X8 Vračar 4860 Napisano Mart 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Stile said: Zbog resavanja stambenog pitanja ja sam mog morao da prodam posle nepune dve godine druzenja .polsto je problem resen dva tocka me ponovo mame ali mi glupo da opet kupujem isto ,pa cisto da cujem kako vi disete? Ako hoćeš opet Hondu i novi, kažu da je nova Africa dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko možda tražio Mišelinke na sajmu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 23, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Nenadbg88 je napisao: Danas bio na sajmu. Gledao Versys, odličan motor nema sta, pristojne velicine. Otisao do suzukija, seo na v-stroma, i ljubav je rodjena Hvala svima na komentarima i savetima ;-) Nek je sa srećom kolega, nema greške u odabiru. pre 27 minuta, Zog je napisao: Prostor za kacigu?, prijatelj mi ima "S" model i ne može stat niti jedna kaciga koju smo provali, problem je širina kacige. Istina, stari model ima zapreminu od 21L, kod novog su povećali na 22L ali opet je prostor ograničen. Bez problema staje kaciga M veličine, kako ff tako i flip up dok drugareva L velicina ne može stati. pre 5 minuta, Heldon je napisao: Lep motor, podseca me na nabildovanog NC-a i nek te služi kako si zamislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Mart 23, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, X8 Vračar said: Kupi jeftino od ovih što su ga stavili u oglase posle 2 meseca. Kažu da ih ima dvojica Niko nije rekao da su jeftini, vec samo da su bili u oglasima. Honda nije los motor, daleko od toga, niti sam ja to igde napisao, samo je pitanje sta ko voli, ima, zeli i trazi od motora. Covek je pitao da li ce mu leci posle tdm-a 850, ja tvrdim da nece, iako ga ne znam, tako da ni to nije pouzdano, treba probati svakako. Motor i auto nikada ne mogu biti prejaki, snaga je uvek +, ali nekada se pravi kompromis iz ociglednih razloga (registracija, potrosnja, odrzavanje,...). Ja prvi pravim taj kompromis otkad znam za sebe, pa i dan danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa neće ga prodati ni skupo ako su posle 2 meseca u oglasima jer tada cena najviše opada ... Honda je najveći proizvođač motorcikala na svetu. To sam saznao nakon kupovine jer su mi japanci bili smešni proizvođači vozila i nikada ništa japansko nisam ranije vozio. Što se tiče snage, to je vrlo egzaktna cifra i može lako da se poredi i na papiru, za razliku od nekih drugih karakteristika. Naravno, logično je da će čovek uvek težiti da pređe na jače, a ne na slabije vozilo. Što se tiče samog NC, prilikom testiranja pre kupvine sam seo na mesto putnika sa svojih 110kg. Nisam primetio da se nešto posebno mučio... moj je stari model sa 670ccm i 51ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 8290 DCTSent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan I eto, bio sam danas do Stojanova na redovnom servisu na 20k km i zamenjeni filteri i ulje, olakšan sam za oko 14,6 hiljada... Trebalo je da menjam i kočione pločice, ali ih nemaju u servisu... Ali pošto je neko okačio cenu OEM pločica za Integru, mislim da sam imao sreće što ih nemaju na stanju. Ali sad imam problem - moram da ih kupim, po prvi put. Koje pločice uzeti, koje pašu na NC-a? Ja bih to odmah sutra da završim, tako da mi naručivanje ne igra ulogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 30, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vec ti otisle plocice, 20K samo presao.....auuu jbt satrla ih gradska voznja. stanje prednjih stanje zadnjih plocica Kad pogledam koliko ima mesa, glat ce gurati min 50K. usput sam pomerio mazalicu podmazivaca blize lancaniku nekad sad i resio da po prvi put operem lanac na kraju turio da se puni, sutra valja protegnuti tockove a sl. nedelje zamena guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Darko, kocis li ti ikada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se koleginom pitanju. Jbt ti ga baš održavaš čistim... Meni je zadnja felna redovno musava od podmazivača. Oribam je detaljno samo kad me devojka natera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 30, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, sargeras je napisao: Darko, kocis li ti ikada? Jok bolan, samde zavrcem.... rna rna gas gas, rna rna gas gas Bas