Satelis 15916 Napisano Avgust 10, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Saga sa Nerom je zavrsena. Prvobitna zamisao Roberta je bila da moze napraviti prikljucnu cev bez motora, trazio je neke mere da mu posaljem da bi nakon par dana stigla cev brzom postom. sta reci kako covek radi.... umetnik iskreno bio sam skeptik da se tako moze izvesti a da radi ajd da probam op prc, stativa bate kako god da zarotiram prikljucnu cev, ma nema trika da moze slikaj, skidaj, vracaj stari cunak, salji mail, tankaj jutros i gasss Ada skoro sve da je moralo iz pocetka da se pravi da bi posle jedno 2.5h bilo gotovo Kakva je velicina od coveka Robert.... ja nemam reci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Avgust 10, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan I sta kaze zvuk, kada si se vracao...bolje, dublje, isto...?Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 11, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na leru skoro da je identican, razlika je neprimetna al zato cim krenes da vozis dolazi do promena..... za nijansu dublji, za nijansu jaci zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 846 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: Saga sa Nerom je zavrsena. Prvobitna zamisao Roberta je bila da moze napraviti prikljucnu cev bez motora, trazio je neke mere da mu posaljem da bi nakon par dana stigla cev brzom postom. sta reci kako covek radi.... umetnik iskreno bio sam skeptik da se tako moze izvesti a da radi ajd da probam op prc, stativa bate kako god da zarotiram prikljucnu cev, ma nema trika da moze slikaj, skidaj, vracaj stari cunak, salji mail, tankaj jutros i gasss Ada skoro sve da je moralo iz pocetka da se pravi da bi posle jedno 2.5h bilo gotovo Kakva je velicina od coveka Robert.... ja nemam reci. 100 puta cu ponoviti, kakav majstor, kakav profesionalac, kakav covek sa velikim Č. Neko pedantan kao ti, sigurno ume da ceni nacin na koji ovaj gospodin radi svoj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 11, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I te kako cenim Robertovo znanje kao i umece, preko 10x sam skidao stvaljao cunak juce da bi ispalo kako je ispalo. Neda Robert pola milimetra da pobegne u neku stranu..... jednostavno je takav, srecan kad zna da je sve lepo uklopio. Ismejali smo se juce kao niko, ocas posla 2.5h prodje i tacno bi voleo da naucim ono sto on zna i pravi.... umetnost prava i od srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 13, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bese Boki, imao je mali peh na off voznji te zavrsio na boku. Njemu fala Bogu nista nije bilo, NC je pretrpeo skroz povijen levi crash bar ka nazad i korman je pobegao na obe strane u svim pravcima, iskrivljena poluga zadnje kocnice. pored toga, stigao je disk sa Alia i plocke treba zameniti iste je debljine kao fabrika povrsina naleganja plocica je nesto veca, sto znaci da bi u praksi kocenje trebalo biti bolje ovde se najbolje vidi razlika disk je toliko prekaljen da su plocice postale kamen ocistiti nalegajuce povrsine citac ABS-a pa sve smontirati valja se podsetiti kilaze poluga kocnice pobegla malko na unutra ispravljeno ostaje da se dotegne lanac al to sotavljam za kraj tj kad spustim motor sa cent. stendera napadam korman, sve poskidati sa njega radi zamene poprilicno se rastrcao u svim pravcima s'krajeva izvaditi unutrasnji deo tega drze ga dva jezicka u vidu osiguraca sa donje i gornje strane kat. br. novog dela koji stize u kesi.... van svake pameti jer moze doci do ostecenja prilikom transporta sto se moze videti na jednoj slici ima reper za postavljanjne tako da se ne moze pogresiti mislim moze al ondak treba da si stvarno ...... tacka je bitna pored proreza ostecenje je na levoj strani koje se ne vidi jer tu dolazi prekidac grejaca rucki taman da se iskoristi prilika za podmazivanje sajli skockano sve nazad, proba, sve radi tako da se vozi dalje to dalje je leva maglenka, izvucena je instalacija i sva landara u kucistu jbg mutna, popustio se sraf u sredini crash bar na desnoj strani u paketu sa maglenkom ne stoji isto kao na levoj strani Manje je odstojanje, Seba kad je pravio crash bar na levoj strani, skratio je za nekih 10mm sirinu samog crash bara te je sada maglenka za tolko bliza plastici sto bas i nije dobro. nakon toga sledi ugr. alarma jbg zastite nikad dosta kao sto rekoh, za kraj lanac na 35mm i ende 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cenim rad i svaki obavljen vrlo detaljan servis. Samo jedno zapazanje...mislim da nije korektno imenovati i iznositi u javnost kome se sta desilo jer ipak su to licne stvari koje ne znace vlasniku vozila. Naprotiv. Ok je do detalja opisati svoj rad i sposobnosti i to podrzavam samo bez legitimisanja. Direktna paralela je kao kad bi doktor imenovao i iznosio u javnost koga od cega leci. Negde je bitna Hipokratova zakletva, a negde bi trebala biti Oktanska zakletva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 13, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaaaa ovo je onaj alarm sa ekranom u boji na daljincu. Jel ima neko link za taj kočioni disc na aliju? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 13, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ferty_ je napisao: Cenim rad i svaki obavljen vrlo detaljan servis. Samo jedno zapazanje...mislim da nije korektno imenovati i iznositi u javnost kome se sta desilo jer ipak su to licne stvari koje ne znace vlasniku vozila. Naprotiv. Ok je do detalja opisati svoj rad i sposobnosti i to podrzavam samo bez legitimisanja. Direktna paralela je kao kad bi doktor imenovao i iznosio u javnost koga od cega leci. Negde je bitna Hipokratova zakletva, a negde bi trebala biti Oktanska zakletva Au au au ja ne verujem sta citam..... ispade kao da je sramota pasti, kao da se nista ne sme desiti sta nije planirano pa ondak o tome ne treba govoriti. Dal bi ti bilo lakse da sam napisao "jednom drugaru"? Mislis da doktori ne imenuju koga lece od cega..... daj molim te Sta da je taj isti Boki danas nekom spasao zivot, napisano u tom slucaju, verovatno bi bilo kul, strava. Ovako spomenuvsi manji incident o istom Bokiju nije kul.....vec su to licne stvari, legitimisanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan A i realno jel ima neko da nije nekad pao, ja nisam do sad upoznao takvog, verovatno ima ali su retki 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 13, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja nisam pao i naravno da nije sramota jer su konstrukcione karakteristike vozila takve da može da se padne Meni ne znači ništa pominjanje imena jer može biti 1000 takvih Boki, Deki, Miki i ostali, pa neko baš mora da bude radoznao i da se potrudi da sazna ko, šta, kako ali to je nešto drugo i nevezano za mehaniku. Čak više gledam slike nego što pažljivo čitam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12928 Napisano Avgust 13, 2019 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Darko, kakav ti je utisak diska sa Alija? Ja ću da šutnem zadnji sa TDM-a. Brendiran je 100e, na aliju ima za 30ak dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 13, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kupi slobodno, verujem da ces biti zadovoljan jer sam i sam ugradio bar 10-tak do sada na raznorazne dvotockase, niko nije imao nikakvu primedbu. Ako se secas mojih predhodnih maglenki.... hoces da ti pise Interphone, daj 240eur, neces da ti pise Interphone, daj 160eur da bi nasao na Aliu za 80eur..... tak ti je i ovde slican slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 13, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nego da se vrnemo temi, bese i Nemanja al ne brinite nije imao nikakav incident. Covek jednostavno samooo voziiii i voziiii, svaka mu cast. na satu vec ima lepih na meniju ovo ce pricekati, u cetvrtak se zatvara butik cvonjak se isteglio do krajaj desni od lancobrana nije oridjinale nekad sad bolenje brige pozadi dugacak srafciger, krpa i koliko se moze dohvatiti ajd sto nisu namackali na 0-om servisu.... al sto nije namackao gume kad je manjeo suva ki barut treba srediti i lancanik promeniti lagano dolazi forma Nemanja bate.... uzivaj u km, pravis ih ko pekar pogacice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da leti, do NG bar 35 da bude Dare car si ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šta li je kod mene....Bravo Dare! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 13, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, otkud lanac 525? Jel tako po knjizi? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 13, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Morali smo da stavimo jaci, vidis da Nemanja rusi sve zakone fizike Sala mala, na tarabi pise 525, lanac je regulare. Inace kad smo vec kod lanca, porucih DID (ZVM-X Gold sa postarinom105eur) iz Luisa preko Akosa.... neka nek se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 14, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Satelis said: Au au au ja ne verujem sta citam..... ispade kao da je sramota pasti, kao da se nista ne sme desiti sta nije planirano pa ondak o tome ne treba govoriti. Dal bi ti bilo lakse da sam napisao "jednom drugaru"? Mislis da doktori ne