zoran032 58 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Satelis je napisao: Najvise mi se svidja elektornka koja aktivira oboreno svetlo tek kad napon u instalaciji predje 13.8V. Tako si ujedno siguran da je i sa punjenjem sve Ok. Ova varijanta mi se svidja, tako nesto bih i ja voleo za svoj motor. Na Stromu su 2 sijalice po 55w i opasno me nervira to sto se pale odmah po davanju kontakta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16293 Napisano Mart 25, 2020 Integrisan, 9378 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @zoran032 Ako prelistas VStrom temu, videces Duletovog (krmcko) Stroma i bas te radove. Presao je dosta km bez ikakvih problema sa svetlima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2663 Napisano Mart 27, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.3.2020. at 20:29, Deann janev je napisao: Pozzdrav veliki . U potrazi sam za istim ovakvim motorom NC 750X DCT samo plavim .. interesuje me samo cena kod nas u SRB ovih kofra sa drzacima naravno svo troje. Hvala... Možeš da pitaš ovog gospodina sa oglasa na PA, prodao bi kofere posebno, meni je rekao cenu 700e komplet sva tri sa nosačima Honda NC 700 X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 700 X, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 26273 km, Vladimirci. Cena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 28, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Izadje oglas u nekoj grupi,ima li neko iskustva sa ovim? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 28, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Komp jedna od većih i ozbiljnijih firmi u ovom poslu. Kupovao sam gume kod njih pre 2 god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 28, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Komp jedna od većih i ozbiljnijih firmi u ovom poslu. Kupovao sam gume kod njih pre 2 god. Deluju mi pristupacne cene,ako je kvalitet dobar naravno..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko me je danas prozujao na Brankovom mostu sa dignutom rukom kao Supermen? Crveni NC Btw uzeh Bardahl. Hvaljen je dooosta dugo za razne masine pa rekoh da testiram i u nasoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 29, 2020 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ferty_ je napisao: Btw uzeh Bardahl. Hvaljen je dooosta dugo za razne masine pa rekoh da testiram i u nasoj Ja ga koristi u Africi i bio zadovoljan a i ona je bila zadovoljna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 774 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Dare, mislim da ces se obradovati! Nasi drugari iz Panceva rade. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 31, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaaaa ovo je profi urađeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16293 Napisano Mart 31, 2020 Integrisan, 9378 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa i neću baš, sve mozeš iz pekare jesti al burek bez stola nije burek. Svaka im čast kako su smislili poSo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10115 Napisano Mart 31, 2020 Drug član, 1991 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Satelis je napisao: Pa i neću baš, sve mozeš iz pekare jesti al burek bez stola nije burek. Svaka im čast kako su smislili poSo Slike su lose, izvucene iz snimka, ali se vidi kako lose podnosis burek koji nisi pojeo na stolu.. Odmah ti treba jezero, dok, odmah bi da ladnes nogice.. Muke, muke, ljudi ne jedite burek van stola! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16293 Napisano Mart 31, 2020 Integrisan, 9378 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Digne mi dijafragmu, onda mi se sloša treba mi slatko da se povrnem bolje rečeno ne jedite samo jedan, omlatiti bar dva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Ubi ova dosada,s'obzirom da sam trenutno bike free resih da pogledam oglase i naravno nc u prvi izbor...gledam tako po oglasima i ajde da cimnem jednog-uglavnom na moje pitanje u kakvom je stanju motor i da li ima neko ulaganje? meni ce prodavac - u odlicnom stanju,bez ulaganja,redovno servisiran...uh,super ajde samo mi pusti neku sliku da ne potezem bezveze iz bg...i stizu slike-sami procenite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Jebo mamu ako se ne bi ubio na mestu da sam otisao...najbolje od svega sto se za ovo trazi 5 k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 729 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Daj još slika,šta si se stiso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno, po ovome mogu da zaključim da je stariji od 2016. godišta i da bi uskoro mogao da ulažeš u nove gume.. Ok, i da po količini prljavštine vlasnik nije preterano pedantan, verovatno da nije vodio mnogo brige o motorciklu, ali je očigledno ulagao u dodatnu opremu (zadnji blatobran). Dobro, možda i da je motor čuvan na otvorenom, po koroziji na kraju "swing arm spindle"-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 31, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jebo mamu ako se ne bi ubio na mestu da sam otisao...najbolje od svega sto se za ovo trazi 5 kDeluje da je dugo stajao napolju i da nije vožen. Verovatno istekla registracija davnih dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Deluje samo da je malo stajao na prljavoj kisi sto se vidi po takodje jednako zaprljanoj gaznoj povrsini gume. I sto Milke rece mala korozija na kraju swing arma. Lako se skine i baci pogled unutra. Zadnja osovina tj. zategnutost lanca na pola merice..verovatno jos ima zivota u njemu. Ostatak korektan ovako "izdaleka". Elem...Milke, znas da ne perem skoro nikad zadnju felnu i lancobran, znas i razlog. Em je nemoguce da ostane cisto zbog ludog podmazivaca em je kul biti drrtii Lion5 jos neki podatak..koji je vlasnik po redu, kilometraza, uvoz ili domaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da bude nužno loše ako motor nije imao blaže / teže havarije. Naravno, ako ga uzmeš za korektnu cenu. Ja bih ovo išao da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko na DCT verziju stavljao prednji lancanik sa zubom vise? Da li se racunar buni zbog izgubljene sinhronizacije izmedju broja obrtaja radilice i na senzoru abs-a? Razlog promene bi bio smanjenje broja obrtaja na brzinama oko 100 magistrale i 130-140 autoput. Posebno na autoputu meni licno nije prijatno ici preko 130 jer drugacije radi masina u tim obrtajima, a dosta provodim vremena na otvorenom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 804 Napisano April 1, 2020 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zadnjem zupčaniku imam jedan manje, što je manja razlika nego na prednjem, i veoma se oseća razlika. Promeni u višu brzinu par stotina obrtaja ranije pa to oseti motor. Rezultat je da sam morao da korigujem način vožnje u D modu. U S se ne oseća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Nuspojava bi bila u nizim brzinama ranija promena stepena prenosa i jos vise gnjavaze za D mod. Resenje je voziti u nekom od S modova sto i nije neki problem i to je samo za grad gde najmanje prelazim km. Znaci racunar se ne buni. Mozes li nekom prilikom da vidis i zapamtis na koliko se obrtaja vrti pri 80, 100, 120, 140km/h pa da uporedimo sa stock varijantom? Hvala Dragane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...