Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi zao ni pevca ni 200 evara. GP postade kao evrovizija, ako nisi peder nema pobede E zao mi je sto su gej brakovi postali popularni i sto su pederi zasticena vrsta na ovom svetu, narocito u holandiji. A Stoner i markez su cini mi se ista govna. 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan #vamosjorge Zuti, pokusajte slijedece godine opet. Cestitke idu navijacima Lorenza. Nas svih trojica Pu pu pu. Skloni to sa kuće, izgleda kao da se nedaj bože nešto strašno desilo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan SK pada sve niže sa ovom tabloidizacijom MotoGP. Ko je sad ovaj Vučićević u studiju? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim, bas mi je zalicilo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Protokolarna čestitka osvajaču prvenstva, odvozao je trku perfektno, nema zbora. Izem ti pobedu kad pri čestitkama svoga kralja, u svojoj zemlji i na svojoj stazi mu zviždi pzblika njegove nacije, spaljivanje gume je ko p.dim, i toliko vredi i toliko će trajati. Zvizduci takođe jednaki Markezu i zapečatio je svoju sudbinu u smislu Rosijevog naslednika, možda po pobedama i hoće dstići ali ništa više od toga. dOrna prikriva zvuk ubacujući možda studijsko tapšanje uz sliku tapšanja samo uskog kruga profesionalaca tima. Dani prvi, ili jednak, do Rosija, odbranio je lik pravog sportiste, kao da sam primetio dozu posramljenosti pred izlazak na podijum. Toliko je providno da ne može biti providnije, upravo kako ih je Rosi i provalio. Vale je tu de jeste, možda je potrošio gume učinivši opet podvig, al pre da je to njegov trenutni limit. Defintivno je osvojio desetu titulu kao moralni pobednik. Da je bilo što nije bilo, obe Honde su mogle da pređu "prvu" Jamhu, al treba se okrenuti sledećem prvenstvu. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Martin Raines @motogpmart The last rider to win the final race of the year to clinch the premier-class world title was Agostini in 1966 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Rosi je sam sebi kriv, drugi put ove sezone dobija penal poene i rezultat je ovaj koji jeste... traziti izgovore u MM je smesno... Horhe vozi vrhunski i uzeo je titulu... dedica je govnara kao i svako drugi sto mora biti ako zeli na pobednicko postolje. Komentar za dva idiota za SK... no coment. Hoces da kazes da Markez stvarno nije mogao da prodje Lorenca?? Ako ti hoces da kazes da kazes da je mogao onda si ti baba Vanga... ako me razumes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Josh Brookes @JoshBrookes If VR started on the front row he would still have only been good for 4th. Unfortunate truth 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i cestitke svim Rosijevcima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3330 Napisano Novembar 8, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5463 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jbte ovima sa SK platili karte za Valensiju? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Martin Raines @motogpmart Dani Pedrosa is the second rider to reach the milestone of 100 podium finishes in the premier-class Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Novembar 8, 2015 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbte ovima sa SK platili karte za Valensiju? koliko su samo puta pomenuli da su na licu mesta hahahahaaha bravo kreteni, uspeli ste u zivotu... ziveo SK, tabloid TV ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 8, 2015 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi zao ni pevca ni 200 evara. GP postade kao evrovizija, ako nisi peder nema pobede E zao mi je sto su gej brakovi postali popularni i sto su pederi zasticena vrsta na ovom svetu, narocito u holandiji. A Stoner i markez su cini mi se ista govna. Dobro je da je tvoj favorit prvo potrčao u zagrljaj "najboljem drugu iz detinjastva" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10858 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan [/url] Sta ce slika ,,ovoga** u tvom postu? TO se ne stavlja u postove jednog heteroseksualca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Novembar 8, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kakva impresivna proslava titule. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan 2010 Rossi slomio nogu 2012 Stoner slomio zglob 2015 Markez namestio ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Novembar 8, 2015 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Markez je svima stavio do znanja ko je njegova devojka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 8, 2015 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je zavrsena trka, jel sam bio u pravu sto nisam gledao? Hahaha pa verovatno jesi U jednom momentu je zaličilo da će ona moja prognoza možda da se obistini. Pedrosa ih stigao, pretekao MM-a otišao malkice preširoko i ovaj mu se zavuko nazad... pomislio sam na tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ben Spies @BenSpies11 IMO both riders had great seasons. I do think the better rider won at the end of the day. 2 technical problems and a crash for @lorenzo99 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18834 Napisano Novembar 8, 2015 Integrisan, 8495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je bilo jos 2 kruga, Pedrosa bi odlucio. Ovako nije. Stedeo je gumu, sam je to izjavio, krenuo je za nijansu kasno. ovo je bio realan razvoj događaja, realno se znalo odmah posle Sepanga, čak prekazne. Da je bilo jos 24 kruga bilo bi opet ovako, nemoj da si naivan. p.s. sto bi rekao PEDJA SOKO Huan Karlos je to sinoc sazvao i objasnio. Ne slažem se Braco. Ne deluje mi da je Pedrosa spreman na kalkulaciju. Dobio je suviše mnogo poštovanja u prethodne dve nedelje zbog svog ponašanja, to je jako dobro za njegovu karijeru i on je dovoljno zreo da mu je to jasno. Mislim da je iskreno probao. I mislim da mu je falilo taman još 2 kruga. Markez se nije povukao pod pritiskom, isterao je igru koju je sebi obećao (još u Aragonu) do kraja. U neku ruku, taj socijalni autizam jeste put do velikog šampiona Gledano sportski - Lorenco jeste bio najbolji ove sezone. GP (valjda? ) nije takmičenje u dopadljivosti, ove godine je Lorenco realno bio najbolji vozač. EDIT: čak je i Rosi, posle one blamaže u Q, pokazao svojom vožnjom zašto je veliki. Kada se smire strasti, shvatićemo da je ovo bila dobra trka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Best: gledaj brojeve i tekst... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Markez je svima stavio do znanja ko je njegova devojka. Mislis: Lorenco? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da je Dani i pobedio opet bi 99 bio šampion, istina u egalu sa bodovima ali i više pobeda od 46. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 8, 2015 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod BRACO-a nema ništa da nije dirigovano. Kralj saziva tajne sastanke izdaje naređenja... 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...