imenuju koga lece od cega..... daj molim te Sta da je taj isti Boki danas nekom spasao zivot, napisano u tom slucaju, verovatno bi bilo kul, strava. Ovako spomenuvsi manji incident o istom Bokiju nije kul.....vec su to licne stvari, legitimisanje? Auuu sestro slatka, koja reakcija. Kao pogodjen zivac u stomatoloskoj stolici. Nista drugacije nisam ocekivao. Klasicno menjanje teza i nije poenta da li je neko nekad pao jer svi padamo. Vidim svi obozavaju i hvale se sa tim sutra kad budu prodavali vozila i kazu ej znas izlomio sam motor tu i tamo..haha smehotres. Vidim i kad kupujete motor ili kola da bas trazite neki sa sto vecom padavicarskom istorijom, makar ona bila prikrivena. Nista sad ni protiv Satelisa ni par narednih komentara licno vec generalno zborim..budite malo realni. Koga, da izvines, zabole ko je vlasnik..? Poenta je da pokazes svoj rad i to je i vise nego dovoljno. Korektno odradjen posao se ne zavrsava zadnjim zavrnutim srafom vec korektnim stavom prema klijentu. A vidim klijent se je postuje, cak ni jedan dobronameran komentar, pa zato nikad ni ne pomislih da dodjem, a rado bih da su stvari puno drugacije. P.S. Zamisli i iz sfere "doktora" sam pa znam sta rade, a sta ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 14, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Ferty_ je napisao: Auuu sestro slatka, koja reakcija. Kao pogodjen zivac u stomatoloskoj stolici. Nista drugacije nisam ocekivao. Klasicno menjanje teza i nije poenta da li je neko nekad pao jer svi padamo. Vidim svi obozavaju i hvale se sa tim sutra kad budu prodavali vozila i kazu ej znas izlomio sam motor tu i tamo..haha smehotres. Vidim i kad kupujete motor ili kola da bas trazite neki sa sto vecom padavicarskom istorijom, makar ona bila prikrivena. Ne znam ko ti drma kavez al neko ocigledno dobro ljulja..... o cemu ti pricas leba ti ? Pre 9 sati, Ferty_ je napisao: Korektno odradjen posao se ne zavrsava zadnjim zavrnutim srafom vec korektnim stavom prema klijentu. Objasni sta je pisac hteo reci? Pre 9 sati, Ferty_ je napisao: A vidim klijent se je postuje, cak ni jedan dobronameran komentar, pa zato nikad ni ne pomislih da dodjem, a rado bih da su stvari puno drugacije. Veruj mi da ne bi imao prilike da dodjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2585 Napisano Avgust 14, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2648 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Šta li si mu skrivio Dare kad ovako misli o tebi a nije progovorio jednu rečenicu sa tobom a možda i jeste???? Ljudi su čudo i zato ko radi sa njima nije mu lako, znam iz dugogodišnjeg iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 14, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Ne znam ko ti drma kavez al neko ocigledno dobro ljulja..... o cemu ti pricas leba ti ? Objasni sta je pisac hteo reci? Veruj mi da ne bi imao prilike da dodjes. E upravo ova zadnja oko prilike da ne dodjem pokazuje istinu svega sto rekoh. Izvini jos jednom, ali niti slusas glas trzista i klijenata, a i brate iz brda prethodnih postova pokazujes da imas klasican majstorski ego u fazonu ja naj i ne prihvatam predloge, sugestije ni za sta, tudja iskustva i saznanja pa kad se kosi misljenje onda krece agresija i "izbacivanje iz servisa". Servis postoji da bi usluzio klijenta, a ne obrnuto. Sa nekoliko mojih automobila i motora to moji serviseri znaju da cene, donosim im redovan posao i moje preduzece zahteva takav tretman te i saradjujemo korektno. Hvala sto si samo potvrdio ono gde sam se dvoumio da li da pocnemo da saradjujemo. Necemo se svadjati, srescemo se opet kao i ranije na ulici, provozacemo koji km bez problema, ali mesta za poslovnu saradnju nema. Sto kaze ona narodna pesma: "Znali smo se iz vidjenja, dobar daan i do vidjeenjaa" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nekad bi ovo admini obrisali. (apsolutno nema veze sa temom) Ako neko treba nesto da kaze to je vlasnik motora koji se popravljao, u svakom slučaju mišljenje je ko dupe svako ga ima... Servisi su privatni i cilj kao i svake firme je profit, naravno uz zadovoljstvo klijenata ali ne postoji da bi usluzio svakog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15916 Napisano Avgust 15, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba sve postove brisati, nekad je dobro da napisano ostane. Samo da skuvam kafu pa ces @Ferty_ dobiti odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Avgust 15, 2019 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Suceljavanje misljenja nije lose ali sa merom i bez vredjanja, molim vas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...