mi cudno da su plocke za zamenu, moj ce sad 24K ma ni prici o razmisljanju zamene. pre 27 minuta, .milke. je napisao: Pridružujem se koleginom pitanju. Jbt ti ga baš održavaš čistim... Meni je zadnja felna redovno musava od podmazivača. Oribam je detaljno samo kad me devojka natera. Sta da ti kazem, trudim se da bude uvek u top formi, kako ti prema njemu-tako ce i on prema tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ajde što su skupe pločice u Delti, nego što škripe !Kažu da ne stavljaš organske jer se tope.Trebao si da im tražiš part no. pa prema tome. Vidi, možda sam ja okačio za prednje i zadnje ranije u temi. Jesu ti bar dali pola kantice ulja? P. S. Mislim da je taj stojanov bio gori od delte još dok su radili Fiat i Alfu... Čini mi se da su ih opasno pljuvali po drugim forumima, nisam imao neposrednog kontakta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Bas mi cudno da su plocke za zamenu, moj ce sad 24K ma ni prici o razmisljanju zamene. Kod mene prevrce upravo 10K. Slikacu plocice bas kad bude uhvatio vremena, da uporedimo, ali cini mi se da su tu negde tvoje i moje. Taman da uslikam i one stitnike za ruke sa Alija, svidja mi se kako rade, probao sam ih danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Bas mi cudno da su plocke za zamenu, moj ce sad 24K ma ni prici o razmisljanju zamene. Čitam na nc700 forumu da oem ploče idu od 18 do 25k. Prognoziranih 50K sa jednim setom je nestvarno. Pre sat vremena, X8 Vračar je napisao: Ajde što su skupe pločice u Delti, nego što škripe ! Kažu da ne stavljaš organske jer se tope. Trebao si da im tražiš part no. pa prema tome. Vidi, možda sam ja okačio za prednje i zadnje ranije u temi. Jesu ti bar dali pola kantice ulja? P. S. Mislim da je taj stojanov bio gori od delte još dok su radili Fiat i Alfu... Čini mi se da su ih opasno pljuvali po drugim forumima, nisam imao neposrednog kontakta... Videh da fabrički dolazi napred sa sintered, a pozadi organskim. Tako da, sutra krećem u obilazak, nadam se da ulovim SBS ploče negde. Dao je lik pola kantice, fino smo on i ja proćaskali, skroz ok majstor, samo što naplaćuje 60 dinara po minutu, pa ako ga zagovaraš, izađe te servis kao hot line. Inače, nisam siguran da je odradio baš sve što piše u service manual-u da treba odraditi (valve clearance check mi deluje kao nešto što se radi malo duže, a on je ceo servis odradio za sat i po). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, .milke. said: Videh da fabrički dolazi napred sa sintered, a pozadi organskim. Tako da, sutra krećem u obilazak, nadam se da ulovim SBS ploče negde. Imas li neki link ili izvor za ovo? Ja nisam naleteo na informacije tog tipa, a voleo bih da vidim jel stvarno napred sintered standardno. Ako jeste, da se ne brinem za disk kada budem menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Meni su se u Delti baš čudilo što je neko stavio organske pozadi.Cena je isto 3600 radni sat.Zamenu guma naplaćuju ceo sat za zadnju i 0,9 za prednju, to sam danas pitao jer i ja hoću da zamenim. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Mart 31, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 7000 uzimaju za ruke za zamenu obe gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 31, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, sargeras je napisao: Imas li neki link ili izvor za ovo? Ja nisam naleteo na informacije tog tipa, a voleo bih da vidim jel stvarno napred sintered standardno. Ako jeste, da se ne brinem za disk kada budem menjao. Britanski Honda sajt, pogledao deo za wheels. http://www.honda.co.uk/motorcycles/range/adventure/nc750x-2016/specification.html#nc750x_2017_dct I ja sam mislio da gledam nešto blaže za diskove, ali kada je fabrički već sintered, što bih se cimao. Pre 7 sati, X8 Vračar je napisao: Meni su se u Delti baš čudilo što je neko stavio organske pozadi. Cena je isto 3600 radni sat. Zamenu guma naplaćuju ceo sat za zadnju i 0,9 za prednju, to sam danas pitao jer i ja hoću da zamenim. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Pa ne znam, ili Britanci nešto greše ili naši... Vidim po forumima da je velika konfuzija po tom pitanju. A za gume... wow Zato je meni mehaničar juče rekao "Menjaj te gume negde." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Road 5 pozadi18210 sa sajamskim popustom i popustom preko sajta1250 montaža u Bikerhouse Sva sreća pa proverim lanac kakav je pre nego što sam seo. Bio je pretentious bez obzira što je majstor tvrdio da nije dirao štelovanje. Prednje nemaju u našoj dimenziji, a stari model Road 4 je skuplja nego 5... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, ili Britanci nešto greše ili naši... Vidim po forumima da je velika konfuzija po tom pitanju. Sad sam baš gledao pločice. Kod mene su napred crvene, pozadi braonkaste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 31, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, X8 Vračar je napisao: Sad sam baš gledao pločice. Kod mene su napred crvene, pozadi braonkaste. To je nakon zamene, zar ne? A kako je bilo originalno? Meni su napred bronzano-braonkaste, to bi trebalo da su sintered, a pozadi su plave. Pretražio sam grad za SBS pločicama, ali najbolje što sam dobio je "stići će nova roba za 20-30 dana", tako da sam morao da se snalazim, pa sam uzeo Nissin semi metalic, plave. Cena 4500 din. Trebalo bi da su po tvrdoći nešto između sintered i organic, a mojim rotorima sada treba malo ljubavi. Ugradnja prilično jednostavna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 31, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2018 at 23:45, .milke. je napisao: Čitam na nc700 forumu da oem ploče idu od 18 do 25k. Prognoziranih 50K sa jednim setom je nestvarno. ........... Inače, nisam siguran da je odradio baš sve što piše u service manual-u da treba odraditi (valve clearance check mi deluje kao nešto što se radi malo duže, a on je ceo servis odradio za sat i po). Zivi bili pa videli Inace, provera/stelovanje ventila ne ide na 20 vec na 24K, tad ujedno treba zameniti antifriz, skinuti i ocistit komlet usis, zameniti svecice...... nista od toga necu raditi tad, vec na 30K + zam. f. vazduha. On 3/31/2018 at 11:22, .milke. je napisao: I ja sam mislio da gledam nešto blaže za diskove, ali kada je fabrički već sintered, što bih se cimao. .......... Pa ne znam, ili Britanci nešto greše ili naši... Vidim po forumima da je velika konfuzija po tom pitanju. Ako mene pitas Organic, opste poznato je da cuva disk, krace traje sto je i normalno, bolje da cesce menjam plocice nego da mi ukopava disk. Kao sto je opste poznato da sinter bolje koci ali tek kada se ugreje, ko voli agresivniju voznju, hebe mu se za disk, Sinter je odlican za njega. PS. da dopunim Probaj da nadjes EBS plocice, ovde imas kataloske brojeve i nadjoh na Aliu neke Sommet koje ne izgledaju lose prednja, zadnja. EBC (organic) sam stavljao na vise SW400 i 600ccm i nikad nikakvih problema, dobro kocenje, nema skripe, disk netaknut. Takodje preporuka ide za TRW jer ih za sad nema u kopijama, mozda i najbolje resenje za plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jesi kupovao bilo šta u ovoj Sommet radnji? Ne vidim feedback korisnika niti part no. Cena je takva da sad odmah naručim pa da stoji Diskovi koje imaju baš ne ulivaju poverenje, za pločice ne bih mogao da kažem na oko.Inače, zanimljivu si temu pokrenuo sa diskovima. Baš sam se pitao koja je to razlika između auto diskova koji korodiraju nakon 1 kiše i ovih na motoru koje nikada nisam video da korodiraju.Naime, ovo na motorima je daleko kvalitetniji čelik, nerđajući, manje porozan itd. što mu omogućava da bude mnogo tanji disk.Samim tim što je disk kvalitetniji, omogućilo im je da se igraju sa materijalnom na pločicama jer mu uglavnom ništa ne mogu dok se ne pregreje. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 1, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupio ništa od Sommet-a, kao što rekoh deluje na oko da je Ok, na Amazonu ima dobrih ocena ali svakako ne bi experimentisao jer kočnica i guma između ostalog glavu čuva tako da tu nema štednje.Od svih ponudjenih mogućnosti, najverovatnije bi uzeo TRW sa Louis.de.Kada sam Bokijeve gume odneo na zamenu i balansiranje kod Peđe, tad mi čovek reče da je video dosta drugih NC-ova sa ukopanim diskovima, pogotovo prednjim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ispravi me ako grešim, ali čak i Beverly 500 ima duple diskove napred. Možda je konstruktor podcenio težinu vozila i agresivnost vožnje "malog" motorcikla ? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...