Ferty_ 571 Napisano Jun 24, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, godovic said: Kolege, granice u Makedoniji se otvaraju u petak. Oko shtendera iz Bitola? @Yanco @Justicije @bbocko ima li ko drugi da potvrdi i da poshlje novac u Beogradu, moze i na srpski racun. Imamo coveka koji krece u petak iz Beograda za Bitolj i vraca se nazad u Beogradu za 2 nedelje. Rekao bih da ne paše kod mene. Posto imam SW Motech zastitu motora i to produzenu preko zadnjeg amortizera, OEM ne odgovara, a onda ni ovaj. Ona centralna ravna preckica mora da bude malo zakrivljena pa kada se podigne da pridje blize tocku i preskoci SW. Zna li se radi li taj lik tako neke prepravke ili samo po ovom sablonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 24, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovako NE Ovako DA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Ferty_ said: Ovako NE Ovako DA Ako je samo to mislim da nije problem. Možeš mu pisati na viber, pošalji slike i ja mislim da će biti u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Jun 25, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Ferty_ je napisao: Ovako NE Ovako DA ... mnogo bre ti nešto izvoljevaš ... te ne odgovara ti prav ..te ne odgovara ti kriv štender ... a možda je dovoljno samo malo "secnuti" SW MOTECH i rešiš problem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Jun 25, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: Nije ti to zazor, zazora zapravo nemas jer da ga imas u toj meri opasno bi ti mlatio tocak. Bolcna na levoj strani naleze na unutrasnji venac lezaja a na desnoj naleze ne obod osovine.... sve ti je OK. Fala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 25, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Lucky George je napisao: ... mnogo bre ti nešto izvoljevaš ... te ne odgovara ti prav ..te ne odgovara ti kriv štender ... a možda je dovoljno samo malo "secnuti" SW MOTECH i rešiš problem Tako je, secni i ćao zdravo.... gomila njih je secnula di treba i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Lucky George said: ... mnogo bre ti nešto izvoljevaš ... te ne odgovara ti prav ..te ne odgovara ti kriv štender ... a možda je dovoljno samo malo "secnuti" SW MOTECH i rešiš problem Znam za sec sec resenje, ali ako ne mora onda ne bih. Da si obratio paznju video bi da je ta precka za sirinu cevi tj skoro 2 prsta bliza osovini kacenja sto znaci da se za toliko jos skracuje rep na SW. On inace jedva da prelazi preko donjeg dela oslanjanja i to znaci da bi izgubio totalno svoju funkciju. Sto bi rekli ako ne znas detalje, bolje nemoj. Ima razlog sto su bitni detalji koje vidis kao izvoljevanje razlog bacenih 200e za SW zbog jedne sipkice. Iskomuniciracemo svakako pa mozda ima semu i za to kad vec pravi po porudzbini. Jedno "tehnicko" pitanje za svercere... Sta se desava kada carinik vidi u gepeku 4, 5, 7 istih stendera? Ne prolazi prica "za licnu upotrebu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudi se da nevidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Ferty_ said: Znam za sec sec resenje, ali ako ne mora onda ne bih. Da si obratio paznju video bi da je ta precka za sirinu cevi tj skoro 2 prsta bliza osovini kacenja sto znaci da se za toliko jos skracuje rep na SW. On inace jedva da prelazi preko donjeg dela oslanjanja i to znaci da bi izgubio totalno svoju funkciju. Sto bi rekli ako ne znas detalje, bolje nemoj. Ima razlog sto su bitni detalji koje vidis kao izvoljevanje razlog bacenih 200e za SW zbog jedne sipkice. Iskomuniciracemo svakako pa mozda ima semu i za to kad vec pravi po porudzbini. Jedno "tehnicko" pitanje za svercere... Sta se desava kada carinik vidi u gepeku 4, 5, 7 istih stendera? Ne prolazi prica "za licnu upotrebu" I ja ne bi da forsiramo vishe shtendera, jer nije samo taj rizk. Sa druge strane, ima stalno neko ko putuje za Srbiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Matori vidiš li ti šta tu ili su ti samo za ukras? Vidi se.Naravno bolje se vidi na fabrickim ali i ovi zavrsavaju posao..