saxi 578 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Čuli Kinezi za naše probleme pa se izvestili i CE i slične oznake štancaju uveliko na aftermarket gedzetima poslato preko one stvari 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 692 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Stigle Mitas-ice, poprilicno friske - 43. i 47. nedelja 2020. Kupljene u Baki doo, stigle Bex-om za 2 dana. Inace, ako nekome treba da premosti sezonu ili dve, prodao bih prednju Metzeler Roadtec Z8, presla malo vise od 10k, u super stanju. Ako nekog zanima, neka sibne pp, nemam sada fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, saxomofon je napisao: Stigle Mitas-ice, poprilicno friske - 43. i 47. nedelja 2020. Kupljene u Baki doo, stigle Bex-om za 2 dana. Inace, ako nekome treba da premosti sezonu ili dve, prodao bih prednju Metzeler Roadtec Z8, presla malo vise od 10k, u super stanju. Ako nekog zanima, neka sibne pp, nemam sada fotke. Koji model si uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Tek sto sam ga uzeo a vec jubilej.. Salu na stranu, prezadovoljan sam bajkom za ovih nepunih 900km upoznavanja. Uzgred, cini mi se da sam danas video u Novom Sadu crveni NC novi model?! Bio sam malo u zurbi pa ne znam jel mi se ucinilo, mislio sam da jos nisu u prodaji..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 18, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ga mogao videti nikako, bice od proleca pa na dalje. To sto si video, predpostavljam da je CB jer novi NC sa prednje strane podseca na CB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 692 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Justicije Touring Force. Par je 20.000din sa besplatnom dostavom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, saxomofon je napisao: @Justicije Touring Force. Par je 20.000din sa besplatnom dostavom. Dakle, sport touring gume (pogledao sam sajt). Jesi razmišljao o TERRA FORCE-R, deklarišu ih kao 90-10% u korist asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve gume zakljucno sa 70/30 su marketinski trik. Sve je to road guma i isto je sta god uzeli. Razlika moze biti samo u sari (lakse izbacuje vodu) i u komponentama od koje je napravljena guma (tvrdja, meksa, jednokomponentna ili dvokomponentna). To je sto se tice gripa na asfaltu. Sve ispod 70/30 su gume sa kojima tek pocinje da se oseca benefit tih procenata na putevima van asfalta kojih nema tako veliliki izbor pa ide skok na 50/50 odakle pocinje zabava i gume koje se uglavnom ne koriste na nasem motoru. Znaci kupujte sta zelite, vizuelno sta se dopada, cenovno sta mozete platiti i naravno uz obavezno citanje recenzija da se vidi da li je lepljiva, klizava i da nije neka serija koja se raspada posle nesto malo km, a bilo je takvih.. Srecno trosenje kaucuka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 692 Napisano Februar 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Justicije Nisam, jer uopste ne razmisljam o offroad - u, bar ne sa NC - om, samo asfalt. Verujem da je ovo sto @Ferty_ kaze apsolutno tacno, jer nisam istrazivao temu, a jos manje sam probao. Za mene za sada offroad samo sa XC mountain biciklom. Promenio Februar 19, 2021 član saxomofon 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Februar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se danas pojavilo na viber grupi moga moto kluba. Kažu da je dobar motor, ja ga ne znam. Možda i neko od vas zna motor i zna čiji je. Reko da postavim, pa ako nekoga interesuje. Honda NC 700X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 700X, 2013. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 32000 km, Beograd. Cena 5.000 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Februar 20, 2021 član Justicije 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Februar 21, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moze pitanje sa kolege sa foruma koji su povezivali maglenke (pomocna svetla) na NC, koji oresek zice je dovoljan za instalaciju? 1mm2 ili treba veci presek, relej je 30/40A,osigurac 15A. Ako moze pomoc. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Februar 21, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljan je 1mm2, obe LED sijalice zajedno vuku do 2.5 struje. Zameni osigurac onim od 5A ili 7.5A maksimum 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Februar 21, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Који је најлакши начин да се повежу магленке са засебним прекидачем али да могу да раде само преко браве? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Februar 21, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Arakis said: Dovoljan je 1mm2, obe LED sijalice zajedno vuku do 2.5 struje. Zameni osigurac onim od 5A ili 7.5A maksimum Vidim da negde savetuju direktno uzeti + sa dzeka sa svetla a opet drugi i direktno sa akumulatora, mislis da je u oba slucaja dovoljno 1mm2. Ja sam nesto razmisljao da uzmem + i - sa onog dzeka ispod plastike sa leve strane sa 6 pinova pa odatle da vezem dalje. Hvala ti na brzom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Februar 21, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo, naravno. Ako ih povezes direktno na akumulator, desice ti se da ti neko dete ukljuci prekidac i maglenke gore... dok ne pojedu akumulator. Povezi prekidac na plus sa kontakta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Februar 21, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda bolje sa tog dzeka sa 6 pinova, on ja mislim daje + tek posle kontakta kljucem, ako na to i mislis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Februar 21, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Tu ti je konektor koji ide na bravu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Februar 22, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Колико можемо проћи са резервом? Овај видео каже 99 километара. Ја се не би ослонио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno, isprobano na Staroj planini, samo zavisi kakva je ruka na gasu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam čim krene da štuca Ja se takođe ne bih baš zezao sa tim, ukoliko nemam neki litar goriva pri sebi...a stručnjaci ce reci i da li to šteti pumpi ili bilo čemu...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da steti. Nisam strucnjak, ali... gorivom se pumpa hladi. Kad se ne hladi moze da ripi. Cucla prljavstinu sa dna rezervoara. Mogucnost da se zaprljaju dizne pa moras da skidas, cistis... I najbitnije je ako cekas zadnju kap potrudi se da imas udobne cizme da bi udobno pesacio do prve pumpe koju desetinu km ili vise ili stopiras i molis za koji litar. Kojim god stilom voznje, skroz bezbedno moze da se predje 300km i tada se moze sipati jer se pali rezerva. 22 minutes ago, Nemanja NC750XD said: Slobodno, isprobano na Staroj planini, samo zavisi kakva je ruka na gasu. Nemanja to je sigurno sa vrha ka podnozju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja, Dragan je ja sam hteo i na vrh da se popnemo pre spustanja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ruke znoje na dve crte već 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 22, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad se rezerva aktivira, obično u rezervoar strane 10.5-11 litara. Znači ostane oko 3.5-4l što jeste dovoljno za stotinak kilometara. Ali, voleo sam da sipam već kad padne na jednu crtu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Februar 22, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vozim motocikl, ni jednom mi se nije desilo da na nekoj trasi nema pumpe pa da sam morao da tempiram benzin. Otprilike kada ostane 1/3 gledam da stanem na prvu poznatiju pumpu, tipa NIS, LUK, itd. Promenio Februar 22, 2021 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...