Satelis 16106 Napisano April 28, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, jos neke sitnice da doradim i to bi bilo to. Podatak koji nisi uspeo da pronadjes, mislim da neces naci takav NC ovde kod nas. Njabolje nazovi Deltu i raspitaj se kako stoje stvari po tom pitanju. Ono sto znam, 35kw nosi stariji model od 700ccm, skidanjem blokade sa usisa dobijes jos 3kw. Za tvoju visinu, ako se odlucis za NC.... dignes korman, malko preradis sediste (prosiris i podignes) i zamenis dogove (podignes motor) i bice Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13114 Napisano April 28, 2019 Ne silazi, 7454 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš i sam da modifikacijama nema kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano April 29, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima, cekam senzor da mi stigne pa da ga udenem u blok, razvucem inst. kud treba al to na stranu. Vise se radujem dizanju kormana jer mi je neverovatna razlika u voznji sa i bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је потребно продужити сајлу/каблове/црева ако се подиже Корман? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano April 29, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To cu ti Dragance reknem kad bude stiglo (malo napetije deluje), nije problem skratiti ako treba. Verujem da za kocnice i kablove/zice nije problem, problem mozda moze biti kod sajle kvacila i park. kocnice..... da ne pricam napamet, sve ce znam(o) kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Даре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 1, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo na Ali 2019 For HONDA NC750X NC 750X 2016 2017 2018 Motorcycle Accessories Windscreen Adjusters Airflow Adjustable Windscreen Wind-in Covers & Ornamental Mouldings from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odkad sam čekao i čekao al nikako da stigne......isti proizvod na ebay platih triput skuplje, korisna stvar svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 1, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja dadoh pedesetak jevreja za tu kaku... Stoji, nenamontirana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 1, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se hvatam za tel da poručim al odustanem i tako na 20 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Odkad sam čekao i čekao al nikako da stigne......isti proizvod na ebay platih triput skuplje, korisna stvar svakako.Jel fuce odozdo kad se podigne najvishe?Koliko si ti visok? Ja sam 173, jel bi bilo dovoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Iste smo visine, sa fabrickim vizirom bije po celoj glavi, kad sam turio Puig povisen vizir tad me je tuklo od ociju na gore i to me je bas nerviralo. Tek nakon podizaca je stvar resena, sad normalno mogu podici vizir a da vetar ne udara ko besan. skoro 14cm je razlika u visini + 5cm dodaj sa podizacem i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 3, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 10, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nekako se dogodilo da mi je ispao tegić sa ručke. Jel ovako i na NCu ili je specifično za Integru?Ne deluje mi da odgovaraju ovi univerzalni što ima po prodavnicama.Vezano za grip ručke, to bi isto sada zamenio. Jel samo vučem na spolja dok se ne izvuče? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako izgleda na NC-u. Sto se tice rucke, najbolje bi bilo da probas da vrtis i da vuces, posto je zalepljeno. Tako ces lakse skinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod nekog ko ima kompresor za vazduh, gurneš ispod ručke vrh pištolja i vazduh uradi svoju magiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tegice obicno marnu jer se lako tj brzo skidaju. Deki, strugar ti moze napraviti da budu kao fabricki ili kako si zamislio pa posle odradis plastifikaciju i miran si. Grip rucke mozes skinuti i bez vazduha ako nemas, dovoljan ti je tanji srafciger koji ima duzinu do kraja rucke. Gurnes srafciger, zadignes gumu, prsnes vodom iz fajtalice i samo provrti srafcigerom u krug.... izlazi na 1 (video je @Nemanja NC750XD koliko je lako kad sam kod njega demontirao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 10, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel ista leva i desna ručka? Nema onaj neki specifičan završetak za gas nego se montira na plastiku koja poteže gas? Hvala svima. Ove stare onda mogu i skalperom iseći, kao na biciklu, ako rešim da ih bacim i ako sam siguran da imam odgovarajuće za zamenu... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto ti je @Satelis rekao je bolji nacin, ali ja sam lagano uspevao da skinem i bez toga tako sto sam vrteo i vukao. Kao da hoces da je "odsrafis". Kad popusti lepak, ide lagano. Nema potrebe seci skalpelom, posto stvarno nije neki posao da se skine, pritom se odlepi i vecina lepka kada se skida ovako, koji bi ako ga iseces morao da struzes sa kormana. Leva i desna rucka su potpuno drugacije, i po precniku rupe i po unutrasnjosti. Leva je glatka, desna ima udubljenja u koja ulaze ispupcenja na rucki gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće neko sutra da se provoza?Predlog Fruška gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra i prekosutra rodjendani, nema mi vrdanja a od ponedeljka najavise neke silne kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga nanese put, ja sam na Fruškoj:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege. Ko ima skid plate aluminijumski? Ako bi bio voljan da ga pozajmi na neki dan da ga odnesem na lasersko secenje..naravno zelim da ga prekopiram Vec nas ima dvojica sigurnih. Ako ima jos neko voljan moze da se prijavi jer sto nas je vise manje ce da nas kosta po komadu. Oko 170e je original, a ovo ce nas daleeko manje izaci. Nadam se da shvatate kolika je usteda svakome pojedinacno i da ce se veci broj nas javiti. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13114 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 7454 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2019 at 4:22 PM, X8 Vračar said: Jel ista leva i desna ručka? Nema onaj neki specifičan završetak za gas nego se montira na plastiku koja poteže gas? Hvala svima. Ove stare onda mogu i skalperom iseći, kao na biciklu, ako rešim da ih bacim i ako sam siguran da imam odgovarajuće za zamenu... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Nije ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...