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 25, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, godovic je napisao: I ja ne bi da forsiramo vishe shtendera, jer nije samo taj rizk. Sa druge strane, ima stalno neko ko putuje za Srbiju Ako te na klopu ne odvedu....nedaj štendere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Satelis said: Ako te na klopu ne odvedu....nedaj štendere KLOPA, ne klopa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan @Ferty_ ako sam dobro razumeo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, godovic je napisao: I ja ne bi da forsiramo vishe shtendera, jer nije samo taj rizk. Sa druge strane, ima stalno neko ko putuje za Srbiju Ako sam dobro razumeo, čovekj sad nosi novac za tri štendera. Često sam preko granice i da nosim ta tri štendera, ne bi ih uopšte sakrivao. Kažeš istinu, nosim drugarima bajkerima jer ovde koštaju 30 evra i kraj. Nema frke za tako mal iznos. Plus, nisu carinici budale, znaju da ti komadi bravarije ne mogu koštati milione i ne gledaju na to kao na šverc. Da nosi 10-20 ko9m plus ostale slične robe, bio bi problem. Ovako, opušteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neka ih malo umrlja u blatu, travi pa ako pita sta ce ti toliko reci da parkiras stonogu u dvoristu : p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, godovic said: @Ferty_ ako sam dobro razumeo: Tako je. Ta preckica je problem u kombinaciji SW zastite motora i Hondinog stendera. Zato SW stender mora da ima takvu krivu sipku da se nista ne bi seckalo jer je taj produzetak stvarno na granici. Svako skracivanje i nije to to. Ima nekih stendera je je potrebno samo bocno na SW skinuti 5mm i to ne bi smetalo, ali ovo ne valja za moj slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 25, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ulaštio se novi disk kao ogledalo Imam još novih primedbi na japanski engineering. Akumulator na Integri stoji dosta nisko ispred prednjeg dela sedišta. Dosta je to sve zatvoreno, a ispred je ventilator i hladnjak. Ne znam tačno kako je sproveden izduv ventilatora iza hladnjaka ali očigledno da dobar deo toplote završi baš na akumulatoru. Možda je na NC aku malo višlje postavljen, a hladnjak otvoreniji i sa manje plastike koja usmerava toplotu pozadi. Merio sam temperaturu nakon što sam ga doneo u stan, verovatno jedno 10-15 minuta posle gašenja motora. Dok sam skidao kleme, sve je bilo vrelo da sam jedva držao prstima, tako da pretpostavljam da se sve to krčka na dobrih 70-ak °C u toku vožnje.Bukvalno bi se i kamen osušio. Idem u onu temu za akumulatore da vidim šta su dolivali u ove koji su kao bez održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kada putujem uvek vozim sa otvorenim frunkom i nekim stvarima u njemu. Voda je uvek na vrh toga ili uz bocni zid frunka. Po deffaultu pijem vodu kao caj samo bez ukusa. Tako da iako je na udaru vetra voda se dooobro ugreje. Koliko stepeni, nemam cim da izmerim. Tako da solidna toplota prodire i kod NC-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ne baš. Ume da bude mlaka voda ali nikad čaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 25, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je posle gradske vožnje i malo Avale, a nije bila ni vrućina danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Jun 26, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan MADSTAD wind deflector za noge.... da li bi neko stavio ovo na svoju mašinu ? ..ja ne bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 26, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da mi smeta vetar vozio bih auto. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Lucky George said: MADSTAD wind deflector za noge.... da li bi neko stavio ovo na svoju mašinu ? ..ja ne bih Za odjedjene klimatske predele odlicno. Inace nikad. Prvo obaranje u mestu i lomis to perce, a mozda i plastiku na koju je nakaceno. Bas sam nekim merenjem provalio da NC-u fali otprilike pola sake sirine po strani da bi koleno bilo totalno u zavetrini pri putnim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 26, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da mi smeta vetar vozio bih auto.Da hoću da me ne žulja, ležao bi na krevetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje evo ga račun sa prvog servisa na 1000 km. Bio danas kod Sebe, moja gospođa zahteva ugradnju rukohvata, preniski i preuski su joj originalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...