo, isto pitah, isti odgovor dobio.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4164 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koja prijateljica?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 21, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znas ti koja... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 21, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su priče za malu decu. Ako zbog puteva ne mozes da das garanciju, onda se povučeš sa ovog tržišta. Odličan predlog. Pošalji u Barcelonu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 21, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Ferty_ je napisao: Brat mi radi u Miselinu tj Tigru. Ima A i B. Pokusali smo da mi nabavi A...nema sanse, sve ide vani. Moto gume takodje moraju da se izvezu npr u Nemacku pa potom kupujemo od njih tj opet uvozimo. Duple takse. Eto kako svaba sa nekoliko puta boljim standardom kupi jeftinije gumu nego radnik koji je proizvodi i gradjani drzave u kojoj je fabrika. Ovo bi trebalo da znači da, bilo koju gumu, bilo koje marke da kupiš u npr. Nemačkoj, će biti bolja od najbolje, najskuplje, brendirane gume, kupljene kod nas. Jer su gore 100 % prva klasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Septembar 21, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dabom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8291 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko juri da kupi NC, ovo deluje kao sasvim fer ponuda.. Honda NC 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 750, 2016. godište, Touring, vozilo prešlo 37899 km, Beograd. Cena 5.450 € - Motori - Polovni Automobili 2016+, sa oem koferima, DCT...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Septembar 22, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nenad rece da ce ici da ga gleda, ne znam sta je uradio. Znam samo da se moraju ostvaiti neki novci da bi se mogao probati. Pristojno izgleda, poluga kocnice blago je zakrivljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 84 Napisano Septembar 22, 2021 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Isao, gledao ali dzaba kada ne znam sta da gledam Ovako na moje laičko oko lepo izgleda, malo izgreban sa desne strane, kao i koferi... Nema istorija i ima samo jedan kljuc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 84 Napisano Septembar 22, 2021 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Inace postavljen je oglas pre 15-ak dana, pa sada u subotu oznacen kao prodat i skunut sa oglasa, a evo ga od jutros ponovo oglasen... Ko zna sta se tu desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 22, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kod Technodroma je najpozitivnije što postoje dosta dugo, a bila je i tema ovde negde konkretno o njima. Ako nešto ne valja, možeš da odeš tamo i posle prodaje. Možda je i ovde bio takav slučaj, pa je neko vratio. Vidim da ima par Hondi i BMW a koji dosta dugo stoje kod njih. Ključno je da razjasniš na osnovu dokumentacije da li je zaista iz uvoza ili iz zamene u smislu da je neko nešto uzeo i ostavio svoje vozilo uz doplatu cashom. Sad baš iz CH bez servisne istorije nije nemoguće ali je verovatno onda i po njihovoj saobraćajnoj vlasnik bio Milan Milovanović, kao što sam jednom video na motoru bez servisne. Uvek postoji mogućnost da je neko otvarao agregat i nije znao šta radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 22, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Na oko bas lepo lepo izgleda i sa full opremom kofera... Hmmm... Ja isto cuo o njima dosta reci hvale. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Septembar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je @Marko1995 išao zimus kod njih, i da nije bio oduševljen tadašnjim primercima. Što se tiče NCa na PA, ovo je ubedljivo najbolja ponuda gledano godište/oprema/stanje na slikama. Može biti ekstra kupovina, s obzirom da ove pare traže za klotove 2014. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan On 9/19/2021 at 3:26 PM, Yanco said: Hrabra cena Cena nije fiksna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8291 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neću da širim priču oko Tehnodroma, ali uvek bih kupio motor pre kod njih nego kod nekih koji uvoze po par motora i prodaju, a zašto ?3 puta sam bio kod njih:1. Sa Daretom, gledali TDM900, rekli šta su rekli, ne puno, ali se ispostavilo sve tačno, čuo se kasnije sa prethodnim vlasnikom, ali odustao od TDM, ovaj baksuz mi se mrštio kad je čuo kako radi.. Ljubomoran, garant..2. Otišao da gledam neki versys, rekli mi sta sve treba i da se radi (vile, akumulator, crash bar...), taksativno spustili cenu za svaku stavku, ali mi rekli da nije motor neki.. ja gledam, ne verujem...3. Otišao da vidim da menjam Tracer za Super Teneru 1200, rekli mi sve što mi je rekao i Bane (nekadašnji clan foruma) i prethodni vlasnik tog motora, ali su mi ubili cenu za moj motor, pa nisam želeo da ulazim u kombinaciju. Po meni, iako nikad nismo doveli saradnju do kraja, vrlo profi i korektni , ako i postoji neki problem, kapiram da bi maksimalno izašli u susret.NC ima nerealnu cenu na našem tržištu,zaista ne znam ko NC 2014., 2015. Plaća preko 5000e, kad novi košta 7500. Ovaj restilizivani sa ovom cenom je extra ponuda, samo ako je sve ok, što se tiče vitalnih stvari, za kozmetiku ostaje fina rezerva parica, pa će se ušminkati.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Septembar 22, 2021 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Temu za Tehnodrom sam ja otvorio pre neku godinu, kada sam kod njih kupio NC700XD 2012. I nisam pogrešio sa kupovinom, motor je bio extra. Veoma pozitivno mišljenje imam o njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Septembar 23, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tehnodrom je blizu mene, bio u par navrata do njih..... da ne duzim, korektni su momci skroz. Dekijeva makina Treba zameniti plocke napred, kocionu tecnost je prodje 2 godine, proveriti antifriz, sirena zeza, zameniti ulje i oba filtera, srediti lanac i videti el. motor menjaca jer hoce menjac zezati s.vremena na vreme. krenuti rednom, pricali smo koliko je NC osetljiv na losu bakteriju max napon min napon pri verglanju Zakljucak da je bakterija u odlicnom stanju, prosle godine je ugradjena ako se ne varam. sledeca stanica sve Ok Deki je nasao neke limcice, kako god stavio limcice jedan klip na pola gazne povrsine ... ne biva, koc. klip mora celom povrsinom da nalegne, izvacio sam ih taman mutnjikava dok ne bude kako treba razlika bude fina muce u radu dok nisam pipnuo zicku, ondak je prestala nova buksna... secice, kalaj, lemilaca, izolir..... sad radi pun gas ajjj dios mio, 26K nije pinuto rekao bi lanac je u bas losem stanju korak po korak nije se znalo sa koje strane je grdji apel jos jednom.... koristite ulje, udenite podmazivac sledeca stanica reset Ostalo je jos da proverim zadnju osovinu i spanere, nesto je cackano pa zvecka i ende. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 23, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan ajjj dios mio, 26K nije pinuto rekao biAko ga ti nisi pipao, nema ko drugi Odličan je lanac, treba videti možda samo lanac da se menja češće bez lančanika, mada što bi to radio. Sirena strada od prevelike upotrebe, tako mi je i na autu bilo.Motorić kao da je od veš mašine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2475 Napisano Septembar 25, 2021 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom Bugarskom sajtu ima nekoliko namenskih stvari NC (bočne torbe, unutrašnja postava za prtljažnik, zaštita za kolena...) Z-DEC ZDECMOTO.COM Motorcycle bags shop Z-DEC 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 25, 2021 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan onaj uložak za frank 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Septembar 25, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2021. at 20:07, Ferty_ je napisao: Upravo sam naleteo na najlepsi i najkorisniji ikada. Pokriva celu povrsinu i dooosta siroko u medjunoznom delu. Bolji je od starog koji svi imamo. Izvol'te link Honda NC750X Tankpad NC 750X 2016-2020 Blue Version WWW.EBAY.COM Color : Black color with blue lines, adequate for Honda NC750X Blue... Da li neko ima ideju gde bi mogao da se nadje ovakav stiker / tank pad? Koliko vidim nema vise na ebay, a pretrazio sam pola interneta i nisam nasao nista slicno.. Takodje ako neko ima preporuku za spustanje fuzastera, da li kupiti druge sa ebay/alija ili nekako napraviti adapter pa spustiti postojece? Kapiram 2-4cm da bi bilo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8291 Napisano Septembar 25, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cici iz NS može da napravi sve što vam treba, kontaktirajte ih sa slikom i dimenzijama.Meni su pre 2 godine radili nešto i dan danas ne pokazuje znake dotrajalosti.. Cici Sticker WWW.CICISTICKER.RS Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...